Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
ribkata
- научил се да хвърля

Re: BG Рибалка
Спасе неискам да го приемаш като обида ... но нещо не е както требва в тая клевалка ... незнам на другите дали им харесва но аз имам някой доста големи забележки... първата е че неможе да се разбере коя риба на кво калве..айде да кажа половината... просто има доста вид стръв в един вид риба и така се омисат ? И в крайна сметка аз незная главно коя на кво калве . Ако мислиш да продалжаваш според мен тва требва да се оправи... както и да се зарибят малко тия места струва ми се пустичко но тва немисля че е проблем... Ще се радвам ако всяка риба си има определена стъв щото така става баркоч и искам примерно да отида за Скумрия еми незная на кво да я хващам
както и много други риби еми тва е от мен ... 
!!!НАСЛУКА!!!
-
drebens
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Това е истинската клевалка,срещу всяка стръв има и проценти,отговарят на вероятноста да ти удари рибата на тази стръв.
Абсолютно същата е клевалката като руската,само че е много по лесна защото си е на български,няма какво повече да се желае.
Абсолютно същата е клевалката като руската,само че е много по лесна защото си е на български,няма какво повече да се желае.
и аз мисля че клевалката е перфектна просто нямам дума с която да опиша благодарността към бай спасdrebens написа:Това е истинската клевалка,срещу всяка стръв има и проценти,отговарят на вероятноста да ти удари рибата на тази стръв.
-
bai_spas
- вече хвърля и на тежко

Място за обиди няма.Не виждам защо трябва да ме обижда това,че някой не знае как да ползва клевалката.А иначе клевалката си показва всичко необходимо,освен колко грама от дедена риба на колко се оценя.Но мисля,че е достатъчно като показва от колко грама нагоре се оценя даден вид риба.ribkata написа:Спасе неискам да го приемаш като обида ... но нещо не е както требва в тая клевалка ... незнам на другите дали им харесва но аз имам някой доста големи забележки... първата е че неможе да се разбере коя риба на кво калве..айде да кажа половината...
Показва локацията и дълбочините на нея.:
Показва бр.риба на локацията от даден вид и колко и е мах.тегло на тая локация.:

Показва си и всичките видове стръв на които дадената риба може да клъвне.Стръвта и вероятноста тази риба да клъвне на нея в проценти е разпределен по големина на рибите 1.Малка 2.Средна и 3.Голяма.От това по-ясно,здраве му кажи.
Ако искаш да ме накараш да сложа за всяка риба отделна стръв и да кълве само на нея.Съжалявам няма да стане.Ще се радвам ако всяка риба си има определена стъв щото така става баркоч и искам примерно да отида за Скумрия еми незная на кво да я хващамкакто и много други риби еми тва е от мен ...
Специално за скумрията,не се опитвай да я ловиш,няма да успееш!Допуснал съм грешка за което се извинявам на всички!
Наслука!!
НАСЛУКА!!-
maniogada
- новобранец

Бай Спасе ти си Велик.Клевалката е супер.Благодаря ти за Езерото Загорка.Между другото всеки път когато отида на база Марица ми дава онази грешка от руската игра от преди.Отваря се един прозорец и на бутоните му пише(Details;Continue;Quit)
Здравеите някои 6те ми споделили как да си излекувам човека станал е алкохолик

-
Reo
- вече хвърля и на тежко

Ако имаш котленце и ако можеш да си хванеш костур или бяла риба, свари си чорба при първа възможност и почвай да ядеш от нея.В същото време на базата яж само сушена рибка от бара и никакъв алкохол.Останалото е чакане.Пускаш играта и я оставяш да си тече.След няколко игрови дена махмурука минава.В реално време са няколко часа.Може да оставиш играта да си върви и да си играеш или правиш нещо друго докато се оправи.Рибената чорба просто скъсява времето за излекуване.

Здравеите оште малко помощ ще поискам хванах си бяла риба костур но не мога даси направя чорба купих си котленце и пак не мога пише ми нешто обаче не мога да го прочета заштото буквите са бели и не мога да видя ништо .Благодаря предварително

рибите трябва да са между един и два килограма - но най добре прави чорба от щука - за другите видове май вземаше от кармата...joro_899 написа:Здравеите оште малко помощ ще поискам хванах си бяла риба костур но не мога даси направя чорба купих си котленце и пак не мога пише ми нешто обаче не мога да го прочета заштото буквите са бели и не мога да видя ништо .Благодаря предварително![]()
![]()
-
Reo
- вече хвърля и на тежко

Да, трябва да са между един и два килограма, но и за бялата риба и костура не взема карма за чорба.Само ако ги пържиш взема.

Благодаря ви

-
sexy_klo6ar
- вече хвърля и на тежко

Само да кажа че на Езерото имаше забрана да се лови шаран, дънер и белица. Аз съм хванал само един лин и хоп една глобичка от 500руб. не ми е за парите мам само ми развали кърмата. Не се оплаквам в никакав случай(играта е супер) просто споделям нещо, дали е грешка или аз не разбирам незнам 
-
Reo
- вече хвърля и на тежко

Не, не е грешка.Вероятната причина е че иска лиценз тази риба, не се сещам в момента дали искаше.Една от идеите на играта е да се спазват забраните и да се плащат лицензи.Ако те хванат, по-лошото наистина е намаляването на кармата, отколкото паричната глоба.Ако кармата падне много, няма да искат дори да те приемат в риболовен клуб.Така че всяка вечер в 11 часа, поглеждайте какви забрани влизат в сила.

искам да попитам, мога ли да си нулирам рекордите на рибите?
-
Reo
- вече хвърля и на тежко

Да.В папката където е инсталирана играта има папка Data и вътре в нея файл Tabrecords.txt.Може да го промениш, или ако искаш по-лесно и бързо да стане просто го подмени от инсталация която е нова и няма записи в този файл още.fresaw написа:искам да попитам, мога ли да си нулирам рекордите на рибите?