Разисквания по темата воблери !!!

Модератор: sestrata

Публикувай отговор
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Разисквания по темата воблери !!!

Мнение от dunavski »

каментодоров написа:.......да намеря такова крило за тролинг ще трябва да почерпя вече :drinkers:
В Стара Загора "Майсторски риболов" намира се в зградата на Практиса. Има на Cormoran и струва 12 лв. а не 9 както е писал колегата
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от каментодоров »

krokibg не си заслужава бате да си разваляш боблерите(освен ако не са някакви китаики :) ) пак и едва ли ще може така да се преработи че от 5.5 метра да слиза на 18-20метра.
тои не умира1912
каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от каментодоров »

Благодаря и на колегата dunavski намерих вече и телефон и утре ще звъна дано да имат още.
тои не умира1912
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Тези дни пробвах с 10гр. оливетка преди воблера.Замята доста на далеч,работи на по-големи дълбочини, и на-важното, че не разваля играта на воблера.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от каментодоров »

За съжаление :cry: вече са свършили тия пущини(крилото) и не знаят кога ще имат пак така че ако все пак някои друг има идея от къде мога да си закупя ще се радвам да го сподели с нас!А за оливетката пробвах разни такива утежнения да слагам ама не ми се получава .
тои не умира1912
jylt
новобранец
новобранец

Мнение от jylt »

Е те това е крилото.Мисля че тежи към 50 грама.Не съм го пробвал още обаче.http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=417341
jylt
новобранец
новобранец

Мнение от jylt »

точно за това става въпрос.тежи 37 грама.
каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от каментодоров »

Marco Polo къде мога да го намеря това че от много време искам да си взема?
тои не умира1912
каментодоров
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от каментодоров »

Marco Polo от Пловдив сам ама в събота ще идвам в София ако има начин да ми кажеш горе доло къде се намира магазина.Мерси предварително!
тои не умира1912
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

някой има ли наблюдения върху воблери GLOBE-казаха ми ,че са китайски ,но по японски лиценз и собственици италиянци :smt017 ...питам ,защото съм прохождащ в спининга(но не и абсолютен новак)и преди година почнах с тази марка заради цената-едно е да посееш воблер от 17 лв -друго от 3.50..а знаете всеки новак сее доста...вече имам и по -скъпи и маркови воблери-но не са уловисти като тези евтинджоси...не са лоши ,имат добра игра,но все пак нямам ,чак такъв богат опит да правя генерални изводи...преди седмица на техен ратлин за пръв път ми удари сом...а имам едно воблерче така е надрано от белите риби,че вече не прилича на нищо...странното е ,че няма инфо в нета за тази марка воблери или поне аз не намирам...
gogo_25
новобранец
новобранец

Мнение от gogo_25 »

enterprise написа:някой има ли наблюдения върху воблери GLOBE-казаха ми ,че са китайски ,но по японски лиценз и собственици италиянци :smt017 ...питам ,защото съм прохождащ в спининга(но не и абсолютен новак)и преди година почнах с тази марка заради цената-едно е да посееш воблер от 17 лв -друго от 3.50..а знаете всеки новак сее доста...вече имам и по -скъпи и маркови воблери-но не са уловисти като тези евтинджоси...не са лоши ,имат добра игра,но все пак нямам ,чак такъв богат опит да правя генерални изводи...преди седмица на техен ратлин за пръв път ми удари сом...а имам едно воблерче така е надрано от белите риби,че вече не прилича на нищо...странното е ,че няма инфо в нета за тази марка воблери или поне аз не намирам...
щом имаш такива резултати мойе и аз да ги пробвам. и аз съм новак и събирам всякаква полезна информация
Milcho Milchev Targovishte
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

Globe : гугъла посочи това само че тука май са само повърхтности http://www.tackleindustries.com/norther ... elure.html
кьоркефали
Аватар
enterprise
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от enterprise »

chopara написа:Globe : гугъла посочи това само че тука май са само повърхтности http://www.tackleindustries.com/norther ... elure.html
не е тази марка от линка...globe cyber laser или нещо такова...абе има ги вече по-често по магазините...ратлините са им много хубави...но все пак са нисък клас де...копие са на известни марки...копие,ама уловисти-просто се чупят по -лесно,цветовете падат по-лесно-но мисля ,че играта им е добра...
gnoma
новобранец
новобранец

Мнение от gnoma »

аз имам 1 питане за тези http://www.orozov.com/news_in.php?id=30 някои ползвал ли ги е и имат ли ефект в наще условия :D
Аватар
chopara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chopara »

на клипчето изглеждат доста реалистични
кьоркефали
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”