ПРЪЧКАТА

Модератор: sapuna

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Troli Rapala написа:Ваденето на добичето ми се струва доста интимен процес,и за това е хубаво да си сам! :D :lol: :)
ньъц...тук непозна отново...това е колективен лов...запомни го чадо :idea: и не се пробвай..че може и да го наядеш....тогава ще се сетиш и за думите ми...ма треперейки...казвам ти го от опит :idea: :idea: :idea:

геройте първи загиват...да знаеш :idea:

има сом....и сом....и ако сефтето ти е оня другия сом...който може да е и 200кг ще се насереш в лодката Троли

земи ме чуй и послушкай чадо :idea: казвам ти го с най добри чувства
Господ може всичко чада мой !
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Има мнооого по-добри пръчки от Шекспир,пръчки които отговарят на влакното и на здравата макара.За цената си обаче Шекспир е добро решение.Това ми мнение няма нищо общо със сомския риболов,а само за тежкия.Ако сомския е в тая категория...........значи пак сам познал.

Тролещия Рапалки,ако и това те дразни да взема да го изтрия а? Или няма нищо по умно от старото куче във форума. :wink: :lol: :lol: :lol:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

AAAAAA -Тия пръчки не са Шекспир-Те са Ъгли Стик.Но ги внасят Алем-оод и понеже внасят и Шекспир та така им викат.Иначе Шекспира е народна фирма.(не зная дали съм те разбрал правилно)
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

имам много добри шаранджииски пръти
мога ли да ги използвам при риболова на сом или трябва да си взема специално такива :?:
Изображение
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Теле,я ми покажи пръчка на която е написано UGLY STICK и да не е Шекспир??? :shock: :shock: :shock:

Това вече ще е изненада за мен толкова голяма колкото и КYРморана при макарите.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Прочетох какво съм написал.Глупост е.Прав си.Аз съм се изказал по Шекспир.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Не на шаранджийските пръчки в тоя риболов...в никакъв случай пич... :idea:

за всеки влак знаеш....има си специализирани...топлата вода е открита
....................................................................................................

Милене..то така е най лесно...сега викаш само четеш... :lol: :lol: :lol:

а скоро бе казал....кой го чете...верния отговор пич е...всеки искащ да научи нещо за тоя риболов :idea:

нали и сам се сещаш че от теб няма кво да научат.....е ? дразниш се от нещо ли....??? от кво...??? верния отговор е...от незнанието си!

тук сме да се кевфим а не да стоим като корейската армия ...еднакви и в редички....

защо смяташ че само Емо пише и се мъчи а? ...идол ли ти е...искаш ли да те уредя с автограф...а може и с Теле на фанелка с подпис...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

А че Хасенчо сом не е ловил...вервай ми..поне до миналата година не бе...а като знам че от Сан Диего милиметър във вътрешен гьол не е мръднал....освен да е хванал канално Хамериканско сомче и да мисли че е набол сом... :idea:

абе тия Хамериканци все искат да са първи бре.... :idea: бах мама му...700 помирителни мнения бил дал...ами аз 2000 имах Хасенчо...и знаеш ли що имаше скандали а ???????....щото като напишеш нещо и нарипат лаиците зелени и почват : ма къв си ти бре....що ти знаеш а ние не...я да те подкараме...ама ми подкараха КУРА с гол задник...позатриха се тия който не са за тоя риболов...попрочетоха от любопитство и като се светнаха че не са за тук..и дим да ги няма...а аз пак съм тук....защото съм в сърцето си кльонкаджия....и то не във вана или в нет само...ще посрещам и изпращам още мноооого мераклий...къде си мислят че като земат гегата и сома е техен....техен ама на путкин ден....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

а като искаш Милене да научиш нещо...попитай и ще ти се каже...поискай и ще ти се даде чадо

така пише в библията :idea:

но пише и да не Богохулстваш сине...за да не си навлечеш Божия гняв!

