Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз съм горд,а ти?
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Аз съм горд,а ти?
Горд съм че съм българин 

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Горд народ с калпави политици.
Абе пийси пиенето и непиши глупостиlovo-бай СТОЯН написа:Гордостта е най-големият човешки недостатък.
Гордостта винаги се базира на въображаеми, илюзорни човешки качества, т.е. на това, което ни се иска (ама много ни се иска) да бъдем. Затова, когато някой се опита да каже или покаже, че нямаме това, което си въобразяваме, че имаме, се чувстваме засегнати, заплашени, защото дълбоко в себе си ние знаем, че се самозалъгваме, но не искаме да си го признаем, защото на това се крепи нашето самочувствие, а ако то рухне – преживяваме дълбока личностна криза. И точно затова гордостта е най-страшния порок, защото изгражда и защитава егото – това въображаемо Аз, което ни се иска да бъдем.
Не е ли верно А![]()
![]()

-
- сериозен играч
To от цялата гордост дето имамхме ,май само това ни остана да правимivann написа:Абе пийси пиенето и непиши глупости

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- разбира нещата
Народ ,благословен от бога ,направил много за света и нация накарала света да е гледа със страх и почитание....
да това е било някога и съм горд с хора които са наричали себе си българи ,но....... Ама хич не съм горд с това което сме днес ,това което се случва в скапаната държава и ,честно казано , ако не съм Българин ще съм много по-щастлив.
да това е било някога и съм горд с хора които са наричали себе си българи ,но....... Ама хич не съм горд с това което сме днес ,това което се случва в скапаната държава и ,честно казано , ако не съм Българин ще съм много по-щастлив.
И да се горедеем, и да не се гордеем, все сме си българи.... за това по-добре да се гордеем!
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Нищо няма да се оправи и много малко ще живеят по-добре докато арогантноста ни не изчезне и не признаем, че не сме най-умните и най-можещите.slivnalia написа:Аз съм Българин и се гордея с това.И едва ли някога нещо ще ме накара да се отрека от думите си.
Да живея не много добре,управляват ме глупци и некадърници,отвсякъде държавата е капут,но какво общо има това с Родината
Държавата сме ние а не нещо определено, не е и предмет, това сме ние и докато сме капути ще е такава.
Нямам нищо против теб лично. Знам обаче, че много хора мислят като теб , та от части и аз така. Горното написано важи за всички нас.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бих бил два пъти по-горд,ако всички ние не допуснахме да ни управляват крадци и мошенници,които възкачиха мутрите на пиедестал заедно с чалгата,обраха народа и сега мизерстваме с най-ниските доходи в Европа.Но от интервюто на Кучето малко ме е срам 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Гледах клипа и през цялото време бях настръхнал

България над всичко!Тя има потенциал и има много българи които трябва да приеме и прибере. 

-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
горд съм
че кой не е горд БЪЛГАРИЯ е ВЕЛИКА

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
- ventyri
- научил се да хвърля
Аз съм горд,че съм БЪЛГАРИН.Страхотен клип
Ако искаш да си щастлив един ден напий се.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
Ако искаш да си щастлив един месец ожени се.
Ако искаш да си щастлив цял живот стани рибар.
- devesil4o
- научил се да хвърля
Със сигурност се гордеех ,че съм БЪЛГАРИН през 1994 година,на Световното в Щатите....но оттогава мина много време...
Мечката се мие ,чисти
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
във потоците сребристи
има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка
-
- разбира нещата
kaloyan Mladenov написа:Народ ,благословен от бога ,направил много за света и нация накарала света да е гледа със страх и почитание....

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.