Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
- szhristov
- ще става разбирач
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Весели празници на всички, ако не се запишем пак тук.

...и наслука
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Въобще не съм съгласен с това мение, колега.Тази година доста щука се излови по Марица.Аз съм имал дни с по над 10 удара.Друг е въпроса, че изкараните стойностни щуки се броят на пръсти, все писалки удряха, ама все пак в сравнение с миналата година ми се струва ,че тази година е доста по-дащна от към щука.Ако разгледате и репортажите на колегите, особено на колегата BeisВсички дето познавам и са ходили за щука твърдят, че тази година е много слабо навсякъде

Айде със здраве и дано догодина щуката да се навъди още повече по Марица, макар че ми се струва малко вероятно това да стане като наблюдавах тази есен каква сеч беше настанала и всичко каквото се хване се прибираше в торбата независимо ,че болшинството уловени риби бяха маломерки.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
Абе на кантар беше тази година, но не мога да кажа, че не беше дашна. Аз щука под 2 кг. не хванах 

- szhristov
- ще става разбирач

...и наслука
-
- научил се да хвърля
Аз лично съм мн доволен от изминаващата 09.г
Колега ако знаеш каде е 9км.на марица там е мястото.Има и др места но просто трябва да четеш предишните постове на колегите.И най важното ходене иска
Когато някой хване щука на дадено място и даде имфо за това място на др ден може да не е активна на съштото място и си казваш тоа ме прати за зелен хайвер
За това взимаш тоягите и трагваш и пробваш аз така процедирам Успех на всички и весели празнеци.И не злоопотребяваите с

Ако говорим за Марица около Пловдив,то местата около 4-ти и 9-ти км,както и под моста на ВиХВП са пословични,вкл. и за щукарски риболов,но и в същото време,поради прекомерната им експлоатация в никакъв случай не бих ги определил като най-сполучливи.По-скоро бих опитал на някои трудно достъпни и необичайни места,а не стандартните "стоянки".Хората нали са казали,че рибата къща няма
.По реката,всяко място по-дълбоко от 0.5м,гарнирано с подходяща растителност и естествени прикрития за хищника(дървета,храсти) е подходящо за щука(поне така пише в книгите,мамка му!
) и след празниците може да изпробвам някое такова местенце,защото... днес е Бъдни вечер,утре е Коледа-време е да оставим хайвана да си почине малко от нас,а пък и ние да си дадем малко почивка от любимия спорт,като се отдадем на други спортове и приятни преживявания.Та,весели празници,колеги!!! ...а след празниците-пак на реката,да изгорим натрупаните излишни калории! 

..и пускайте обратно по някоя рибка от време на време..
- szhristov
- ще става разбирач

желая усшехи във всички начинания, здраве и наслука!!!
...и наслука
Колеги, малко информация за щуката на челопечене ако някой има да сподели, че мисля утре да направя един предпразничен щукарски риболов.
- szhristov
- ще става разбирач
Привет колега,
Може ли да споделиш къде ходиш на Челопечене,
защото и аз се чудя къде да мръдна почивните дни, а това ми е добре като варянт
. Никога не съм ходил там.
Пусни малко инфо.
Благодаря предварително
..и да пишеш за резултата от излета
П.П. ...
нещо ме офертират за яз. Тополница
някой някакво инфо за там, защото се учудих, като казаха, че там имало щука

Може ли да споделиш къде ходиш на Челопечене,

Благодаря предварително

П.П. ...

...и наслука
Ами за щука на Челопечене, аз ходя на баластериите ( някогашните развъдници ), които се намират зад поделението. Имам няколко успешни излета там, само че има много бракониери и постоянно има мрежи във водата ( и ИАРА никога не идват незнам защо.. ). Мисля обаче да ходя в събота с един приятел, а не утре. 

- szhristov
- ще става разбирач
Привет,
Мерси за бързия отговор
. Моля дай по-подробно
гледам Челопечене на карта - има водоеми и от двете страни и не мога да се ориентирам
, а не съм ходил никога на там.
Миля, че в тази тема някъде съм дал описание на водоем във Враждебна - и това е вариянт за събота

Мерси за бързия отговор

Миля, че в тази тема някъде съм дал описание на водоем във Враждебна - и това е вариянт за събота

...и наслука
Еми по подробно и аз чакам инфо от някой
А иначе ето това за което ти говоря:

А иначе ето това за което ти говоря:
- szhristov
- ще става разбирач
Мерси за инфото
.
В събота смятам да ходя някъде
ще пиша за резултата от излета , а за сега не мога да дам някакво инфо за никъде.

В събота смятам да ходя някъде

...и наслука
Колеги, утре съм на излет, и ще Ви помоля ако може да ми дадете информация за Челопечене, Чепинци, Враждебна, Богоров. Търсената риба е щука или бяла риба. Между другото на бял и жито на плувка. Благодаря предварително!