Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И аз пострадах.
Модератор: dantho.mihov
- indalo
- фен клуб-скобар
И аз пострадах.
Ей, не съм вярвал, че могат да ме оберат, ама вече вярвам. Бях на командировка в Русе и разбрах от домашните едната вечер са ни били на'' гости ''
, но ме успокоиха- били взели 30-40 лева само и бърникали из въдиците ми, но си били там. Да, ама не. Вярно, че болото и директния са си в калъфа, но фидера и спининга са аут, плюс макарите за тях, всичките ми блесни, воблери/къмто70-100бр./, куфарче с рибарски неща, раничката с пражка, готови такъми, куки, плувки, олова, абе всичко най необходимо за риболова, който практикувам. Бах ти племето,само да разбера кой е мамка му мръсна. Е добре че поне не са стресирали децата и жена ми. Незнам, не съм на себе си.
Никога, ама никога няма да си купя крадени такъми, даже ако ми предлагат ще ги предам на полицаите. Да е.а м...а им наркоманска.... 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Re: И аз пострадах.
колега много съжалявам за това което ти си е случило много неприятно ,сега 6те ги продадат за една доза мамито им
наркоманска ,още веднъж съжалявам дано има добър краи в твоя полза виж разпитаи комшийте това са хора които те познават
поне според мен
наркоманска ,още веднъж съжалявам дано има добър краи в твоя полза виж разпитаи комшийте това са хора които те познават
поне според мен
-
- разбира нещата
Съжалявам много колега, за това което ти се е случило. От такива изроди няма отърване! На всичко са готови само и само да се дрогират. Дано има възмездие 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- фен клуб-скобар
Кофти работа.
Остава само да разпитаме тук там,дано изпадне нещо !!!
п.п
Пиши ми на лични къде живееш да знам къде да питам.
Остава само да разпитаме тук там,дано изпадне нещо !!!
п.п
Пиши ми на лични къде живееш да знам къде да питам.
Последно промяна от vizantieco на Съб Дек 12, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
Съжелявам и аз за случката.Наистина знам,колко ценни са такъмите за един запален рибар и ти съчуствам дълбоко.Поне не са задигнали всичко.На извършителите им пожелавам,да си намерят майстора в най-скоро време. 

TICA FAN
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Неприятно определено... и тука из квартала крадливите копеленца оглеждат кой кога излиза събота и неделя за риба,какви такъми качва набелязват го и оп....после що предлагат платформи по 150лв на някой места в софия.... 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе д..а и наркоманите,станахме е..ти и тъпия квартал.Нищо не става тука вече.
Добре че не са изплашили децата.
Добре че не са изплашили децата.
-
- новобранец
Колега,съжалявам. Мен ме обраха на 01 09 07г.Няма държава ние сме географско понятие !
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кофти е да те върнат в първи клас но такава си наща мила родна картинка. Погледни от хубавата страна ще си имаш всичко ново.
И да се ядосваш няма смисъл.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Няма да се плашите.В нашият склад тършували на воля при положение че има двама пазачи.На съседите за втори път им взимат дребните пари,като крадат избирателно взели само по левче и 50 ст.Другите ги оставили.Намерили си и грозде че си похапнали.Мамичката им.До скоро в нашата махала върлуваха разни наркоманчето,но едното го застреляха а другото в затвора и се пооспокои малко положението.
Ееееее верно ли ?Значи все пак гадовете са се възползвали.Дано им счупи някой ръцете!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- veselin spasow
- научил се да хвърля
съчуствам ти!
но това е живота за жалост - здраве да има другото се купува. 

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
но за риба мога да вися цяял ден...
Много гнусна история
Незнам защо всичко се преписва на друсачите
Мен лично са ме претършували изоснови на Арката 2/два/ пъти
И кой какво да ми говори /за мен специално/, това е изключително неприятен и нежелан за риболов/и др./ регион за мен
А списакът с отрицателни емоции /за жалост/не е никак малък

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- batrumba
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
дано тази дозичка да им доди в повечко,важното е че няма пострадали а нали знаеш "всяко зло за добро" следващите такъми щеса 10 пъти по-късметлийски
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
-
- ще става разбирач
няма по гадно нещо от тва да ти откраднат такъмите.според мен вече са продадени в някоя заложна къща
заимало са е едно немане