Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първа тема
Re: Първа тема
Симоо,ма то виж,че не всеки ги лови.Колко хора има,с разни такъми-дрънкалки,дебели корди,където маат тоягите по цял ден и викат...- ми неще.А други си ги скубят,като семки.То си е и майсторлък.Един ден кълве на мънисто,друг ден на виол,третия на хляб,четвъртия на зелено,нема угодия.Миналата седмица някъв колега ги дръгнеше само на пиявици,другите гледаха.Донесоха ми пиявици от Пловдив,ама таратанци.Зачесах ги на виоли.simo72 написа:Ми като няма на Тополница вода тая година така ще е. Пък и близичко да му е........ .........а . Криза!!!revox написа:И много мангали има...джагала-багала-джагала..надуват ти главата постоянно..и на другия ден пак тамnaskobo написа:Ама пък е кал , мизерия и студ на този кзнал......направо ти се отщява и след няколко дни-пак там![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
То си е и майсторлък.Един ден кълве на мънисто,друг ден на виол,третия на хляб,четвъртия на зелено,нема угодия.Миналата седмица някъв колега ги дръгнеше само на пиявици,другите гледаха.Донесоха ми пиявици от Пловдив,ама таратанци.Зачесах ги на виоли.[/quote]
Тана е Митак, но мънистото;кус куса и тестото за зимата са си най-резултатни. Пред последния път на бяло и жълто кокалени, направо ги смлях. И то само бабачи. Обаче имаше един малко под мен който си ги ловеше на тесто, и то доста добре.
Тана е Митак, но мънистото;кус куса и тестото за зимата са си най-резултатни. Пред последния път на бяло и жълто кокалени, направо ги смлях. И то само бабачи. Обаче имаше един малко под мен който си ги ловеше на тесто, и то доста добре.
Върл Shimano фен!
Симо,тя една зима.Ту 0 гр,ту 15 гр.Сега пак го дават да стане 10 градуса.Ше видим накъде ще избие.

- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Леле на тоя миризлив канал каква риба хванах преди мн. време
Ако беше по приветлив бих го посещавал и по-често, но нещо ме отблъсква оная смрад и циганското обкръжение.
Въпреки това браво за излета Симо.

Ако беше по приветлив бих го посещавал и по-често, но нещо ме отблъсква оная смрад и циганското обкръжение.
Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
-
- кандидат преподавател
Помня я аз оная огромна пъстърва ли беше сйомга ли????? А иначе канала зимата го бива много риба държи и не смърди. Лошото е че през седмицата всеки ден го пускат.pa4o написа:Леле на тоя миризлив канал каква риба хванах преди мн. време![]()
Върл Shimano фен!
- borislav58
- сериозен играч
Симо като за сефте репортажа 6+ Риболова екстра .В бъдеще дано се срешнем некъде да пием по едно
на некой язовир.

Всичко заебавам и за риба заминавам!