Търся куче за двора

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Търся куче за двора

Мнение от krokibg »

Кучето ревнува бе човек,детето го е нямало и само теб признава !!!Прави са че е хубаво от малки да са заедно.Взимаи младо и нещата ще се оправят :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

аз това търся .а че кучето ревнува е ясно . но пък жената нея закача
Бъдете здрави за риболов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

То и детето ще спре да закача но се иска да направиш връзката по между им :idea: :idea: :idea: Един добър учите,ще ти свърши работа веднага,точно за ден-два.Въпроса е да му се представи детето като член на глутницата и да му се даде да разбере че там,това си - ТИ :!: :!: :!: Имаше един кучкар тук покраи нас и тои можеше да ти помогне.Не е трудно и ти да го направиш но ти трябва насока,точнто какво да направиш.Успех с решаването на проблема,защото овчарката почти няма нещо на което да не може да се научи :smt023 :smt023 :smt023

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ако не,ела да ти подаря едно три годишно,мелез между Хъски и Немска овчарка.Умен,спокоен и не закача деца.Само се качи на колата и ела да се отърва от едно гърло че са шест :o :shock: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

много често куче, което е оставяно вързано на синджир става агресивно... иначе немската овчарка не е типично агресивна порода /за разлика от каракачанката например/...
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Тедо написа:много често куче, което е оставяно вързано на синджир става агресивно... иначе немската овчарка не е типично агресивна порода /за разлика от каракачанката например/...
БГ овчарката е агресивна към хора и животни които не са от глутницата ,точно така са агресивни и 99,9% от всички други кучета.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

хубаво... твойто дете е от "глутницата", а комшийчето като дойде у вас да си играе и песа го ухапе... какво правиме... дават ни по ТВ ли?
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

Аз незнам некой да гледа куче на двора и да няма къде да го върже.В крайна сметка животно е, и доверие на 100% не трябва да му се има.Ако не вземеш никакви мерки, не само комшиичето може да нахапе.Просто чета тука едни изказвания дето не ми допадат :wink:, капиш...Тия кучета били глупави, тия агресивни, тия пазачи ,ония не ставали за деца и т.н. Всичко е до възпитание, дресиране и много любов към животното.
Аватар
Виктор71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Виктор71 »

да такае
Бъдете здрави за риболов
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

явно не гледате новини... вчера имаше дете нахапано... този път "дого аржентино"...
Как пък не показаха някое осакатено от кокер шпаньол или лабрадор :shock:
Любов към животното... на баба ми фърчилото...
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Тедо написа:явно не гледате новини... Любов към животното... на баба ми фърчилото...
Незнам какво разбираш от тези новини, които гледаш ! За мен агресивните кучета са плод на болни мозъци , на комплексари, които ги отглеждат за да ги пуснат на тепиха...За пари и криворазбрана слава... То държавицата ни с мутрите не може да се справи, пък камо ли с кучетата им...
Следния клип го видях в един друг сайт, но мисля че тук е мястото да го тупна, че да го видите и вие и после мисля че дискусията ще прекъсне :D
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zVNTdWbVBgc&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zVNTdWbVBgc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Вики, вземи си лъв :D
kaloyan Mladenov написа:Всичко е до възпитание, дресиране и много любов към животното.
:smt023
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тука съм съгласен с Елфи отсекъде ако и едно здрасти да не ми казва когат се засечеме на Пънчо .
Та тъй , точно на Коледа некой педал отрови ротвайлера ми ! Та това че беше най-тъпата ми Коледа къде е била в живот е факт но примерно детето ( на шест и полвина е ) продължава да си поплаква а вчера предложи на майка си да се обади на дядо Коледа да дойде и да си вземе всичките подаръци ( Робораптор , писта с автомивка за тия коли къде си променят цветовете , грънчарница неква от по картуун рекламите , триизмерен атлас на света , швейцарски часовник и пр. ) само и само да му върне Крез :? Та кучето е такова каквото ти си го създадеш !!! Пролета и аз ще съм в период на търсене куче като породите които предпочитам са ротвайлер и булмастиф !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Павел Иванов написа:Тука съм съгласен с Елфи отсекъде ако и едно здрасти да не ми казва когат се засечеме на Пънчо .
Павка, сори, ма сложи си една реална снимка де, да мога да те позная :wink: КъФ е тоя пънкар дето си го плеснал на аватара си :D Пък и ти кат ме познаваш , що не свиркаш? :D
Съжалявам за кучето ти и най-вече за тъгата на детето, по най-бързия начин му вземи друг Крез !
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Elfi написа:... КъФ е тоя пънкар дето си го плеснал на аватара си :D ...
Това е Владимир Илич Улянов - Ленин преди да заприлича на Враждебна в главата :lol: Инак много си приличаме с него :wink: Май беше една седмица преди Никулден , аз бях там с детенце а ти с компания . При едно разминаване се самозапитах на глас "това май е Елфи" ама или не ми обърна внимание или не ме чу ама нищо , другият път ще ти се обадя по-директно :D Инак животинчето ще го взема напролет щото тоя тип породи само ще го мъча ако нон стоп е вътре докато се запролети .

пп - инак ей мъ на :

Изображение

Пак там , ден преди Никулден , как ям на рибата глявата :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Elfi написа:
Павка, сори, ма сложи си една реална снимка де, да мога да те позная :wink:
Ми като не идваш по срещите :wink: Ей го на - къф и убавец - позира с Марко :wink:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”