И аз пострадах.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

И аз пострадах.

Мнение от indalo »

Ей, не съм вярвал, че могат да ме оберат, ама вече вярвам. Бях на командировка в Русе и разбрах от домашните едната вечер са ни били на'' гости '' :twisted: , но ме успокоиха- били взели 30-40 лева само и бърникали из въдиците ми, но си били там. Да, ама не. Вярно, че болото и директния са си в калъфа, но фидера и спининга са аут, плюс макарите за тях, всичките ми блесни, воблери/къмто70-100бр./, куфарче с рибарски неща, раничката с пражка, готови такъми, куки, плувки, олова, абе всичко най необходимо за риболова, който практикувам. Бах ти племето,само да разбера кой е мамка му мръсна. Е добре че поне не са стресирали децата и жена ми. Незнам, не съм на себе си. :finga: :finga: :finga: Никога, ама никога няма да си купя крадени такъми, даже ако ми предлагат ще ги предам на полицаите. Да е.а м...а им наркоманска.... :axe:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: И аз пострадах.

Мнение от nikolayyyyyy »

колега много съжалявам за това което ти си е случило много неприятно ,сега 6те ги продадат за една доза мамито им
наркоманска ,още веднъж съжалявам дано има добър краи в твоя полза виж разпитаи комшийте това са хора които те познават
поне според мен
Изображение
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Съжалявам много колега, за това което ти се е случило. От такива изроди няма отърване! На всичко са готови само и само да се дрогират. Дано има възмездие :?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

Кофти работа.
Остава само да разпитаме тук там,дано изпадне нещо !!!

п.п
Пиши ми на лични къде живееш да знам къде да питам.
Последно промяна от vizantieco на Съб Дек 12, 2009 3:39 pm, променено общо 1 път.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Съжелявам и аз за случката.Наистина знам,колко ценни са такъмите за един запален рибар и ти съчуствам дълбоко.Поне не са задигнали всичко.На извършителите им пожелавам,да си намерят майстора в най-скоро време. :evil:
TICA FAN
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Неприятно определено... и тука из квартала крадливите копеленца оглеждат кой кога излиза събота и неделя за риба,какви такъми качва набелязват го и оп....после що предлагат платформи по 150лв на някой места в софия.... :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Абе д..а и наркоманите,станахме е..ти и тъпия квартал.Нищо не става тука вече.
Добре че не са изплашили децата.
ЕМИЛ ЙОРДАНОВ
новобранец
новобранец

Мнение от ЕМИЛ ЙОРДАНОВ »

Колега,съжалявам. Мен ме обраха на 01 09 07г.Няма държава ние сме географско понятие !
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Кофти е да те върнат в първи клас но такава си наща мила родна картинка. Погледни от хубавата страна ще си имаш всичко ново. :D И да се ядосваш няма смисъл.
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Няма да се плашите.В нашият склад тършували на воля при положение че има двама пазачи.На съседите за втори път им взимат дребните пари,като крадат избирателно взели само по левче и 50 ст.Другите ги оставили.Намерили си и грозде че си похапнали.Мамичката им.До скоро в нашата махала върлуваха разни наркоманчето,но едното го застреляха а другото в затвора и се пооспокои малко положението.
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Ееееее верно ли ?Значи все пак гадовете са се възползвали.Дано им счупи някой ръцете!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
veselin spasow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от veselin spasow »

съчуствам ти! :( но това е живота за жалост - здраве да има другото се купува. :)
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Много гнусна история :oops: Незнам защо всичко се преписва на друсачите :? Мен лично са ме претършували изоснови на Арката 2/два/ пъти :evil: И кой какво да ми говори /за мен специално/, това е изключително неприятен и нежелан за риболов/и др./ регион за мен :idea: А списакът с отрицателни емоции /за жалост/не е никак малък :? :|
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
batrumba
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от batrumba »

дано тази дозичка да им доди в повечко,важното е че няма пострадали а нали знаеш "всяко зло за добро" следващите такъми щеса 10 пъти по-късметлийски
и на дъжд и на пек се прибирам с пален кеп:-)
chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chema154 »

няма по гадно нещо от тва да ти откраднат такъмите.според мен вече са продадени в някоя заложна къща
заимало са е едно немане
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”