Рибата "ЧОЧ" какво знаете за нея?

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

хито
новобранец
новобранец

pitai maika ti

Мнение от хито »

ei smeshnik kaline ela v samokov da te nau4im kak se lovi riba be amatior takav :twisted: ZA vsi4ko drugo moje da si v 4as no ne i za 4o4ovete
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Кво да права в Самоков , да ви гледам как ловите защитен вид с бракониерски методи а ? А хомосексуалните ви изпълнения в банята не ме интересуват ама хич . Всъщност вобще не ме интересувате.

Изображение
дай рибо рибо дай
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: kalinanimal

Мнение от kalinanimal »

ivan-i написа: da ne mi reve6 na kura

Еми, коментара ми е :Високопланински дженталмен......

Изображение
дай рибо рибо дай
ivan-i
новобранец
новобранец

Мнение от ivan-i »

ami togava sled kato si tolkova otvoren i znae6 vsi4ko za ribolova nedei da se podigrava6 s hora koito mogat da te slojat v malkia si job na tema ribolov za6toto nie sme ribolovci priatelio a ne ribari kato teb............. kalinke-malinke
хито
новобранец
новобранец

Мнение от хито »

..........................
Последно промяна от хито на Сря Май 18, 2005 10:23 pm, променено общо 1 път.
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Само да ме светнеш кога съм казал че, знам всичко за риболова?
Не знам много , и затова влизам в подобни форуми и питам .
А ако знам нещо пиша .
Но знам едно: Истинския риболовец лови риба с въдица. :wink:

Всичко друго е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
Много ми е интересно как не ви става кофти да ловите ЗАЩИТЕН вид риба с ВИЛИЦА и после да имате наглоста да го изтипосате в нета та да ви видят всички кви сте риболовци. ЕВАЛА.
Предпочитам да си остана РИБАР
Не съм се подигравал на никого,просто го иронизирах та да се усети КВО пише . Все едно аз да напиша как ловя пъстърва с бомби , как ша реагирате? Ша ми викате БРАВО а ?
дай рибо рибо дай
хито
новобранец
новобранец

Мнение от хито »

............................................
Последно промяна от хито на Сря Май 18, 2005 10:24 pm, променено общо 1 път.
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Мале, мале, маааале. Това под аватара ми ( аватар = картинката ) са рангове който не пиша АЗ те зависят от броя мнения който съм написал . Което за мен е пълна глупост , защото всеки може да напише 100 мнения които са пълна глупост и автоматично става спец риболовец ( схващате ли) Ако прчетете темата за ранговете ще видите какво съм написал за тях. Ако можех бих изтрил моя ранг "спец риболовец" щото не отговаря на истината , ама не мога , зарежда се автоматично.
дай рибо рибо дай
хито
новобранец
новобранец

Мнение от хито »

ЗА ТОВА КАЛИНЕ МАИТАПА СИ Е МАИТАП АМА РИБОЛОВА СИ Е ЗА МАИСТОРИ.НО НИЩО НЕ КАЗА ЗА ЧОЧОВЕТЕ :wink: И АКО НА ИСТИНА ИСКАШ ДА ВИДИШ КАК СЕ ЛОВИ ЧОЧ НА ВИВЛИЦА ЗАПОВИАДАИ (ИМАШ МИ E-MAIL ) А МОЖЕ ДА ТЕ ЗАВЕДЕМ НА МЕСТА НА КОИТО НЕ ПОДОЗИРАШ ЧЕ ГИ ИМА И МОЖЕ ДА ХВАНЕШ НЯКОЯ БАЛКАНКА С КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ХВАЛИШ САМО В СОФИЯ
ivan-i
новобранец
новобранец

Мнение от ivan-i »

kaline razbrahme 4e ne si spec ribolovec ama 6tom tolkova mnogo znae6 za ribolova kaji znae6 ne6to za ribata PISKAL ima ia v reka ISKAR okolo samokov v reka PALAKARIA
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

hito33 написа:ЗА ТОВА КАЛИНЕ МАИТАПА СИ Е МАИТАП АМА РИБОЛОВА СИ Е ЗА МАИСТОРИ.НО НИЩО НЕ КАЗА ЗА ЧОЧОВЕТЕ :wink: И АКО НА ИСТИНА ИСКАШ ДА ВИДИШ КАК СЕ ЛОВИ ЧОЧ НА ВИВЛИЦА ЗАПОВИАДАИ (ИМАШ МИ E-MAIL ) А МОЖЕ ДА ТЕ ЗАВЕДЕМ НА МЕСТА НА КОИТО НЕ ПОДОЗИРАШ ЧЕ ГИ ИМА И МОЖЕ ДА ХВАНЕШ НЯКОЯ БАЛКАНКА С КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ХВАЛИШ САМО В СОФИЯ
То вашя майтап бая грубичък дойде. :lol:
от къде да ти имам Е-МАIL.?
дай рибо рибо дай
ivan-i
новобранец
новобранец

Мнение от ivan-i »

Ми то го пише бе Калине там кадето триябва да го пише
mladen
новобранец
новобранец

въпрос към pux

Мнение от mladen »

pux написа:Рибата се нарича главоч (Cottus gobio), bullhead (анг.) Наистина прилича на попче, но е съвсем отделен вид. Рядка риба, включена в Червената книга на България.
Знаете ли дали вида се среща в Искърския пролом. Също така ме интересува дали този вид се среща в стагнатгни водоеми.
хито
новобранец
новобранец

Re: въпрос към pux

Мнение от хито »

mladen написа:
pux написа:Рибата се нарича главоч (Cottus gobio), bullhead (анг.) Наистина прилича на попче, но е съвсем отделен вид. Рядка риба, включена в Червената книга на България.
Знаете ли дали вида се среща в Искърския пролом. Също така ме интересува дали този вид се среща в стагнатгни водоеми.[/quot

До колкото знам рибата я има само от към с.Говедарци до под Самоков ако някои от колегите знае да я има и на друго място нека пише.Има я и в река Палакария която също е до Самоков и пак се влива в р.Искър
mladen
новобранец
новобранец

Re: въпрос към pux

Мнение от mladen »

hito33 написа:
mladen написа:
Знаете ли дали вида се среща в Искърския пролом. Също така ме интересува дали този вид се среща в стагнатгни водоеми.[/quot

До колкото знам рибата я има само от към с.Говедарци до под Самоков ако някои от колегите знае да я има и на друго място нека пише. Има я и в река Палакария която също е до Самоков и пак се влива в р.Искър
Благодаря за отговора, интересувах се дали се среща в искърския пролом, тъй като в момента стартира изграждането на 9 мини веца в пролома, които съществено ще променят облика на реката в този район. Засегнатата част от реката е 33 км. Въпросния вид има консервационене статус и може да ми послужи като един от многото аргументи за защита на дефилето.
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”