Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Трофей от Жребчево - 62кг
Модератор: sapuna
Всички до тук са абсолютно прави за себе си и не трябва да се засягат от различно от тяхното мнение.
Но не трябва да забравяме , че
всяка теза може да бъде доказана и оборена
Затова не съществува абсолютна истина
Но лично аз се водя от презумпцията ,че в този форум повечето от колегите ходят на сом и все са хващали дай боже всеки му сомове по 15-20 кила и нагоре , нещо което 99% от другите риболовци никога няма да усетят и само могат да мечтаят за подобна слука
Пожелавам на всеки да хване 2-3 хубави сома и да вземе да пусне един да види как ще се почуства след това - след това си друг човек.
Казвам го защото съм го изпитал и съм виждал други колеги как се променят след такава постъпка.
Виждаш риболова въобще по съвсем друг начин.
Не казвам всичко да се пуска задължително или нещо такова , просто Ви съветвам да ОПИТАТЕ.
Но не трябва да забравяме , че

Затова не съществува абсолютна истина

Но лично аз се водя от презумпцията ,че в този форум повечето от колегите ходят на сом и все са хващали дай боже всеки му сомове по 15-20 кила и нагоре , нещо което 99% от другите риболовци никога няма да усетят и само могат да мечтаят за подобна слука

Пожелавам на всеки да хване 2-3 хубави сома и да вземе да пусне един да види как ще се почуства след това - след това си друг човек.
Казвам го защото съм го изпитал и съм виждал други колеги как се променят след такава постъпка.
Виждаш риболова въобще по съвсем друг начин.
Не казвам всичко да се пуска задължително или нещо такова , просто Ви съветвам да ОПИТАТЕ.
За зло куче - зъл прът!
-
- сериозен играч
- man1966
- ще става разбирач
Еее па ти Дамапико-рибата си я ловим без много напъни,щот си го умеем туй,па ти ми се струва че се заяждаш нещо.damapika написа:Явно не е достатъчно. Още малко се напънета, но внимаваите да не .....
![]()
Относно защо е задържал сома човека отговора е много прост : искал е задържал го е. Спазил ли е закона: спазил е.
Зер за година и нещо си пръкнала съде 17 мнения-явно ти е през оназ работа за риболова,ма ей тъй кат си немаш друга работа и хоп в На рибата...

Я елате рибенца при батко...
-
- сериозен играч
както стана и на Ивайловград....тарзан написа:...Сега като е актуален яз.Цонево би трябвало да научиш варненци, за да нахлуят като гладни корморани ,както стана на Копринка. .

не бе...на Тарзан е бордо цвета !Фуцата написа:Абе да питам, ти ония Терзан ли си с винения Пасат???

Господ може всичко чада мой !
Снежето сега е малко заета , не ти пречи да вместиш още някоя в твоето широко сърце, пък Вероника си я бива : има желание , амбициозна е , ще ти лови стръв , а ти ще и покажеш някои основни неща в риболова на кльонк - ще си бьдете взаимно полезни. Суто сьщо ви харесва без децата .Аз от гъби се връщам /със Снежето/Teleto написа:Тарзане- ти кво ме пробутваш на жените.Аз си обичам Снежето,а от чуждите с Омето харесваме една-Суто и то без децата.Айде бягай за гъби.
- petro_op
- ще става разбирач
Това не може да е човека който познавам, не би отговорил такатарзан написа:Снежето сега е малко заета , не ти пречи да вместиш още някоя в твоето широко сърце, пък Вероника си я бива : има желание , амбициозна е , ще ти лови стръв , а ти ще и покажеш някои основни неща в риболова на кльонк - ще си бьдете взаимно полезни. Суто сьщо ви харесва без децата .Аз от гъби се връщам /със Снежето/Teleto написа:Тарзане- ти кво ме пробутваш на жените.Аз си обичам Снежето,а от чуждите с Омето харесваме една-Суто и то без децата.Айде бягай за гъби.

Иначе по описанията които чета е 100% той

-
- сериозен играч