КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Мнение от szhristov »

8) колега това пак си е инфо :P :wink: , а за твое успокоение ще кажа, че не само ти се оплакваш от липса на улов тази година. Всички дето познавам и са ходили за щука твърдят, че тази година е много слабо навсякъде :? . :arrow: така че не се отчайвай - това за каръка го забрави :lol: . Сега почивните дни мисля да ходя някъде по Марица - сподели къде е удобно (предвид времето) за достъп до реката.
Весели празници на всички, ако не се запишем пак тук.
:drinkers:
...и наслука
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Всички дето познавам и са ходили за щука твърдят, че тази година е много слабо навсякъде
Въобще не съм съгласен с това мение, колега.Тази година доста щука се излови по Марица.Аз съм имал дни с по над 10 удара.Друг е въпроса, че изкараните стойностни щуки се броят на пръсти, все писалки удряха, ама все пак в сравнение с миналата година ми се струва ,че тази година е доста по-дащна от към щука.Ако разгледате и репортажите на колегите, особено на колегата Beis :), сам ще се убедиш в това.
Айде със здраве и дано догодина щуката да се навъди още повече по Марица, макар че ми се струва малко вероятно това да стане като наблюдавах тази есен каква сеч беше настанала и всичко каквото се хване се прибираше в торбата независимо ,че болшинството уловени риби бяха маломерки.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

Абе на кантар беше тази година, но не мога да кажа, че не беше дашна. Аз щука под 2 кг. не хванах :)
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:roll: добре де - аз ли нещо не пиша както трябва или Вие не казвате къде може да се пробва по р.Марица щуката :lol:
:arrow: пишете и къде може в това време да се пробва изобщо в България :?:
:P Благодаря предварително.
...и наслука
batkovi kolio 3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batkovi kolio 3 »

Аз лично съм мн доволен от изминаващата 09.г :wink: Колега ако знаеш каде е 9км.на марица там е мястото.Има и др места но просто трябва да четеш предишните постове на колегите.И най важното ходене иска :wink: Когато някой хване щука на дадено място и даде имфо за това място на др ден може да не е активна на съштото място и си казваш тоа ме прати за зелен хайвер :) За това взимаш тоягите и трагваш и пробваш аз така процедирам Успех на всички и весели празнеци.И не злоопотребяваите с :drinkers: :D :D :D
hi88
новобранец
новобранец

Мнение от hi88 »

Ако говорим за Марица около Пловдив,то местата около 4-ти и 9-ти км,както и под моста на ВиХВП са пословични,вкл. и за щукарски риболов,но и в същото време,поради прекомерната им експлоатация в никакъв случай не бих ги определил като най-сполучливи.По-скоро бих опитал на някои трудно достъпни и необичайни места,а не стандартните "стоянки".Хората нали са казали,че рибата къща няма :wink: .По реката,всяко място по-дълбоко от 0.5м,гарнирано с подходяща растителност и естествени прикрития за хищника(дървета,храсти) е подходящо за щука(поне така пише в книгите,мамка му! :mrgreen: ) и след празниците може да изпробвам някое такова местенце,защото... днес е Бъдни вечер,утре е Коледа-време е да оставим хайвана да си почине малко от нас,а пък и ние да си дадем малко почивка от любимия спорт,като се отдадем на други спортове и приятни преживявания.Та,весели празници,колеги!!! ...а след празниците-пак на реката,да изгорим натрупаните излишни калории! :D
..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

8) ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички 8)
желая усшехи във всички начинания, здраве и наслука!!!
...и наслука
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Колеги, малко информация за щуката на челопечене ако някой има да сподели, че мисля утре да направя един предпразничен щукарски риболов.
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Привет колега, :)

Може ли да споделиш къде ходиш на Челопечене, :roll: защото и аз се чудя къде да мръдна почивните дни, а това ми е добре като варянт :P . Никога не съм ходил там. :arrow: Пусни малко инфо.

Благодаря предварително :wink:

:arrow: ..и да пишеш за резултата от излета :)

П.П. ... :roll: нещо ме офертират за яз. Тополница :arrow: някой някакво инфо за там, защото се учудих, като казаха, че там имало щука :| :!:

...и наслука
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Ами за щука на Челопечене, аз ходя на баластериите ( някогашните развъдници ), които се намират зад поделението. Имам няколко успешни излета там, само че има много бракониери и постоянно има мрежи във водата ( и ИАРА никога не идват незнам защо.. ). Мисля обаче да ходя в събота с един приятел, а не утре. :drinkers:
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Привет,

Мерси за бързия отговор :) . Моля дай по-подробно :arrow: гледам Челопечене на карта - има водоеми и от двете страни и не мога да се ориентирам :? , а не съм ходил никога на там.
Миля, че в тази тема някъде съм дал описание на водоем във Враждебна - и това е вариянт за събота :wink:

...и наслука
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Еми по подробно и аз чакам инфо от някой :wink:
А иначе ето това за което ти говоря:
Изображение
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Мерси за инфото :D .

В събота смятам да ходя някъде :arrow: ще пиша за резултата от излета , а за сега не мога да дам някакво инфо за никъде.

...и наслука
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Колеги, утре съм на излет, и ще Ви помоля ако може да ми дадете информация за Челопечене, Чепинци, Враждебна, Богоров. Търсената риба е щука или бяла риба. Между другото на бял и жито на плувка. Благодаря предварително!
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Ние ще сме на Искър край Враждебна, ако там не потръгне може да скочим я до Богров, я до някое от обкръжаващите гьолчета :)
И да не се засечем - Наслука! И утре вечер живот и здраве ще четем репортажи и дано са със снимки на рибки :lol:
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”