Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

WINDOWS 7
Модератор: dantho.mihov
- pachosz
- сериозен играч
Re: WINDOWS 7
Колеги, да не би да ви са впечатленията от ония алфа, бета, рилийси... намси кви версии имаше докато го оправят. Тогава беше друго, и аз го пробвах в началото на годината още и ми се видя крайно недоизкусурен. Финалната версия обаче няма нищо общо!
-
- разбира нещата
Добре, аз ако реша да сложа тоя Уин, кое да избера х64 или х86 как да разбера ?Venkicha написа:х64 и х86Shankulov написа:А бихте ли ми обяснили, каква е разликата между х64 и х84 битова версияИзобщо за какво става на въпрос
х86 е предназначен за 32 битови процесори, а х64 - за 64 битови. А относно Windows 7 - послушай бат си Кроки
и аз съм на същото мнение !

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще ме извинавате,кои,каквото ще да казва,но по-хубаво от XP си нема .
-
- ще става разбирач
Наистина зависи от версията. можеш да си качиш по - лека. Аз съм със седмицата от април месец. Тогава беше напълно безплатна за всички и Майкрософт я ъпдейтваше едва ли не всеки ден. Прави го и сега,макар и рядко. Това е една прекрасна операционна система , по - лека от Вистата и с приятен интерфейс.При мен няма никакви проблеми от деня , когато ми го инсталира приятел от Хасково.Има обаче изисквания за компа. Със стара машина....не тръгва. Иска двуядрен процесор, или висок клас едноядрен и над 1 гб. рам.В нета вече има какво ли не за нея , така ,че няма проблеми за работата и. Ако всичко това го имаш - смело инсталирай!
Христо - наслука на всички
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Не е само това,ако имаш по малко от 3 гб рам трябва да си сложиш х32(х86),защото ако имаш 4 гб рам при х32 ти разпознава като 3 гб,и не я ползва напълно,а при х64 е препоръчително с 4 гб рам отгоре,също ти я разпознава всичката рам и работи по бързо от х32Shankulov написа:Добре, аз ако реша да сложа тоя Уин, кое да избера х64 или х86 как да разбера ?Venkicha написа:х64 и х86Shankulov написа:А бихте ли ми обяснили, каква е разликата между х64 и х84 битова версияИзобщо за какво става на въпрос
х86 е предназначен за 32 битови процесори, а х64 - за 64 битови. А относно Windows 7 - послушай бат си Кроки
и аз съм на същото мнение !

- pachosz
- сериозен играч
Ми нали това ти обясни колегата, ако ти е 32 битов процесора - х86, ако е 64 битов - х64.Shankulov написа:Добре, аз ако реша да сложа тоя Уин, кое да избера х64 или х86 как да разбера ?
Твоя щом е Pentium Dual-Core CPU E5200, слагай 64-ката. Може да ползваш разширените възможности, а може и да не усетиш разлика от 32-битовата. Зависи за какво го ползваш. Та с твоя процесор ще поддържа и двете версии, споко

Прав е колегата за РАМ паметта, че поддържа 32-битовата версия до 4 ГБ, ама на практика ги познава като 3,12 максимално! Поне при вистата беше така, сигурно и със 7-цата е същото. По-добре си качи х64 за твоя комп. За да усетиш разлика в производителноста разбира се трябва и приложенията да са за 64 битов писани.
Ако обаче мислиш да не слагаш повече РАМ, по-добре х86 според мен.
Последно промяна от pachosz на Нед Дек 13, 2009 4:07 pm, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
Аз говоря за оригиналната операционна система WINDOWS 7 а не кракнатата.От както съм с оригиналните операционни системи ХР и Виста,нямам никакви проблеми.За това говоря.
Колега се оплака че му изчезва Уорлес драйвъра !!! Изобщо не изчезва ами когато влезете в не-защитена връзка и крадете безжичен нет,има миндили които нарочно оставят не-защитени такива за да ви влизат в компа.Като влязат,и правят проблеми,дори ви отнемат правата и контрола над компа и т.н.Така че,когато си вземете нов лаптоп,направете така че да им стопирате набезите.И на мен така ми прави няколко пъти като влизах в такъв уж-фрее интернет и на няколко пъти ми го правиха този номер.Сега,след като се поровичках и им спрях кранчетата,влизам си нарочно в техния нет и да им го начукам.Единственното нещо което сега са в състояние да направят е да си спрат нета и като го пуснат,пак влизам и сега аз им правя номера и ги дразня
Даже в момента съм се логнал през техния рутер

