Трофей от Жребчево - 62кг

Модератор: sapuna

damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

:lol: Явно не е достатъчно. Още малко се напънета, но внимаваите да не ..... :oops:
Относно защо е задържал сома човека отговора е много прост : искал е задържал го е. Спазил ли е закона: спазил е.
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Всички до тук са абсолютно прави за себе си и не трябва да се засягат от различно от тяхното мнение.
Но не трябва да забравяме , че :D всяка теза може да бъде доказана и оборена
Затова не съществува абсолютна истина :D
Но лично аз се водя от презумпцията ,че в този форум повечето от колегите ходят на сом и все са хващали дай боже всеки му сомове по 15-20 кила и нагоре , нещо което 99% от другите риболовци никога няма да усетят и само могат да мечтаят за подобна слука :shock:
Пожелавам на всеки да хване 2-3 хубави сома и да вземе да пусне един да види как ще се почуства след това - след това си друг човек.
Казвам го защото съм го изпитал и съм виждал други колеги как се променят след такава постъпка.
Виждаш риболова въобще по съвсем друг начин.
Не казвам всичко да се пуска задължително или нещо такова , просто Ви съветвам да ОПИТАТЕ.
За зло куче - зъл прът!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Много ми хареса мнението на колегата Никито.Има градивно мислене и умерено преластяващ тон.Искам да му кажа,че нито за миг не сам се поколебал да пусна сом.Лошото е че нещто се изкелефенчихме.Започнах да пускам наред.А ми харесват и пържени.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Teleto написа:...Започнах да пускам наред.А ми харесват и пържени.
къде ги пускаш ??? ...в живарника ли ? :lol: :lol: :lol:

а относно пърженето...хммм...по добре са в паниран вид :idea:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

damapika написа::lol: Явно не е достатъчно. Още малко се напънета, но внимаваите да не ..... :oops:
Относно защо е задържал сома човека отговора е много прост : искал е задържал го е. Спазил ли е закона: спазил е.
Еее па ти Дамапико-рибата си я ловим без много напъни,щот си го умеем туй,па ти ми се струва че се заяждаш нещо.
Зер за година и нещо си пръкнала съде 17 мнения-явно ти е през оназ работа за риболова,ма ей тъй кат си немаш друга работа и хоп в На рибата... :roll:
Я елате рибенца при батко...
damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

верно е това дето си го мислиш.
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Teleto написа:62кг. сом е уловен на Копринка.
Нали ти научи казанлъчани да кльонкат , би трябвало да знаеш истината.Сега като е актуален яз.Цонево би трябвало да научиш варненци, за да нахлуят като гладни корморани ,както стана на Копринка. Препоръчал съм те вече на една варненка, свежа е.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Абе да питам, ти ония Терзан ли си с винения Пасат??? :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

тарзан написа:...Сега като е актуален яз.Цонево би трябвало да научиш варненци, за да нахлуят като гладни корморани ,както стана на Копринка. .
както стана и на Ивайловград.... :lol: :lol: :lol:
Фуцата написа:Абе да питам, ти ония Терзан ли си с винения Пасат??? :lol:
не бе...на Тарзан е бордо цвета ! :wink:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тарзане- ти кво ме пробутваш на жените.Аз си обичам Снежето,а от чуждите с Омето харесваме една-Суто и то без децата.Айде бягай за гъби.
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Фуцата написа:Абе да питам, ти ония Терзан ли си с винения П
асат??? :lol:
Не се пише Терзан а ТАРЗАН , не произлиза от ИЗТЕРЗАН . Ти сигурно си оня с черния пасат ,който си забравя воблерите , лови /освен сом/ щуки 4х5 и незнайно защо си се кръстил ЛЕВАКА ? Така ли е?
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Teleto написа:Тарзане- ти кво ме пробутваш на жените.Аз си обичам Снежето,а от чуждите с Омето харесваме една-Суто и то без децата.Айде бягай за гъби.
Снежето сега е малко заета , не ти пречи да вместиш още някоя в твоето широко сърце, пък Вероника си я бива : има желание , амбициозна е , ще ти лови стръв , а ти ще и покажеш някои основни неща в риболова на кльонк - ще си бьдете взаимно полезни. Суто сьщо ви харесва без децата .Аз от гъби се връщам /със Снежето/
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

тарзан написа:Не се пише Терзан а ТАРЗАН , не произлиза от ИЗТЕРЗАН . Ти сигурно си оня с черния пасат ,който си забравя воблерите , лови /освен сом/ щуки 4х5 и незнайно защо си се кръстил ЛЕВАКА ? Така ли е?
Искрено се извинявам за тазитака фатална грешка ТАрзане :lol: А иначе е така. :lol: :lol: :lol:
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

тарзан написа:
Teleto написа:Тарзане- ти кво ме пробутваш на жените.Аз си обичам Снежето,а от чуждите с Омето харесваме една-Суто и то без децата.Айде бягай за гъби.
Снежето сега е малко заета , не ти пречи да вместиш още някоя в твоето широко сърце, пък Вероника си я бива : има желание , амбициозна е , ще ти лови стръв , а ти ще и покажеш някои основни неща в риболова на кльонк - ще си бьдете взаимно полезни. Суто сьщо ви харесва без децата .Аз от гъби се връщам /със Снежето/
Това не може да е човека който познавам, не би отговорил така :shock: Или се лъжа ?
Иначе по описанията които чета е 100% той :shock:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

всичко живо се е изчекнало пич :lol: :lol: :lol: вервам и Данчо..мъжа на Вероника :lol: :lol: :lol: четейки тия благи слова за благоверната му :idea:

опазил ни Господ от прелюбодеяния

молете се грешници

:twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”