Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ПРЪЧКАТА
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
ньъц...тук непозна отново...това е колективен лов...запомни го чадоTroli Rapala написа:Ваденето на добичето ми се струва доста интимен процес,и за това е хубаво да си сам!![]()
![]()

геройте първи загиват...да знаеш

има сом....и сом....и ако сефтето ти е оня другия сом...който може да е и 200кг ще се насереш в лодката Троли
земи ме чуй и послушкай чадо

Господ може всичко чада мой !
Има мнооого по-добри пръчки от Шекспир,пръчки които отговарят на влакното и на здравата макара.За цената си обаче Шекспир е добро решение.Това ми мнение няма нищо общо със сомския риболов,а само за тежкия.Ако сомския е в тая категория...........значи пак сам познал.
Тролещия Рапалки,ако и това те дразни да взема да го изтрия а? Или няма нищо по умно от старото куче във форума.

Тролещия Рапалки,ако и това те дразни да взема да го изтрия а? Или няма нищо по умно от старото куче във форума.

-
- сериозен играч
Не на шаранджийските пръчки в тоя риболов...в никакъв случай пич...
за всеки влак знаеш....има си специализирани...топлата вода е открита
....................................................................................................
Милене..то така е най лесно...сега викаш само четеш...
а скоро бе казал....кой го чете...верния отговор пич е...всеки искащ да научи нещо за тоя риболов
нали и сам се сещаш че от теб няма кво да научат.....е ? дразниш се от нещо ли....??? от кво...??? верния отговор е...от незнанието си!
тук сме да се кевфим а не да стоим като корейската армия ...еднакви и в редички....
защо смяташ че само Емо пише и се мъчи а? ...идол ли ти е...искаш ли да те уредя с автограф...а може и с Теле на фанелка с подпис...
А че Хасенчо сом не е ловил...вервай ми..поне до миналата година не бе...а като знам че от Сан Диего милиметър във вътрешен гьол не е мръднал....освен да е хванал канално Хамериканско сомче и да мисли че е набол сом...
абе тия Хамериканци все искат да са първи бре....
бах мама му...700 помирителни мнения бил дал...ами аз 2000 имах Хасенчо...и знаеш ли що имаше скандали а ???????....щото като напишеш нещо и нарипат лаиците зелени и почват : ма къв си ти бре....що ти знаеш а ние не...я да те подкараме...ама ми подкараха КУРА с гол задник...позатриха се тия който не са за тоя риболов...попрочетоха от любопитство и като се светнаха че не са за тук..и дим да ги няма...а аз пак съм тук....защото съм в сърцето си кльонкаджия....и то не във вана или в нет само...ще посрещам и изпращам още мноооого мераклий...къде си мислят че като земат гегата и сома е техен....техен ама на путкин ден....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а като искаш Милене да научиш нещо...попитай и ще ти се каже...поискай и ще ти се даде чадо
така пише в библията
но пише и да не Богохулстваш сине...за да не си навлечеш Божия гняв!
а за мен и особата ми точно ти мнение ама хич неможе и да дадеш....вервай ми....
просто няма да оставя точно тоя раздел на форума да се напълни като всяко друго място с ЛАИШКИ ИЗКАЗВАНИЯ ПРЕВРЪЩАЩИ СЕ В ТВЪРДЕНИЯ
КАТО ИСКАТЕ ДА СЕ НАУЧИТЕ СЛУШАЙТЕ...щото както каза Емо...може и аз да млъкна...и има да си се питате един друг и да меткате боб ама мноо яко
тоя риболов Милене не е за всеки...вервай ми
стопли ли думите ми....
този риболов...е края на една риболовна кариера...това е висшата школа по риболов....място за професионалисти Академици....не за лаици
СЧИТАШ ЛИ ЧЕ СИ МИНАЛ ПРЕЗ ВСИЧКО В РИБОЛОВА ЗА ДА СИ ТУК ?
а кротни ..... 20 човека сме в цяла България...и ти не си сред нас...ясен ли съм Милене...
уважавам всяко едно мнение написано от всеки един...но когато то не кореспондира с тоя риболов....а е около (има един виц за може ли около гъза а) намирам начин за да го кажа...тук в тоя риболов няма нищо "около" и хич не ми пука дали ти харесва или не...
само така тоя вид риболов ще остане чист и неомазан с тъпи идей
искаш да ти дам практиката си от 12г ей така.....щото си мноо готин ли...
о'кей....ти какво ще ми дадеш...........????????????????? засега виждам...даже и уважение не проявяваш...ти си точно един от тия заради който не си заслужава да пише човек тука !
сега видя ли се колко чиниш ???????????????????????????????????????
не пич...така не се прави..като виждаш че си гола вода в познания, а има някой които е повече от теб...уважавай го...Емо би ти потвърдил думите ми на 100%...попитай го

за всеки влак знаеш....има си специализирани...топлата вода е открита
....................................................................................................
Милене..то така е най лесно...сега викаш само четеш...

