Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор

Мнение от Бисо »

???..........ще допъ........................ :D Спре ми тока...... :D
Последно промяна от Бисо на Чет Дек 31, 2009 10:08 am, променено общо 3 пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

Милена аз не мога да съдя никого, а и не искам. Всеки от нас е недоволен от някои моменти в своя живот.Мисълта ми е, че ние сами си проектираме дори и без да го съзнаваме, голяма част от нещата който се случват в живота ни.
Любишь медок – люби и холодок.
Аватар
Milena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Milena »

ribar77 написа:Милена аз не мога да съдя никого, а и не искам. Всеки от нас е недоволен от някои моменти в своя живот.Мисълта ми е, че ние сами си проектираме дори и без да го съзнаваме, голяма част от нещата който се случват в живота ни.
Съгласна съм с теб, така е, както и че има неща които се случват независимо от нас - баланса в природата..
Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
ribar77
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribar77 »

Бисо, братко не съм казал никъде, че трябва да ни е настолна книга този сериал и да му вярваме сляпо. Всеки от нас може сам да прецени за себе си на какво да повярва и към кое да се отнесе скептично. Мен лично тези филмчета ме накараха да се замисля върху доста неща, които ни се случват. Сериала ми беше интересен и научих някой нови неща. Все пак темата е конспиративна :wink:
Любишь медок – люби и холодок.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Не разбрах едно нещо-нормален ли е родителя който спира да се радва на децата си и даже да избива комплекси за тяхна сметка?
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

Религиозността, православното християнство се стреми и да даде отговор-контрапункт на абсурдността, защото от определена съществена гледна точка, е абсурдно, че сме се родили, абсурдно е, че съществуваме, и че ще умрем!

Относно това, че Христос казва, че идва с меч (вж. постинга на 5 кила), би трябвало да се разбира, че има предвид това, че ще разреже с този меч онези връзки със света, които правят човека роб на неговите страсти и на други хора. Понякога роднините са онези, които несъзнателно или не чак толкова, правят така, че не позволяват на човека да обича и Бога, защото освен ближните си, той (човекът) трябва да обича и Бога и да почита заповедите му. Само така може да се стигне до свободата и т.н. (вж. и предишният ми постинг, при желание)....
Православното християнство е свръхестествена религия, т.е. тя отива отвъд природата и се занимава с въпросите за безсмъртието на душата, при известното ни обстоятелство, че тялото е тленно.

За пояснение - нито имам религиозно образование, нито ,пък, някаква религиозна служба (длъжност). :)
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

ribar77 написа:Бисо, братко . :wink:
Това............ми хареса.
ribar77 написа:. Всеки от нас може сам да прецени за себе си на какво да повярва и към кое да се отнесе скептично. :wink:
Това.....е Истина..

[quote="ribar77. Все пак темата е конспиративна :wink:[/quote]

Градивна......е според мен...
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Чета и не вярвам на ушите си - няма още истински студове,не е настъпила истинската криза,политическото ръководство на държавата не ни е довело още до кучия гъз,в който се намира близкото ни бъдеще -и вече заопявахте неква невероятна смес от толстоизъм,ницшеанство,първично християнство,атеизъм,елементарен фашизъм и още по-елементарен марксизъм.Дали усложнения след грипа ви споходиха или ви надвиха ментетата и домашнярките?Дръжте се за масата и за риболова и нека най-сложните въпроси,които да ви занимават,да бъдат от рода на :"Децата не преядоха ли?", "Съм ли се напил задоволително тая вечер ?","Сигурен ли съм,че там си паркирах вчера колата?","Кво в крайна сметка ми разправяше жената одеве?" :lol: :drinkers:
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

:shock: :shock: :shock:
starcho[color=#FF0000] написа:Не разбрах едно нещо-нормален ли е родителя който спира да се радва на децата си [/color]и даже да избива комплекси за тяхна сметка?
............................
Ти,наясно ли си ,какво пита.......
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Доволен съм от реакцията ти,но това го има в живота
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

несевъздържахотписаницитепоследнитоситребеимозгосвеналкохолнопритъпванеинемислимоотношениеотлицакоитонесъималисрещасъссебесиданеспоменавамвариянтасъсмоментанасрещасдететокоетотипозволяватдавидишсамоследсъдебнорешениекоетотисипричинилданонебигоприелпорелириознипричиниапоомиротворенитакиваипонежемиписнаоткоментаритепотематакощтоестожернамисленетонафонафоруменмисеискапишейкитакадазамислячетящиядалисиструваше......................
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Добър отговор Бовский,вземам пример
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Жоро 599 написа: но и да го опазиш, и да му дадеш правилна насока в живота
Правилната насока в живота :roll: как звучи само.Пък и всеки през живота си е тръгвал и тръгва много пъти нататъка докато види завоя.И на мен баща ми ми показа прав път,който се оказа не толкова прав(от уважение).Правия път може да го каже и кумирът,но тя и библията си признава :lol: То още в началото на човечеството е имало тарикати(или вярващи си тарикати)дето са омазали сума ти народ.Аз се дразня от по-простички неща,от сорта що чернооката пичка е с кафеви очи и черна коса или пък що майстора идва да обръща прозореца,а само го измазва :lol: Пък и що ми пеят Хеби Бърдей,като в паспорта пише Българско гражданство. :roll: Това последното съм го забранил :axe:
А сега де? :roll:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

INCUBUS написа:Чета и не вярвам на ушите си - няма още истински студове,не е настъпила истинската криза,политическото ръководство на държавата не ни е довело още до кучия гъз,в който се намира близкото ни бъдеще -и вече заопявахте неква невероятна смес от толстоизъм,ницшеанство,първично християнство,атеизъм,елементарен фашизъм и още по-елементарен марксизъм.Дали усложнения след грипа ви споходиха или ви надвиха ментетата и домашнярките?Дръжте се за масата и за риболова и нека най-сложните въпроси,които да ви занимават,да бъдат от рода на :"Децата не преядоха ли?", "Съм ли се напил задоволително тая вечер ?","Сигурен ли съм,че там си паркирах вчера колата?","Кво в крайна сметка ми разправяше жената одеве?" :lol: :drinkers:
Ице, разликата между песимиста и оптимиста е в изпитото количество алкохол. :mrgreen:

Мен сега ме терзае мисълта дали утре ще ми се цупи комшията, защото му хвърлих яка пиратка в краката, докато всъщност целех колата му :oops: , а той пък решил точно в този момент да иде да я премести.
Баси, за малко да му гръмне в главата. :shock:

Думите на бат'Мирче...хех...много биха го анатемосали, даже може някой религиозен фанатик и да му резне гръцмуля, но все пак си е донякъде цинично прав - но ако народът загърби религията, за която ни учеха, че била утопия, к'во ще стане с изконните ценности, които без т'ва сдават багажа? :roll:

Абе...к'вото и да си говорим, 2010 ще настъпи след няколко часа, кофтито е, че иде 2012...

Започва предстартово броене до началото на края. :?
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

верно тая 2012 и на мен мира не ми дава-един приятел скоро сподели,че казал на жена си "до 2012,по ТОВА време да не ме закачаш за секс" :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”