Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Кефал от р.Чая
Кефал от р.Чая
Здравеите колеги риболовци.Както всяка сутрин заведох малкия на яслите и за един два часа отидох на реката,да гоня кефала, отидох на един вир ставрид му викаме и метнах перото,проверих аванса как е и зачаках,не се минаха и пет минути и перото пое своя път надолу засякох и пляс влакното се скъса (0,16),викам бре кво стана,закачи ли се някаде как така се скъса ,проверих аванса много стегнат-оправих го уж,набързо пак монтаж и замятане,същата работа няма пет минути и пак поведе перото оставих го да го води около 40см.и засякох,неможах да повярвам когато пак чух плясък от късаща се корда(а е чисто нова-dam),видях че отдолу се обърна голяма риба,скъса се точно от ролката на обръщача.Гледам във вира обикаля рибата с перото,(бях пуснал около три метра дълбочина) и към 10 м. от влакното зад нея. проверих макарата и кво да видя аванса не ще да работи,бегом до колата да взема телескопа с блесната да закача поне кордата си викам и да го извадя,изчаках да доиде наблизо и метнах закачи се блесната не след перото а преди него и се оплете в влакното,последва внимателно вадене и след малко в ръцете ми беше този хубавец,0,38см.,0,810гр..Извадих го на грозде макар да бях убеден че в тази река стръвта е малко жабче и нищо друго за едрите.Моля някои колега да качи снимките- две са от днес,защото не зная как се прави.Поздрави...
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
-
- сериозен играч
Re: Кефал от р.Чая
Заповядай.

Браво !
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Страхотно парче
браво колега.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Благодаря г-н Бояджиев
,
не това е в Асеновград

не това е в Асеновград
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакаи да се наведе.......
- kolio_p
- вече хвърля и на тежко
браво колега
liuboo написа:Памид.