Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор
Модератор: dantho.mihov
- Бисо
- сериозен играч
Re: Относно Библията и некои завети от Йоан и Данаил и малко Кор
???..........ще допъ........................
Спре ми тока...... 

Последно промяна от Бисо на Чет Дек 31, 2009 10:08 am, променено общо 3 пъти.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- научил се да хвърля
Милена аз не мога да съдя никого, а и не искам. Всеки от нас е недоволен от някои моменти в своя живот.Мисълта ми е, че ние сами си проектираме дори и без да го съзнаваме, голяма част от нещата който се случват в живота ни.
Любишь медок – люби и холодок.
- Milena
- вече хвърля и на тежко
Съгласна съм с теб, така е, както и че има неща които се случват независимо от нас - баланса в природата..ribar77 написа:Милена аз не мога да съдя никого, а и не искам. Всеки от нас е недоволен от някои моменти в своя живот.Мисълта ми е, че ние сами си проектираме дори и без да го съзнаваме, голяма част от нещата който се случват в живота ни.
Не следвай път, върви там, където няма път и остави следи!!!
-
- научил се да хвърля
Бисо, братко не съм казал никъде, че трябва да ни е настолна книга този сериал и да му вярваме сляпо. Всеки от нас може сам да прецени за себе си на какво да повярва и към кое да се отнесе скептично. Мен лично тези филмчета ме накараха да се замисля върху доста неща, които ни се случват. Сериала ми беше интересен и научих някой нови неща. Все пак темата е конспиративна 

Любишь медок – люби и холодок.
Не разбрах едно нещо-нормален ли е родителя който спира да се радва на децата си и даже да избива комплекси за тяхна сметка?
- maycal
- ще става разбирач
Религиозността, православното християнство се стреми и да даде отговор-контрапункт на абсурдността, защото от определена съществена гледна точка, е абсурдно, че сме се родили, абсурдно е, че съществуваме, и че ще умрем!
Относно това, че Христос казва, че идва с меч (вж. постинга на 5 кила), би трябвало да се разбира, че има предвид това, че ще разреже с този меч онези връзки със света, които правят човека роб на неговите страсти и на други хора. Понякога роднините са онези, които несъзнателно или не чак толкова, правят така, че не позволяват на човека да обича и Бога, защото освен ближните си, той (човекът) трябва да обича и Бога и да почита заповедите му. Само така може да се стигне до свободата и т.н. (вж. и предишният ми постинг, при желание)....
Православното християнство е свръхестествена религия, т.е. тя отива отвъд природата и се занимава с въпросите за безсмъртието на душата, при известното ни обстоятелство, че тялото е тленно.
За пояснение - нито имам религиозно образование, нито ,пък, някаква религиозна служба (длъжност).
Относно това, че Христос казва, че идва с меч (вж. постинга на 5 кила), би трябвало да се разбира, че има предвид това, че ще разреже с този меч онези връзки със света, които правят човека роб на неговите страсти и на други хора. Понякога роднините са онези, които несъзнателно или не чак толкова, правят така, че не позволяват на човека да обича и Бога, защото освен ближните си, той (човекът) трябва да обича и Бога и да почита заповедите му. Само така може да се стигне до свободата и т.н. (вж. и предишният ми постинг, при желание)....
Православното християнство е свръхестествена религия, т.е. тя отива отвъд природата и се занимава с въпросите за безсмъртието на душата, при известното ни обстоятелство, че тялото е тленно.
За пояснение - нито имам религиозно образование, нито ,пък, някаква религиозна служба (длъжност).

- Бисо
- сериозен играч
Това............ми хареса.ribar77 написа:Бисо, братко .
Това.....е Истина..ribar77 написа:. Всеки от нас може сам да прецени за себе си на какво да повярва и към кое да се отнесе скептично.
[quote="ribar77. Все пак темата е конспиративна

Градивна......е според мен...
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- кандидат преподавател
Чета и не вярвам на ушите си - няма още истински студове,не е настъпила истинската криза,политическото ръководство на държавата не ни е довело още до кучия гъз,в който се намира близкото ни бъдеще -и вече заопявахте неква невероятна смес от толстоизъм,ницшеанство,първично християнство,атеизъм,елементарен фашизъм и още по-елементарен марксизъм.Дали усложнения след грипа ви споходиха или ви надвиха ментетата и домашнярките?Дръжте се за масата и за риболова и нека най-сложните въпроси,които да ви занимават,да бъдат от рода на :"Децата не преядоха ли?", "Съм ли се напил задоволително тая вечер ?","Сигурен ли съм,че там си паркирах вчера колата?","Кво в крайна сметка ми разправяше жената одеве?"

- Бисо
- сериозен играч

............................starcho[color=#FF0000] написа:Не разбрах едно нещо-нормален ли е родителя който спира да се радва на децата си [/color]и даже да избива комплекси за тяхна сметка?
Ти,наясно ли си ,какво пита.......
Доволен съм от реакцията ти,но това го има в живота
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
несевъздържахотписаницитепоследнитоситребеимозгосвеналкохолнопритъпванеинемислимоотношениеотлицакоитонесъималисрещасъссебесиданеспоменавамвариянтасъсмоментанасрещасдететокоетотипозволяватдавидишсамоследсъдебнорешениекоетотисипричинилданонебигоприелпорелириознипричиниапоомиротворенитакиваипонежемиписнаоткоментаритепотематакощтоестожернамисленетонафонафоруменмисеискапишейкитакадазамислячетящиядалисиструваше......................

Добър отговор Бовский,вземам пример
- Моряка
- кандидат преподавател
Правилната насока в животаЖоро 599 написа: но и да го опазиш, и да му дадеш правилна насока в живота

А сега де? 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ице, разликата между песимиста и оптимиста е в изпитото количество алкохол.INCUBUS написа:Чета и не вярвам на ушите си - няма още истински студове,не е настъпила истинската криза,политическото ръководство на държавата не ни е довело още до кучия гъз,в който се намира близкото ни бъдеще -и вече заопявахте неква невероятна смес от толстоизъм,ницшеанство,първично християнство,атеизъм,елементарен фашизъм и още по-елементарен марксизъм.Дали усложнения след грипа ви споходиха или ви надвиха ментетата и домашнярките?Дръжте се за масата и за риболова и нека най-сложните въпроси,които да ви занимават,да бъдат от рода на :"Децата не преядоха ли?", "Съм ли се напил задоволително тая вечер ?","Сигурен ли съм,че там си паркирах вчера колата?","Кво в крайна сметка ми разправяше жената одеве?"![]()

Мен сега ме терзае мисълта дали утре ще ми се цупи комшията, защото му хвърлих яка пиратка в краката, докато всъщност целех колата му

Баси, за малко да му гръмне в главата.

Думите на бат'Мирче...хех...много биха го анатемосали, даже може някой религиозен фанатик и да му резне гръцмуля, но все пак си е донякъде цинично прав - но ако народът загърби религията, за която ни учеха, че била утопия, к'во ще стане с изконните ценности, които без т'ва сдават багажа?

Абе...к'вото и да си говорим, 2010 ще настъпи след няколко часа, кофтито е, че иде 2012...
Започва предстартово броене до началото на края.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
верно тая 2012 и на мен мира не ми дава-един приятел скоро сподели,че казал на жена си "до 2012,по ТОВА време да не ме закачаш за секс"

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".