Първа тема

Модератори: bobopeli, sapuna

revox
разбира нещата
разбира нещата

Re: Първа тема

Мнение от revox »

simo72 написа:
revox написа:
naskobo написа:Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там :ANAL: :ANAL: :ANAL:
И много мангали има...джагала-багала-джагала..надуват ти главата постоянно..и на другия ден пак там :D
Ми като няма на Тополница вода тая година така ще е. Пък и близичко да му е........ .........а . Криза!!!
Симоо,ма то виж,че не всеки ги лови.Колко хора има,с разни такъми-дрънкалки,дебели корди,където маат тоягите по цял ден и викат...- ми неще.А други си ги скубят,като семки.То си е и майсторлък.Един ден кълве на мънисто,друг ден на виол,третия на хляб,четвъртия на зелено,нема угодия.Миналата седмица някъв колега ги дръгнеше само на пиявици,другите гледаха.Донесоха ми пиявици от Пловдив,ама таратанци.Зачесах ги на виоли.
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

То си е и майсторлък.Един ден кълве на мънисто,друг ден на виол,третия на хляб,четвъртия на зелено,нема угодия.Миналата седмица някъв колега ги дръгнеше само на пиявици,другите гледаха.Донесоха ми пиявици от Пловдив,ама таратанци.Зачесах ги на виоли.[/quote]
Тана е Митак, но мънистото;кус куса и тестото за зимата са си най-резултатни. Пред последния път на бяло и жълто кокалени, направо ги смлях. И то само бабачи. Обаче имаше един малко под мен който си ги ловеше на тесто, и то доста добре.
Върл Shimano фен!
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Симо,тя една зима.Ту 0 гр,ту 15 гр.Сега пак го дават да стане 10 градуса.Ше видим накъде ще избие.
Изображение
Аватар
pa4o
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от pa4o »

Леле на тоя миризлив канал каква риба хванах преди мн. време :D
Ако беше по приветлив бих го посещавал и по-често, но нещо ме отблъсква оная смрад и циганското обкръжение.
Въпреки това браво за излета Симо.
Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

pa4o написа:Леле на тоя миризлив канал каква риба хванах преди мн. време :D
Ако беше по приветлив бих го посещавал и по-често, но нещо ме отблъсква оная смрад и циганското обкръжение.
Въпреки това браво за излета Симо.
Помня я аз оная огромна пъстърва ли беше сйомга ли????? А иначе канала зимата го бива много риба държи и не смърди. Лошото е че през седмицата всеки ден го пускат.
Върл Shimano фен!
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

Браво бате Мони само така.
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Симо като за сефте репортажа 6+ Риболова екстра .В бъдеще дано се срешнем некъде да пием по едно :drinkers: на некой язовир.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”