Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Търся куче за двора
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Търся куче за двора
Кучето ревнува бе човек,детето го е нямало и само теб признава !!!Прави са че е хубаво от малки да са заедно.Взимаи младо и нещата ще се оправят 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Виктор71
- ще става разбирач
аз това търся .а че кучето ревнува е ясно . но пък жената нея закача
Бъдете здрави за риболов
- krokibg
- учете се от него
То и детето ще спре да закача но се иска да направиш връзката по между им
Един добър учите,ще ти свърши работа веднага,точно за ден-два.Въпроса е да му се представи детето като член на глутницата и да му се даде да разбере че там,това си - ТИ
Имаше един кучкар тук покраи нас и тои можеше да ти помогне.Не е трудно и ти да го направиш но ти трябва насока,точнто какво да направиш.Успех с решаването на проблема,защото овчарката почти няма нещо на което да не може да се научи

- krokibg
- учете се от него
Ако не,ела да ти подаря едно три годишно,мелез между Хъски и Немска овчарка.Умен,спокоен и не закача деца.Само се качи на колата и ела да се отърва от едно гърло че са шест

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
много често куче, което е оставяно вързано на синджир става агресивно... иначе немската овчарка не е типично агресивна порода /за разлика от каракачанката например/...
-
- разбира нещата
БГ овчарката е агресивна към хора и животни които не са от глутницата ,точно така са агресивни и 99,9% от всички други кучета.Тедо написа:много често куче, което е оставяно вързано на синджир става агресивно... иначе немската овчарка не е типично агресивна порода /за разлика от каракачанката например/...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хубаво... твойто дете е от "глутницата", а комшийчето като дойде у вас да си играе и песа го ухапе... какво правиме... дават ни по ТВ ли?
-
- разбира нещата
Аз незнам некой да гледа куче на двора и да няма къде да го върже.В крайна сметка животно е, и доверие на 100% не трябва да му се има.Ако не вземеш никакви мерки, не само комшиичето може да нахапе.Просто чета тука едни изказвания дето не ми допадат
, капиш...Тия кучета били глупави, тия агресивни, тия пазачи ,ония не ставали за деца и т.н. Всичко е до възпитание, дресиране и много любов към животното.

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
явно не гледате новини... вчера имаше дете нахапано... този път "дого аржентино"...
Как пък не показаха някое осакатено от кокер шпаньол или лабрадор
Любов към животното... на баба ми фърчилото...
Как пък не показаха някое осакатено от кокер шпаньол или лабрадор

Любов към животното... на баба ми фърчилото...
Незнам какво разбираш от тези новини, които гледаш ! За мен агресивните кучета са плод на болни мозъци , на комплексари, които ги отглеждат за да ги пуснат на тепиха...За пари и криворазбрана слава... То държавицата ни с мутрите не може да се справи, пък камо ли с кучетата им...Тедо написа:явно не гледате новини... Любов към животното... на баба ми фърчилото...
Следния клип го видях в един друг сайт, но мисля че тук е мястото да го тупна, че да го видите и вие и после мисля че дискусията ще прекъсне

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zVNTdWbVBgc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zVNTdWbVBgc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Вики, вземи си лъв

kaloyan Mladenov написа:Всичко е до възпитание, дресиране и много любов към животното.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тука съм съгласен с Елфи отсекъде ако и едно здрасти да не ми казва когат се засечеме на Пънчо .
Та тъй , точно на Коледа некой педал отрови ротвайлера ми ! Та това че беше най-тъпата ми Коледа къде е била в живот е факт но примерно детето ( на шест и полвина е ) продължава да си поплаква а вчера предложи на майка си да се обади на дядо Коледа да дойде и да си вземе всичките подаръци ( Робораптор , писта с автомивка за тия коли къде си променят цветовете , грънчарница неква от по картуун рекламите , триизмерен атлас на света , швейцарски часовник и пр. ) само и само да му върне Крез
Та кучето е такова каквото ти си го създадеш !!! Пролета и аз ще съм в период на търсене куче като породите които предпочитам са ротвайлер и булмастиф !
Та тъй , точно на Коледа некой педал отрови ротвайлера ми ! Та това че беше най-тъпата ми Коледа къде е била в живот е факт но примерно детето ( на шест и полвина е ) продължава да си поплаква а вчера предложи на майка си да се обади на дядо Коледа да дойде и да си вземе всичките подаръци ( Робораптор , писта с автомивка за тия коли къде си променят цветовете , грънчарница неква от по картуун рекламите , триизмерен атлас на света , швейцарски часовник и пр. ) само и само да му върне Крез

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка, сори, ма сложи си една реална снимка де, да мога да те познаяПавел Иванов написа:Тука съм съгласен с Елфи отсекъде ако и едно здрасти да не ми казва когат се засечеме на Пънчо .

Съжалявам за кучето ти и най-вече за тъгата на детето, по най-бързия начин му вземи друг Крез !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Това е Владимир Илич Улянов - Ленин преди да заприлича на Враждебна в главатаElfi написа:... КъФ е тоя пънкар дето си го плеснал на аватара си...

пп - инак ей мъ на :

Пак там , ден преди Никулден , как ям на рибата глявата

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Ми като не идваш по срещитеElfi написа:
Павка, сори, ма сложи си една реална снимка де, да мога да те позная![]()