Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ЗАРГАН - 2009г
DEVESIL4O,има такава тема.http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=29957
Пишете там,не бойте се.
Пишете там,не бойте се.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
На Бяла все още има рибки.Малко и дребни но има.Останах с впечатление че дава по добре на бързо потъваща бомбарда.Изглежда и мястото на буната е важно.Аз хванах 15.Две изтървах докато ги пускам в кофичката,2 се откачиха при ваденето и няколко само отнесоха червея.Колегата в дясно от мен имаше между 20 и 30 някъде.Утре ще зная точно, в ляво към 10 тина.
Времето и морето бяха супер, за кратко се появи страничен вятър но не беше чак фатален.Поспортувахме пак
!
Наслука в края на сезонът!
Времето и морето бяха супер, за кратко се появи страничен вятър но не беше чак фатален.Поспортувахме пак

Наслука в края на сезонът!
-
- новобранец
Здравейте колеги,
Пиша за първи път, но наблюдявам форума от лятото.
Тази година зарганския риболов ми стана хоби и ходя на риба всяка сутрин преди работа от юни до днес без прекъсване( само при много лошо време пропускам ), т.е към 150 риболова...
Днес съм в отпуск и отидох на Тюленово. Риба много, но маък размер. до 11.00 хванах 20 броя, може и малко повече да са били. Взех си 15 другите във водата да пораснат. След 11.00 заргана изчезна някъде. Неделя която мина също бях там. Нямаше много риба, като днес, но беше едра. Хванах 8 бр., едната от които беше точно 50 санта. Иначе тук на буните сутрин преди работа вече на дава, както беше от юни до септеври. Имам няколко риби за последния месец!
След малко отивам на буните. Довечера ще пиша.
Сполука на всички
Пиша за първи път, но наблюдявам форума от лятото.
Тази година зарганския риболов ми стана хоби и ходя на риба всяка сутрин преди работа от юни до днес без прекъсване( само при много лошо време пропускам ), т.е към 150 риболова...
Днес съм в отпуск и отидох на Тюленово. Риба много, но маък размер. до 11.00 хванах 20 броя, може и малко повече да са били. Взех си 15 другите във водата да пораснат. След 11.00 заргана изчезна някъде. Неделя която мина също бях там. Нямаше много риба, като днес, но беше едра. Хванах 8 бр., едната от които беше точно 50 санта. Иначе тук на буните сутрин преди работа вече на дава, както беше от юни до септеври. Имам няколко риби за последния месец!
След малко отивам на буните. Довечера ще пиша.
Сполука на всички

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
150 риболова...ей това се казва риболовец и постоянство!!! 

Качествени чепарета Borkata

вчера на сба(на помпената)16 заргана.рибата беше рядка но доста едра.може би по добре щеше да взима на плувка,защото повечето удари бяха при спряла бомбарда на15-тина метра от брега.
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Вчера от 7.00 до 15.00 28 бр. доста прилични заргани. Мястото го знаят всички бургазлии - на юг от Бургас 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ами аз не го знам каде е това място.
Ами няма и да го научиш колега,не си ли чувал до сега тоя лаф (на юг от бургас) по добре се интересувай за варненския залив,там може да ти дадем точна информацияkostadin написа:Ами аз не го знам каде е това място.

Днес на вълнолома от 15 часа до тъмно - две заргани и две почуквания.
На буните ходят доста колеги, как е там?
Колега на буните не се взема много риба,но коггато влезе рибата се вземат добри екземпляри,утре живот и здраве съм на 1-ва буна ще дам инфо като се върнаrosssyy написа:Днес на вълнолома от 15 часа до тъмно - две заргани и две почуквания.

-
- новобранец
Вчера на Бяла 48 заргани,имаше и много дребна все-едно е август месец
Наслука на всички

Благодаря fokobg, ако имам възможност и аз ще отида. Ще ти се обадя, ако те видя!fokobg написа:
Колега на буните не се взема много риба,но коггато влезе рибата се вземат добри екземпляри,утре живот и здраве съм на 1-ва буна ще дам инфо като се върна
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Пак не разбрах къде е това на юг от Бургас?
Ами нали ти казах бе колега,няма да го научиш мястотоkostadin написа:Пак не разбрах къде е това на юг от Бургас?
Лесно ще ме намериш, на кофичката ми пише фокоrosssyy написа:Благодаря fokobg, ако имам възможност и аз ще отида. Ще ти се обадя, ако те видя!fokobg написа:
Колега на буните не се взема много риба,но коггато влезе рибата се вземат добри екземпляри,утре живот и здраве съм на 1-ва буна ще дам инфо като се върна