Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Humminbird 728
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- krokibg
- учете се от него
Re: Humminbird 728
Пожелавам го на всички от сърце,а дано
...Чул Ви Бойко

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Колега моя е 788ci combo и го купих 940 канадски долара а тука САМО за 4 лъчевата ме треснаха 190 лв а в БГ сонара с 2 лъчева е 1800лв .Ако имаш вариант го поръчаи от вънка. А предимството на 4 лъча е че на 10 м дълбочина ГЛЕДАШ в радиус от 30 м. Дано сам ти бил полезен. 566 също е решениеstanistud написа:За сега съм решил да го взема от България.Мисля и по възможноста да си надскоча финансовите възможности и да взема 788 combo на изплащане.Тук е моментът да питам някой ползвал ли е четирилъчева сонда(quadra beam) и помага ли това при тролинг защото като им гледам рекламните клипове би трябвало да помага ама дали е така![]()
![]()
-
- научил се да хвърля
След дълго мислене и смятане реших и взех Humminbird 788cхi от България
http://www.gpsplovdiv.com/1065/ .
Можех да си го купя от ebay но моментният курс на долара ,след това разправията с митничари и английските мерни единици ме отказаха от това .
Сега следва разучаване на сухо и при първа възможност водна проба .
Със сонарът ми изпратиха и диск с инструкция за ползване но тя е обща за седма серия и е само за сонарната част.За работата с GPS не пише нищо а там нямам никаква практика
Ако има някой инструкция за работа с GPS или цялостна инструкция за 788 на български или руски ще черпя

Можех да си го купя от ebay но моментният курс на долара ,след това разправията с митничари и английските мерни единици ме отказаха от това .
Със сонарът ми изпратиха и диск с инструкция за ползване но тя е обща за седма серия и е само за сонарната част.За работата с GPS не пише нищо а там нямам никаква практика

Честито имам го от както излезна тоя модел НЕ СЪМ ИМАЛ ПО ПРАКТИЧЕН и лесен за ползване СИГУРЕН СЪМ ЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ ОБЕДИШ САМ и МНОГО УСПЕХИ ТИ ПОЖЕЛАВАМstanistud написа:След дълго мислене и смятане реших и взех Humminbird 788cхi от България![]()
![]()
http://www.gpsplovdiv.com/1065/ .
Със сонарът ми изпратиха и диск с инструкция за ползване но тя е обща за седма серия и е само за сонарната част.За работата с GPS не пише нищо а там нямам никаква практика![]()
![]()
Ако има някой инструкция за работа с GPS или цялостна инструкция за 788 на български или руски ще черпя
![]()
![]()
- krokibg
- учете се от него
Майна,до сега се рових ,първо да намеря в сайта на Humminbird,менюто на английски.Дават на много сонари от 7ма серия но точно за този модел ,не можах да намеря.Нямат го и във каталога като продукт и не го предлагат.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!