Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

WINDOWS 7
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: WINDOWS 7
Трябва ръчно да ги истеглиш и да си ги инсталираш.Ако ти беше редовен,сам щеше да си ги намери и инсталира

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
Айде и аз да се обадя.
Виста не съм пробвал никога. Виждал съм я и не ми се понрави дизайна. Пък и е като шарана - няма наяждане на ресурси
(или поне тъй съм чувал). Пък и не видях особена причина да се разделя с обичното ХР.
На 7цата съм и навит, но ще изчакам още 5-6 месеца. Да позакърпят празнините, да поизчистят бъговете, да понаизлязат програми и драйвери за него и т.н. Аз в крайна сметка не виждам и смисъл да минавам на 7ца. Освен че иска баси машината, не виждам какво толкова различно ще ми даде. Но ако един ден си взема Directx 11 съвместима видео карта, няма да имам избор и ще трябва да се осъвременя.
Виста не съм пробвал никога. Виждал съм я и не ми се понрави дизайна. Пък и е като шарана - няма наяждане на ресурси

На 7цата съм и навит, но ще изчакам още 5-6 месеца. Да позакърпят празнините, да поизчистят бъговете, да понаизлязат програми и драйвери за него и т.н. Аз в крайна сметка не виждам и смисъл да минавам на 7ца. Освен че иска баси машината, не виждам какво толкова различно ще ми даде. Но ако един ден си взема Directx 11 съвместима видео карта, няма да имам избор и ще трябва да се осъвременя.
- pachosz
- сериозен играч
Щом ти ги познава и си слага драйвери на Бил Гейтс, остави ги с тях, кво толковаShankulov написа:Като вкарам дисковете с драйверите и като дам да отвори диска ми дава някаква грешка... Не иска да ми ги приеме

Най-много да не тръгне някоя игра после дето иска да ползва всички екстри на картата, ама ше потраеш малко докато производителя на картата ти пусне за ВИН7 драйвер, ако все още няма пуснат. До тогава си нареждай пасианси, за тях няма да има проблем

А сериозно: Ако кракнатата версия на уиндоуса ти е хубава, то трябва да няма проблем и с ъпдейтването или с намирането на драйвери от сайтове на производители на хардуер, ако има написани такива! Пък това, че щото била кракната версията на уин-а и за това нямало в нея драйвери, забрави! Не вярвам някой кракер да си играе да реже от длл-ите, библиотеките с драйвери.
Ако липсват драйвери и не ще да си ги намери сам - както ти каза Любо - търсиш си ги ръчно в сайта на производителя. Ако и там няма, лицензирана да ти е ОС, пак няма да имаш драйвер.
М/у другото, и аз за моята звукова карта X-Fi Creative преди не намерих драйвер за Вин7, сега не съм търсил, може и да има вече.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Официални драйвери за WIndows 7 на трите известни фирми(Ati,Nvidia i Intel) производители на Видеокарти има отдавна,също има и за звуковата карта (Realtek)