Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Рибата "ЧОЧ" какво знаете за нея?
Модератор: bobopeli
pitai maika ti
ei smeshnik kaline ela v samokov da te nau4im kak se lovi riba be amatior takav
ZA vsi4ko drugo moje da si v 4as no ne i za 4o4ovete

-
- вече хвърля и на тежко
-
- вече хвърля и на тежко
Re: kalinanimal
ivan-i написа: da ne mi reve6 na kura
Еми, коментара ми е :Високопланински дженталмен......

дай рибо рибо дай
..........................
Последно промяна от хито на Сря Май 18, 2005 10:23 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Само да ме светнеш кога съм казал че, знам всичко за риболова?
Не знам много , и затова влизам в подобни форуми и питам .
А ако знам нещо пиша .
Но знам едно: Истинския риболовец лови риба с въдица.
Всичко друго е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
Много ми е интересно как не ви става кофти да ловите ЗАЩИТЕН вид риба с ВИЛИЦА и после да имате наглоста да го изтипосате в нета та да ви видят всички кви сте риболовци. ЕВАЛА.
Предпочитам да си остана РИБАР
Не съм се подигравал на никого,просто го иронизирах та да се усети КВО пише . Все едно аз да напиша как ловя пъстърва с бомби , как ша реагирате? Ша ми викате БРАВО а ?
Не знам много , и затова влизам в подобни форуми и питам .
А ако знам нещо пиша .
Но знам едно: Истинския риболовец лови риба с въдица.

Всичко друго е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.
Много ми е интересно как не ви става кофти да ловите ЗАЩИТЕН вид риба с ВИЛИЦА и после да имате наглоста да го изтипосате в нета та да ви видят всички кви сте риболовци. ЕВАЛА.
Предпочитам да си остана РИБАР
Не съм се подигравал на никого,просто го иронизирах та да се усети КВО пише . Все едно аз да напиша как ловя пъстърва с бомби , как ша реагирате? Ша ми викате БРАВО а ?
дай рибо рибо дай
............................................
Последно промяна от хито на Сря Май 18, 2005 10:24 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Мале, мале, маааале. Това под аватара ми ( аватар = картинката ) са рангове който не пиша АЗ те зависят от броя мнения който съм написал . Което за мен е пълна глупост , защото всеки може да напише 100 мнения които са пълна глупост и автоматично става спец риболовец ( схващате ли) Ако прчетете темата за ранговете ще видите какво съм написал за тях. Ако можех бих изтрил моя ранг "спец риболовец" щото не отговаря на истината , ама не мога , зарежда се автоматично.
дай рибо рибо дай
ЗА ТОВА КАЛИНЕ МАИТАПА СИ Е МАИТАП АМА РИБОЛОВА СИ Е ЗА МАИСТОРИ.НО НИЩО НЕ КАЗА ЗА ЧОЧОВЕТЕ
И АКО НА ИСТИНА ИСКАШ ДА ВИДИШ КАК СЕ ЛОВИ ЧОЧ НА ВИВЛИЦА ЗАПОВИАДАИ (ИМАШ МИ E-MAIL ) А МОЖЕ ДА ТЕ ЗАВЕДЕМ НА МЕСТА НА КОИТО НЕ ПОДОЗИРАШ ЧЕ ГИ ИМА И МОЖЕ ДА ХВАНЕШ НЯКОЯ БАЛКАНКА С КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ХВАЛИШ САМО В СОФИЯ

-
- вече хвърля и на тежко
То вашя майтап бая грубичък дойде.hito33 написа:ЗА ТОВА КАЛИНЕ МАИТАПА СИ Е МАИТАП АМА РИБОЛОВА СИ Е ЗА МАИСТОРИ.НО НИЩО НЕ КАЗА ЗА ЧОЧОВЕТЕИ АКО НА ИСТИНА ИСКАШ ДА ВИДИШ КАК СЕ ЛОВИ ЧОЧ НА ВИВЛИЦА ЗАПОВИАДАИ (ИМАШ МИ E-MAIL ) А МОЖЕ ДА ТЕ ЗАВЕДЕМ НА МЕСТА НА КОИТО НЕ ПОДОЗИРАШ ЧЕ ГИ ИМА И МОЖЕ ДА ХВАНЕШ НЯКОЯ БАЛКАНКА С КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ХВАЛИШ САМО В СОФИЯ

от къде да ти имам Е-МАIL.?
дай рибо рибо дай
въпрос към pux
Знаете ли дали вида се среща в Искърския пролом. Също така ме интересува дали този вид се среща в стагнатгни водоеми.pux написа:Рибата се нарича главоч (Cottus gobio), bullhead (анг.) Наистина прилича на попче, но е съвсем отделен вид. Рядка риба, включена в Червената книга на България.
Re: въпрос към pux
Знаете ли дали вида се среща в Искърския пролом. Също така ме интересува дали този вид се среща в стагнатгни водоеми.[/quotmladen написа:pux написа:Рибата се нарича главоч (Cottus gobio), bullhead (анг.) Наистина прилича на попче, но е съвсем отделен вид. Рядка риба, включена в Червената книга на България.
До колкото знам рибата я има само от към с.Говедарци до под Самоков ако някои от колегите знае да я има и на друго място нека пише.Има я и в река Палакария която също е до Самоков и пак се влива в р.Искър
Re: въпрос към pux
Благодаря за отговора, интересувах се дали се среща в искърския пролом, тъй като в момента стартира изграждането на 9 мини веца в пролома, които съществено ще променят облика на реката в този район. Засегнатата част от реката е 33 км. Въпросния вид има консервационене статус и може да ми послужи като един от многото аргументи за защита на дефилето.hito33 написа:mladen написа:Знаете ли дали вида се среща в Искърския пролом. Също така ме интересува дали този вид се среща в стагнатгни водоеми.[/quotpux написа:Рибата се нарича главоч (Cottus gobio), bullhead (анг.) Наистина прилича на попче, но е съвсем отделен вид. Рядка риба, включена в Червената книга на България.
До колкото знам рибата я има само от към с.Говедарци до под Самоков ако някои от колегите знае да я има и на друго място нека пише. Има я и в река Палакария която също е до Самоков и пак се влива в р.Искър