Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: BG Рибалка
Лошо си изрязал горния край,но мисля,че само трябва да я повдигнеш.Ето така:

Успех!И кажи дали си се е оправило!

Успех!И кажи дали си се е оправило!

То така е максимално повдигнато.Иначе е още по-зле...почти сантиметър се губи без да вдигам страницата.
всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
То за това ти се струва че съм го изрязал.Със сигурност проблема си е при мен, не е от играта.Все пак брлагодаря за вниманието!
всеки може да хване риба...бъди мъж, хвани КРОКОДИЛ!!!
на баща ми на лаптопа е същия проблем но на компа си върви идеалноkillibob написа:То за това ти се струва че съм го изрязал.Със сигурност проблема си е при мен, не е от играта.Все пак брлагодаря за вниманието!
Честита коледа на всички колеги рибари и весело прекарване на празниците

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Прекрасна работа, Спасе & Co. Рядко се срещат в наши дни такива ентусиасти залудо, затова ти благодаря за положения труд и съпътстващият го дебилизъм ( да речем клвалката да я преработиш на бг си е дебилизъм). От 5 дена се докоснах до тея рибалки и съм залепен за монитора като риба-прилепало, жена ми ще ме изгони от нас, ма майната му! Та на всички виртуални и натурални рибари - Весела Коледа и Честита Нова Година и наслука.
Последно промяна от gazilot на Пет Дек 25, 2009 2:04 pm, променено общо 1 път.
"Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост"
А. Айнщайн
А. Айнщайн
Бай Спас, Рео и др. играта е добра тествах я 17 часа с два профила и двато пътя когато стигах разряд 22 и наловени 500 рибки ,опитам ли се да вляза в "клуб на плувкаджийте" дава ми грешка и блокира "моите данни",немога да разработвам локации но мога да тествам и да докладвам за бъгове. Весели празници на всички.
а как да си оправя кармата ... - 700 карма имам пускам рибки ама нъцки не ще и не ще ....
-
- научил се да хвърля
зависи от рибата не сяка риба дава карма наи много дават редките видиве като змиорка черната мряна и др.Chax написа:а как да си оправя кармата ... - 700 карма имам пускам рибки ама нъцки не ще и не ще ....

благодаря ти мн значи трябва да почвам да ловя мрянка

-
- научил се да хвърля
да има много на река векека в момента проучвам този гиол локацията беше тръстиката като ловиш на :Chax написа:благодаря ти мн значи трябва да почвам да ловя мрянка![]()
червеи;бял червеи или ручеиник а захранка шаран каракуда стравта с която ловиш и ароматизатор анасоново масло

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравейте, имам едно странно питане :
Как да се оттърва от алкохола в мен? Случая е следния - има забрана за алкохол, а аз имам около 20Х5 водка и коняк ( накупих си количество да си имам). Та ловя си в Несебър, и си ми е супер ама идват рибнадзора и ми праскат глоба за алкохол, майната им на кинтите, ама кармата ми пада с 5 000 като ме гепят. Та въпроса ми е, как да изхвърля водката? Или трябва да я изпия
Баси, ако трябва да я пия, не знам колко щукички трябва да хвана и колко Уха да изсърбам, плийз хелп
Как да се оттърва от алкохола в мен? Случая е следния - има забрана за алкохол, а аз имам около 20Х5 водка и коняк ( накупих си количество да си имам). Та ловя си в Несебър, и си ми е супер ама идват рибнадзора и ми праскат глоба за алкохол, майната им на кинтите, ама кармата ми пада с 5 000 като ме гепят. Та въпроса ми е, как да изхвърля водката? Или трябва да я изпия

Баси, ако трябва да я пия, не знам колко щукички трябва да хвана и колко Уха да изсърбам, плийз хелп

"Само две неща са безкрайни – Вселената и човешката глупост"
А. Айнщайн
А. Айнщайн
-
- вече хвърля и на тежко
А ти защо не пита преди да го купиш?gazilot написа:Здравейте, имам едно странно питане :
Как да се оттърва от алкохола в мен? Случая е следния - има забрана за алкохол, а аз имам около 20Х5 водка и коняк ( накупих си количество да си имам). Та ловя си в Несебър, и си ми е супер ама идват рибнадзора и ми праскат глоба за алкохол, майната им на кинтите, ама кармата ми пада с 5 000 като ме гепят. Та въпроса ми е, как да изхвърля водката? Или трябва да я изпия![]()
![]()

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Супер вече съм рибар-вредител
. И немога да рзбре защо ме глобяват по 5 пъти на един път за едно нарушение. Тия от рибонадзора не се шегуват ей ....... плющат глоби здраво

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ехееееееееееее вече ми забраниха и да пътувам .........

И нещо друго което искам да питам е защо немога да изкарам по-голяма риба от 30 кг имайски се в предвид, че ползвам възможно най-мощните такъми ( прът 700 кг влакно 1750 кг и макара 150 % ) сомовете ми късат още при засичане

И нещо друго което искам да питам е защо немога да изкарам по-голяма риба от 30 кг имайски се в предвид, че ползвам възможно най-мощните такъми ( прът 700 кг влакно 1750 кг и макара 150 % ) сомовете ми късат още при засичане
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation