Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД - 2009г
Съжалявам колега, явно всички сме "моряци" и....брега малко остава на заден план.
Като спомена делфини, появиха се на Коракя около 13-14 часа в Неделя откъм север и се движеха навътре. Казах на аверчето да ги пресечем на километър пред тях и да хванем пасажа, но той отказа с довода, че като го гонят, на сафрида му е до всичко друго, но не и до "ядене". Незнам дали има резон...звучи логично.... Така или иначе, ловяхме на 100 метра от брега, а после всички се юрнаха в посока Китен и ние като овце с тях. Същата работа...дребен до среден сафрид, но вече на голяма дълбочина. Единственото, което постигнахме е да покажем на колегите, че имаме по-бърза лодка.
Като спомена делфини, появиха се на Коракя около 13-14 часа в Неделя откъм север и се движеха навътре. Казах на аверчето да ги пресечем на километър пред тях и да хванем пасажа, но той отказа с довода, че като го гонят, на сафрида му е до всичко друго, но не и до "ядене". Незнам дали има резон...звучи логично.... Така или иначе, ловяхме на 100 метра от брега, а после всички се юрнаха в посока Китен и ние като овце с тях. Същата работа...дребен до среден сафрид, но вече на голяма дълбочина. Единственото, което постигнахме е да покажем на колегите, че имаме по-бърза лодка.

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аз ли не намерих инфо или никой не е питал, или писал - забелязвам по доста риби странни рани непосредствено зад главата с различна големина от 1.5 мм до 2 см. Това някаква болест ли е и ако да - каква е? Опасна ли е за нас консумиращите?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Атаки на чернокопа,виждал съм раните.
А наистина може у друго да е,но това което видях,на нахапано ми приличаше.
А наистина може у друго да е,но това което видях,на нахапано ми приличаше.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И аз извадих около Бяла сафриди с такива рани. Може да са и следи от мрежи.
... ,а колко пъти вадиш чепарето и то тежи ... и в един миг олекваbiboin написа:Аз... забелязвам по доста риби странни рани...

Е да така е но пследно на мрежите излизат риби които от галавата до гръбната перка са в рана, която е бяла, като гной, и нещо ме притеснява и да не обещавам ама утре може да пуна маклко снимаки на такива рибки е сигрно без бялото щото са на хадно във фризера но дано нее нещо не приятно за всички наса
Бибионе и ти ли Бруте хвърляш мрежи.biboin написа:Е да така е но пследно на мрежите излизат риби които от галавата до гръбната перка са в рана, която е бяла, като гной, и нещо ме притеснява и да не обещавам ама утре може да пуна маклко снимаки на такива рибки е сигрно без бялото щото са на хадно във фризера но дано нее нещо не приятно за всички наса