Колега се оплака че му изчезва Уорлес драйвъра !!! Изобщо не изчезва ами когато влезете в не-защитена връзка и крадете безжичен нет,има миндили които нарочно оставят не-защитени такива за да ви влизат в компа.Като влязат,и правят проблеми,дори ви отнемат правата и контрола над компа и т.н.Така че,когато си вземете нов лаптоп,направете така че да им стопирате набезите.И на мен така ми прави няколко пъти като влизах в такъв уж-фрее интернет и на няколко пъти ми го правиха този номер.Сега,след като се поровичках и им спрях кранчетата,влизам си нарочно в техния нет и да им го начукам.Единственното нещо което сега са в състояние да направят е да си спрат нета и като го пуснат,пак влизам и сега аз им правя номера и ги дразня

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- pachosz
- сериозен играч
Аз пък никога не съм плащал за ОС в къщи. И не съм имал проблеми никога, ама то е щото винаги ползвам проверени и тествани ментациЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Аз говоря за оригиналната операционна система WINDOWS 7 а не кракнатата.

А вируси винаги си е имало и винаги ще има, а за 7-цата тепърва почват да ги пишат въпросните миндили.
Който иска да няма вируси, да си сложи Виндоус 98

-
- разбира нещата
Такааа... Благодаря за бързите отговори
Ще си сложа Уин-а, който е актуализиран до декември и х64 битова версия. Прочетох, че проблеми с несъвместими програми ще имам радко. Игрите ще вървят още по-добре.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- dancho11
- новобранец
- Обратна връзка:
kroki
Колега се оплака че му изчезва Уорлес драйвъра !!! Изобщо не изчезва ами когато влезете в не-защитена връзка и крадете безжичен нет,има миндили които нарочно оставят не-защитени такива за да ви влизат в компа.
проблема ми с драйвера на безжичната карта няма нищо общо с мрежите които ползвам или пък от 7-цата. Просто пичовете от сервиза са сменили картата или цялото ми дъно и аз просто несъм намерил подходящият драйвер за нея.
Слагай 7-цата и къпи яко
п.п В началото бях сложил няква бета версия и тя наистина се оказа пълен ташак..
Колега се оплака че му изчезва Уорлес драйвъра !!! Изобщо не изчезва ами когато влезете в не-защитена връзка и крадете безжичен нет,има миндили които нарочно оставят не-защитени такива за да ви влизат в компа.
проблема ми с драйвера на безжичната карта няма нищо общо с мрежите които ползвам или пък от 7-цата. Просто пичовете от сервиза са сменили картата или цялото ми дъно и аз просто несъм намерил подходящият драйвер за нея.
Слагай 7-цата и къпи яко
п.п В началото бях сложил няква бета версия и тя наистина се оказа пълен ташак..

- krokibg
- учете се от него
...................................
Последно промяна от krokibg на Нед Дек 13, 2009 5:48 pm, променено общо 2 пъти.
- krokibg
- учете се от него
Данчо 11,аз съм с оригинална Виста,никога не съм оставял компа на сервиз и като ти казвам че са се научили как да ти го начукат когато влизаш н не-защитема връзка си го отнасяш.Искам да кажа че го имах същия проблем,докато не взех мерки да ги огранича да не влизат по никакъв начин !!!
Вистата си ми работи добре пък ми е и оригинална- демек,на мое име не кракната.Защо сега да купувам 7ца,като разликите са малко.Да,седмицата е по-добра но и Вистата ми харесва и ми варши работа.Когато спрат да поддържат 2012 Хрто от Майкрософт,тогава ще се замисля какво ще правя.За сега ще си карам така с оригиналните и нямам намерение да си създавам проблеми.Намъчих се да се боря с тези крадените ХРта през годините.
Пачос,имам доста приятели с големи сервизи за компютри и т.н.Единия е Васко,наш колега Кхенохак.Нали разбираш че аз също сам имал възможност да ми се инсталират отбрани операционни системи,но когато не го регистрираш,с твоето си име, да си мине и проверката ,рано или късно проблемите започват и когато се згомняса Уиндоуса,винаги обвинявате вирусите и преинсталирате системата,без да помислите че Майкрософт изобщо не са тъпи, и ще ни оставят да си я караме както си искаме като ги крадем.Всички си мислим че са тъпаци ама не са,повярваи ми,те са в основата на згомнясването и вирусите.Ако Windowsa си е оригинален винаги го поддържат и си поправят пропуските.Когато ти се загуби нещо от ресурсите,системата сама си ги търси,сваля и инсталира като ъпдеити,което при нередовен такъв изобщо не става,дори когато се свалят и се инсалират на ръка,пак има проблеми с тези кръпки и ъпдейти,когато не е редовен.Ама хич не искам да споря,всеки сам си решава и щом има време и възможност да се бори денонощно с компа,ще си кара с кракнат и това е.Пак върви,но винаги прави проблеми рано или късно - запомнете го и не са само вирусите а и Майкрософт помагат така да стане за да нямате спокойствие