а скоро бе казал....кой го чете...верния отговор пич е...всеки искащ да научи нещо за тоя риболов

нали и сам се сещаш че от теб няма кво да научат.....е ? дразниш се от нещо ли....??? от кво...??? верния отговор е...от незнанието си!
тук сме да се кевфим а не да стоим като корейската армия ...еднакви и в редички....
защо смяташ че само Емо пише и се мъчи а? ...идол ли ти е...искаш ли да те уредя с автограф...а може и с Теле на фанелка с подпис...

А че Хасенчо сом не е ловил...вервай ми..поне до миналата година не бе...а като знам че от Сан Диего милиметър във вътрешен гьол не е мръднал....освен да е хванал канално Хамериканско сомче и да мисли че е набол сом...

абе тия Хамериканци все искат да са първи бре....

а като искаш Милене да научиш нещо...попитай и ще ти се каже...поискай и ще ти се даде чадо
така пише в библията

но пише и да не Богохулстваш сине...за да не си навлечеш Божия гняв!
а за мен и особата ми точно ти мнение ама хич неможе и да дадеш....вервай ми....
просто няма да оставя точно тоя раздел на форума да се напълни като всяко друго място с ЛАИШКИ ИЗКАЗВАНИЯ ПРЕВРЪЩАЩИ СЕ В ТВЪРДЕНИЯ
КАТО ИСКАТЕ ДА СЕ НАУЧИТЕ СЛУШАЙТЕ...щото както каза Емо...може и аз да млъкна...и има да си се питате един друг и да меткате боб ама мноо яко
тоя риболов Милене не е за всеки...вервай ми
стопли ли думите ми....

този риболов...е края на една риболовна кариера...това е висшата школа по риболов....място за професионалисти Академици....не за лаици
СЧИТАШ ЛИ ЧЕ СИ МИНАЛ ПРЕЗ ВСИЧКО В РИБОЛОВА ЗА ДА СИ ТУК ?
а кротни ..... 20 човека сме в цяла България...и ти не си сред нас...ясен ли съм Милене...

уважавам всяко едно мнение написано от всеки един...но когато то не кореспондира с тоя риболов....а е около (има един виц за може ли около гъза а) намирам начин за да го кажа...тук в тоя риболов няма нищо "около" и хич не ми пука дали ти харесва или не...
само така тоя вид риболов ще остане чист и неомазан с тъпи идей

искаш да ти дам практиката си от 12г ей така.....щото си мноо готин ли...
о'кей....ти какво ще ми дадеш...........????????????????? засега виждам...даже и уважение не проявяваш...ти си точно един от тия заради който не си заслужава да пише човек тука !
сега видя ли се колко чиниш ???????????????????????????????????????
не пич...така не се прави..като виждаш че си гола вода в познания, а има някой които е повече от теб...уважавай го...Емо би ти потвърдил думите ми на 100%...попитай го

- milen_bg
- новобранец
- Обратна връзка:
сигорно имаш знания ,не знам
може и някои да трърди това , но като гледам каквото ти си казал и избрал -просто другите ползват друго.
И за кльонковете мнението им е друго , И за мултипликаторите а бе доста различия
и за влакната които ползват и т н..
Е ти си имаш кои да те чете
.
Не съм аз ,аз съм атеист .

И за кльонковете мнението им е друго , И за мултипликаторите а бе доста различия

Е ти си имаш кои да те чете

Не съм аз ,аз съм атеист .
-
- сериозен играч
виждам...и сега го показа
...щом мислиш че се ползва друго...значи ама нищо не си разбрал за тоя риболов....повярвай ми...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! смея се на найвноста ти от сърце.......... 
Атеист а.....да пратя Доган да те обгрижи...той си търси заблудени овце
или чакаш да се върне времето на цар Борис...с ново покръстване ?
я се сети за сина му...

Атеист а.....да пратя Доган да те обгрижи...той си търси заблудени овце

или чакаш да се върне времето на цар Борис...с ново покръстване ?
я се сети за сина му...
аз избрах

grauvell
grauvell
Последно промяна от m_nanchev на Нед Дек 24, 2006 10:45 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
щеше да ме викаш...поне така каза..за тоя избор..направил си го сам...оки...дано си уцелил...никой не познавам който да ти даде данни и да е работил с такава пръчка....ти може би ще си първия...
като я купиш мини да и направя теста...ако ми остане върха и в ръката ми...значи просто не е за тоя риболов...
и по добре да умре на сухо....отколкото когато най много разчиташ на нея
желая ти от сърце да изкара много риба и все едра да е !
като я купиш мини да и направя теста...ако ми остане върха и в ръката ми...значи просто не е за тоя риболов...
и по добре да умре на сухо....отколкото когато най много разчиташ на нея

желая ти от сърце да изкара много риба и все едра да е !