Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Кефал от р.Чая
Кефал от р.Чая
Здравеите колеги риболовци.Както всяка сутрин заведох малкия на яслите и за един два часа отидох на реката,да гоня кефала, отидох на един вир ставрид му викаме и метнах перото,проверих аванса как е и зачаках,не се минаха и пет минути и перото пое своя път надолу засякох и пляс влакното се скъса (0,16),викам бре кво стана,закачи ли се някаде как така се скъса ,проверих аванса много стегнат-оправих го уж,набързо пак монтаж и замятане,същата работа няма пет минути и пак поведе перото оставих го да го води около 40см.и засякох,неможах да повярвам когато пак чух плясък от късаща се корда(а е чисто нова-dam),видях че отдолу се обърна голяма риба,скъса се точно от ролката на обръщача.Гледам във вира обикаля рибата с перото,(бях пуснал около три метра дълбочина) и към 10 м. от влакното зад нея. проверих макарата и кво да видя аванса не ще да работи,бегом до колата да взема телескопа с блесната да закача поне кордата си викам и да го извадя,изчаках да доиде наблизо и метнах закачи се блесната не след перото а преди него и се оплете в влакното,последва внимателно вадене и след малко в ръцете ми беше този хубавец,0,38см.,0,810гр..Извадих го на грозде макар да бях убеден че в тази река стръвта е малко жабче и нищо друго за едрите.Моля някои колега да качи снимките- две са от днес,защото не зная как се прави.Поздрави...
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
-
HAZART
- сериозен играч

Re: Кефал от р.Чая
Заповядай.

Браво !
-
Йордан Марков
- сериозен играч

-
Nikola Polizovski
- кандидат преподавател

- Обратна връзка:
Страхотно парче
браво колега.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Благодаря г-н Бояджиев
,
не това е в Асеновград
не това е в Асеновград
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко

браво колега
-
Ачо ♣
liuboo написа:Памид.