Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

Спининг въдици на достъпна цена
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- 
				TRICI
- новобранец 
- Обратна връзка:
Re: Спининг въдици на достъпна цена
Здравейте.От 5 дена и аз съм собственик на тази въдица.Абсолютно съм съгласен с Павката за лекотата,чувствителноста и строя на въдицата.И моя извод е ,че е по-добра от предишната.Сефтосах я с 2 щуклета на Бабово  

П.П.Много съжалявам ,че ще пропусна 'Дунав опън' тази година и няма да мога да се видя с вас .
 .
Поздрави.

П.П.Много съжалявам ,че ще пропусна 'Дунав опън' тази година и няма да мога да се видя с вас
 .
 .Поздрави.
чукни тук http://www.hrastalak.com/dosko

Благодаря на Павката за добрия тест и се извинявам ,че малко се забавихмве с него. Възнамерявам да предоставя същата въдица  и други на още един колега - Лорда , но малко се забавих . Надявам се да не се е отказал . Все пак  ще може да се види още една гледна точка.

The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com

http://www.vidrax-fishing.com
Държа на думата си!

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Искам да благодаря на Сестрата за тази толкова хубава и полезна тема, и да кажа, че неговият пост ми беше полезен в избора на пръчка и с пълно вътрешно убеждение, че правя правилният избор купих един тактикс на 3 метра за подарък на бащата за рд-то. Пръчката наистина изглежда на пръв поглед много сносно и при фака, че бащата не е фен на плетеняка единият недостатък (водачите) отпада от самосебе си. Дано скоро време намерим свободно такова да я тестваме в полеви условия.
Освен това искам да кажа, че бях приатно изненадан (за повечето от вас сигурно звучи акто откриване на топлата вода, но нейсе) от отношението и коректността на хората от видракс, които изтърпяха досаждането ми и ми доставиха стоката точно на време в деня на рд-то на бащата, което беше важна част от целия план да го изненадам.
Като финал кеф ми е, че има хора като вас в наща мила татковина.

Освен това искам да кажа, че бях приатно изненадан (за повечето от вас сигурно звучи акто откриване на топлата вода, но нейсе) от отношението и коректността на хората от видракс, които изтърпяха досаждането ми и ми доставиха стоката точно на време в деня на рд-то на бащата, което беше важна част от целия план да го изненадам.
Като финал кеф ми е, че има хора като вас в наща мила татковина.
Изчетох всичко за тия пръчки с интерес и се обърках изцяло. Затова карам направо и директно. Като ПОЗНАВАЧ се очертава Сестрата, но приемам мнения и предложения от всички. Искам да си купя пръчка за риболов на клен, предимно в р. Искър - около 2,1-2,4 м.; акция около 5-15 Іс минимални отклоненияІ. Като гледам във форума - набива се на очи БърклиЧерууд, но съм отворен на всякакви предложения. Моля ви кажете ми къде мога да намеря пръчка в търсения параметър около 50-те лв. А ако някой колега продова нещо подобно - моля за оферти.

Само аз ли си мисля ,че на черито малко му е дебала бланката ?!  

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...

Според теб колко трябва да е дебела бланката на бюджетна въдица с тест до 28 гр и бърз строй, като при това модулността на материала не е от най-високите?qcarp написа:Само аз ли си мисля ,че на черито малко му е дебала бланката ?!

Просто ми се стори доста дебела бланка...(и всъщност е така..) 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...

Прав си. Всъщност така ти се е сторило...  
*Когато говорим за дебелина на бланка, оценката е сравнителна. Лично на мен ми се иска всички бланки да са по 5 мм в основата, да тежат по 50 гр, да вадят сомове по 40+ и да струват до 50 левчета. Затова попитах с коя въдица я сравняваш.
  Затова попитах с коя въдица я сравняваш.

*Когато говорим за дебелина на бланка, оценката е сравнителна. Лично на мен ми се иска всички бланки да са по 5 мм в основата, да тежат по 50 гр, да вадят сомове по 40+ и да струват до 50 левчета.
 Затова попитах с коя въдица я сравняваш.
  Затова попитах с коя въдица я сравняваш.- smoky
- научил се да хвърля 
Колега, а за по-късата версия Berkley Cherrywood 2, 2.40м (8-25 гр.) можеш ли да споделиш впечатления? Като строй мисля, че двете са доста близки, но по-малката дължина ще се отрази ли съществено на дистанцията на замятане? Дали е по-подходяща тази дължина за реки от сорта на Тунджа, Искър и с по-леки примамки?

За Тунджа и Искър бих избрал най-късата от серията 1.80 м, 4-16 гр.smoky написа:Колега, а за по-късата версия Berkley Cherrywood 2, 2.40м (8-25 гр.) можеш ли да споделиш впечатления? Като строй мисля, че двете са доста близки, но по-малката дължина ще се отрази ли съществено на дистанцията на замятане? Дали е по-подходяща тази дължина за реки от сорта на Тунджа, Искър и с по-леки примамки?
 С тази пръчка и 8 гр блесна спокойно можеш да ги прехвърлиш.
  С тази пръчка и 8 гр блесна спокойно можеш да ги прехвърлиш.- smoky
- научил се да хвърля 
Благодаря за бързия отговор, а относно реките съм ги посочил като един от вариантите, но спинарката ще се използва и доста по язовири и езера.  Знам, че няма универсален вариант, но твърдо съм решил да е този модел и не мога да реша точно каква дължина да е...
 Знам, че няма универсален вариант, но твърдо съм решил да е този модел и не мога да реша точно каква дължина да е...

Знам, че няма универсален вариант, но твърдо съм решил да е този модел и не мога да реша точно каква дължина да е...
 Знам, че няма универсален вариант, но твърдо съм решил да е този модел и не мога да реша точно каква дължина да е...Re: Спининг въдици на достъпна цена
За язовири и езера можеш да качиш с още една идея - 2.10 м, 7-22 гр. щом държиш на марката.  

п.п. Хубава и дълга въдица за леки примамки се прави трудно и струва скъпо.

п.п. Хубава и дълга въдица за леки примамки се прави трудно и струва скъпо.
Добър вечер зех си тази пръчка http://michel-fishing.com/shop/images/11111111111.jpg
за 74лв. 2,70 искам да знан на ли си струва парите ?

Добра е въдицата. Честито и много риби с нея.SPRO написа:Добър вечер зех си тази пръчка http://michel-fishing.com/shop/images/11111111111.jpg