Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВЪРЖИ ПОПА ЗА ДА Е МИРНО СЕЛОТО!
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... нищо не си разбрал, мой човек... за да правиш заключения за горния мозък изтипосан с пръсти вместо с мисълbatmilen написа:....в лайната е истината клисарю....ама като пливаш ... ..

Ама ти понеже искаш да си Академично точен - взимаш си пасажа и си го пренареждаш.
Да, ама не виждам къде е добронамерения хумор тука с гъзеца-нагоре ли си станал днеска, какво ли ... ама не отивай там дето сме били вече

...п.с........кот'има да са разтоварваш може на ЛС ... ...за'ко да ни четат другите за необикновената любов, която храним ... не е ли тъй
АМА НАИСТИНА СИ ПРИЛИЧАТЕ С *ОНИЯ* УШАТИЯ

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
Ко съ впрягаш бре дърто магаре...на ЛС...по добре на WC да ти пиша...докато ти твореше умозаключения размисли и мисли...аз "дръннах" 3 прилични сулки и дозина костура...хахаха... ей тъй за форма...хахахаха...
Отче му го Клисаря Напърпори...много ти е малък параклса и МУ е ниска камбанарията...
Локалчо ще требе на 4 крака да улаза вътре за молитва и причастие... 

Отче му го Клисаря Напърпори...много ти е малък параклса и МУ е ниска камбанарията...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ейййй...ййй ... на таз голямата уста всичко и е малко 

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
добро си е...вътре служим аз а богомолците знаеш ли кво викаше Фараона при Слави в шоуто.....на коленееее...не коленееееbatmilen написа:Отче му го Клисаря Напърпори...много ти е малък параклса и МУ е ниска камбанарията...Локалчо ще требе на 4 крака да улаза вътре за молитва и причастие...
видя ли винцето?

Господ може всичко чада мой !
На колене и на лакти...
Видях видях ама с гледане не става...прати една ъчвичка около 50 килца....та да го опитам...хахаха...
Митка...браво за Цетката...ама сега си земи поооо-големичка каляска....е шъ туряш възглавничка да гледаш през джама и трупчета на педалите...ама кво да се прай...без жертви не може...

Видях видях ама с гледане не става...прати една ъчвичка около 50 килца....та да го опитам...хахаха...

Митка...браво за Цетката...ама сега си земи поооо-големичка каляска....е шъ туряш възглавничка да гледаш през джама и трупчета на педалите...ама кво да се прай...без жертви не може...

-
- сериозен играч
ееее....бива ли така бре....ти като караше тръпеца и главата ти стоеше кат тиква през шибидаха отгоре а краката като Флинстоун...с прибутване....той смееше ли се ??? ами не е виновен че е джобен формат...баси...убаво че кура му виси до долу кат трето краче...ти видял ли си го с костюм..шие си панталоните с три крачола пич...
затва като клисар е с расо...така му е по тънко с шиенето...

а познаи с кво бие камбано???

а познаи с кво бие камбано???
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Смеех'са бре отче ... и още как, ма той кухата лейка ни'помни - сега кат'та видя с тез шишета ...майкоооо....да знайш как'ща залюби - ако не го е направил вечеотец Ми Го Нафърфорий написа:....ти като караше тръпеца и главата ти стоеше кат тиква през шибидаха отгоре а краката като Флинстоун...с прибутване....

... с шотланско ши я дръндя таз камбана ... много ми ходи на чорчик батюхата - оправията е моабет - докат'ни му седнем ... няма да мирясамеотец Ми Го Нафърфорий написа:а познаи с кво бие камбано???