Вистата си ми работи добре пък ми е и оригинална- демек,на мое име не кракната.Защо сега да купувам 7ца,като разликите са малко.Да,седмицата е по-добра но и Вистата ми харесва и ми варши работа.Когато спрат да поддържат 2012 Хрто от Майкрософт,тогава ще се замисля какво ще правя.За сега ще си карам така с оригиналните и нямам намерение да си създавам проблеми.Намъчих се да се боря с тези крадените ХРта през годините.
Пачос,имам доста приятели с големи сервизи за компютри и т.н.Единия е Васко,наш колега Кхенохак.Нали разбираш че аз също сам имал възможност да ми се инсталират отбрани операционни системи,но когато не го регистрираш,с твоето си име, да си мине и проверката ,рано или късно проблемите започват и когато се згомняса Уиндоуса,винаги обвинявате вирусите и преинсталирате системата,без да помислите че Майкрософт изобщо не са тъпи, и ще ни оставят да си я караме както си искаме като ги крадем.Всички си мислим че са тъпаци ама не са,повярваи ми,те са в основата на згомнясването и вирусите.Ако Windowsa си е оригинален винаги го поддържат и си поправят пропуските.Когато ти се загуби нещо от ресурсите,системата сама си ги търси,сваля и инсталира като ъпдеити,което при нередовен такъв изобщо не става,дори когато се свалят и се инсалират на ръка,пак има проблеми с тези кръпки и ъпдейти,когато не е редовен.Ама хич не искам да споря,всеки сам си решава и щом има време и възможност да се бори денонощно с компа,ще си кара с кракнат и това е.Пак върви,но винаги прави проблеми рано или късно - запомнете го и не са само вирусите а и Майкрософт помагат така да стане за да нямате спокойствие

- pachosz
- сериозен играч
Те не са тъпаци, ми на нас не ни се дават парички, все гледаме да минем тънка лайсна
За това има един такъв виц:
Хванали българин, французин и американец в неква издънка и съда ги наказали да си избират едно от три наказания: да изядат 1 кг. сол, 100 тояги на голо или 100 лв. глоба. Американеца извадил 100 лв., дал ги и го пуснали. Французина също. Нашия обаче казал:
-100 лв. ли?!?!?! Бе как ше им ги давам аз, я дайте тая сол тука.
Дали му 1 кг, нашия ял, ял... изял половин кило и казал:
-Бе т'ва мноо солено, 'ба ми се мамата на езика. Дайте тия тояги да ги видим!
Съблекли го те и почнали - 10-20-30...60 тояги, нашия пак ревнал:
-Стигааааааа!!! Т'ва мноо боли ве! На ви 100 лева и не ме занимавайте повече!

За това има един такъв виц:
Хванали българин, французин и американец в неква издънка и съда ги наказали да си избират едно от три наказания: да изядат 1 кг. сол, 100 тояги на голо или 100 лв. глоба. Американеца извадил 100 лв., дал ги и го пуснали. Французина също. Нашия обаче казал:
-100 лв. ли?!?!?! Бе как ше им ги давам аз, я дайте тая сол тука.
Дали му 1 кг, нашия ял, ял... изял половин кило и казал:
-Бе т'ва мноо солено, 'ба ми се мамата на езика. Дайте тия тояги да ги видим!
Съблекли го те и почнали - 10-20-30...60 тояги, нашия пак ревнал:
-Стигааааааа!!! Т'ва мноо боли ве! На ви 100 лева и не ме занимавайте повече!

-
- разбира нещата
Първия лаптоп го взех с оригинална виста и още щом излезе седмицата я смених, новия лаптоп го взех с оригинална седмица и също нямам никакви ядове за разлика от вистата това от мен.
Много ги накъсвам... кордите!
- krokibg
- учете се от него
А ми аз на лаптопа от които ти хиша в момента съм с Виста
Аз защо нямам проблеми са питам и няма да си отговоря.И понеже никои няма да си признае че с нередовния Уиндоус има проблеми и се збъгва в определен момент/това пак го казвам от опит/ значи всички са страшни хакери в тая държава
Абе,чудни хора сме,има такива,които през двадесет дни го преинсталират ама тук си пишат как от години си работят с инсталирания преди 5 години Уин и си лъжат на поразия.Това даже не се случва и с оригиналния.Аз поне като се ровичкам из регистрите понякога сам го згомнясвам и го преинсталирам от време навреме зи заради вируси и т.н.Срашни сме,нямаме равни на нас в света