а за мен и особата ми точно ти мнение ама хич неможе и да дадеш....вервай ми....

просто няма да оставя точно тоя раздел на форума да се напълни като всяко друго място с ЛАИШКИ ИЗКАЗВАНИЯ ПРЕВРЪЩАЩИ СЕ В ТВЪРДЕНИЯ

КАТО ИСКАТЕ ДА СЕ НАУЧИТЕ СЛУШАЙТЕ...щото както каза Емо...може и аз да млъкна...и има да си се питате един друг и да меткате боб ама мноо яко

тоя риболов Милене не е за всеки...вервай ми

стопли ли думите ми.... :?:

този риболов...е края на една риболовна кариера...това е висшата школа по риболов....място за професионалисти Академици....не за лаици

СЧИТАШ ЛИ ЧЕ СИ МИНАЛ ПРЕЗ ВСИЧКО В РИБОЛОВА ЗА ДА СИ ТУК ?

а кротни ..... 20 човека сме в цяла България...и ти не си сред нас...ясен ли съм Милене... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

уважавам всяко едно мнение написано от всеки един...но когато то не кореспондира с тоя риболов....а е около (има един виц за може ли около гъза а) намирам начин за да го кажа...тук в тоя риболов няма нищо "около" и хич не ми пука дали ти харесва или не...

само така тоя вид риболов ще остане чист и неомазан с тъпи идей :idea:

искаш да ти дам практиката си от 12г ей така.....щото си мноо готин ли...

о'кей....ти какво ще ми дадеш...........????????????????? засега виждам...даже и уважение не проявяваш...ти си точно един от тия заради който не си заслужава да пише човек тука !

сега видя ли се колко чиниш ???????????????????????????????????????

не пич...така не се прави..като виждаш че си гола вода в познания, а има някой които е повече от теб...уважавай го...Емо би ти потвърдил думите ми на 100%...попитай го :?:
Аватар
milen_bg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от milen_bg »

сигорно имаш знания ,не знам :lol: :lol: :lol: може и някои да трърди това , но като гледам каквото ти си казал и избрал -просто другите ползват друго.
И за кльонковете мнението им е друго , И за мултипликаторите а бе доста различия :) и за влакната които ползват и т н..

Е ти си имаш кои да те чете :lol: :lol: :lol: .
Не съм аз ,аз съм атеист .
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

виждам...и сега го показа :lol: :lol: :lol: ...щом мислиш че се ползва друго...значи ама нищо не си разбрал за тоя риболов....повярвай ми...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! смея се на найвноста ти от сърце.......... :idea:

Атеист а.....да пратя Доган да те обгрижи...той си търси заблудени овце :lol: :lol: :lol:

или чакаш да се върне времето на цар Борис...с ново покръстване ?

я се сети за сина му...
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Телето,всички бъркаме и ти прави чест,че го каза.

Тия дни май ще спретвам колетче за БГ с разни далаверки вътре,мача се да намеря начин пръчки да пратя,много питанки имаше за такива.Ще ти пиша ако нещо ти трябва да помагам.Много не ги разбирам,но ще се опитам а помогна както мога.Поздрави.........
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

аз избрах
Изображение
grauvell
Последно промяна от m_nanchev на Нед Дек 24, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ъгли,нали?
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

не grauvell
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

щеше да ме викаш...поне така каза..за тоя избор..направил си го сам...оки...дано си уцелил...никой не познавам който да ти даде данни и да е работил с такава пръчка....ти може би ще си първия...

като я купиш мини да и направя теста...ако ми остане върха и в ръката ми...значи просто не е за тоя риболов...

и по добре да умре на сухо....отколкото когато най много разчиташ на нея :idea: :idea: :idea:

желая ти от сърце да изкара много риба и все едра да е !
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

теста го издържа поне при мене е имаше малко екшън но за него като се видим а за още една пръчка вина ги има място,аз на съм те разбрал че имаш желание да доидеш с мен за което съм поласкан,когато кажеш че си свободен отиваме .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”