Аз съм горд,а ти?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Аз съм горд,а ти?

Мнение от INCUBUS »

Аз не съм горд -измъчен съм от това,че толкова време вече все съм българин.Пък не мога и да се почувствам небългарин - нито по доходи,нито по медицинска помощ,нито по състояние на пътищата,нито по социално осигуряване,нито търговия и услуги -бе,по нищо.Също такива много горди българи не ми го позволяват това-нито да се чувствам поне средногорд българин,нито поне като посредствен чужденец.Изобщо,ич не ми до патриотарство,уважаеми колеги-риболовци.Изобщо няма за кво да се перим толкоз.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Почти всяка една държава си има своите успехи в национален и световен мащаб и ние не правим изключение.Горд съм,че съм българин,обичам си родината,както си обичам и родителите.Лошото е че,доста неща в държавата ни меко казано " куцат " и много от хората,бягат навън да търсят реализация другаде с по-добри условия и лека-полека се топим.На доста неща от клипа се виждат постижения в научната област на българи или такива с нашенски произход.Вместо да ги стимулираме още повече,г-н министъра решава да им отреже и без това мизерния бюджет,като за капак си позволява да ги обижда публично. :!: Ето затова,все повече родни таланти,ще работят и спортуват за интереса на чужди държави и нещата от клипа за жалост ще останат само в миналото.
TICA FAN
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Пукам са по-шевовете от гордост.Толкова съм горд, че ми идва да взема калашника :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Макар да съм горд с тези и много още неща които имат български адрес или участие,ставаме два калашника :!: :!: :!: Бясен съм на лъжците които ни управляват и всеки ден им гледам мутрите по телевизора как ни гледат в очите и нагло ни лъжат.То бива,бива нагли хора,ама тия направо нямат спиране,направо много се гордея че съм втори калашник и дано не се наложи да дойде време да го грабвам,мамицата им крадлива и лъжлива и нагла .........ба

:axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”