Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

река Въча и яз.Кричим
Модератор: sapuna
Re: река Въча и яз.Кричим
Супер! А как се стига да това място преди стената, което сте описали! Не че ще имам възможност скоро въобще да ходя за риба, но след месец-два бих отишъл с удоволствие . Може и на ЛС да не досаждаме на колегията. Отново благодаря предварително!
-
- новобранец
Ще попиша тука и за другите заинтересувани колеги.Преди стената на яз.Антон Иванов има пресечка от главния път в началото на която има табела и пише,че влизането е забранено както и риболова.Тази табела стои още от Татово време,така че може да не и обръщаш внимание.Та пресечката е асфалтирана(да не объркаш,че преди нея има друга,но е черен път) и слиза доста стръмно надолу.По нея минава персонала,който се занимава с подръжката и там каквото има по стената на Антона.Точно когато свърши спускането започват хубавите места за улов на пъстърваЖоро 599 написа:Супер! А как се стига да това място преди стената, което сте описали! Не че ще имам възможност скоро въобще да ходя за риба, но след месец-два бих отишъл с удоволствие . Може и на ЛС да не досаждаме на колегията. Отново благодаря предварително!

Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
Благодарско Шопландец! дай боже да имам скоро възможност да посетя местото, ще пиша за инфо. Весели празници!
Здравейте колеги,
Утре смятам да ходя на Кричим (малкия Антон).
Някой можели да даде инфо струвалиси да бия толкова път.За първи път ще ходя там. Благодаря на "shoplandeca" за изчерпатеното обяснение.
Цел пъстърва.
Утре смятам да ходя на Кричим (малкия Антон).
Някой можели да даде инфо струвалиси да бия толкова път.За първи път ще ходя там. Благодаря на "shoplandeca" за изчерпатеното обяснение.
Цел пъстърва.
-
- разбира нещата
Вчера срещнах един съсед,да се връща,от река Въча.Няколко наистина хубави кефали показа.Каза,че на червени червеи ги хващал.
-
- научил се да хвърля
Колега,ловихме американка,която я пуска в язовира собственика на тамошните садки,та същия има договор да пуска по 15000 хиляди бройки всяка година в язовира.

За снимки въобще не сетих да направя
,хем имам възможност,но другия път няма да пропусна и ще ги имате.Успех на всички в риболова.
[/quote]
колега тук малко се бъркаш, че има в язовира пастърва има ама всяка година да зарибяват

За снимки въобще не сетих да направя

колега тук малко се бъркаш, че има в язовира пастърва има ама всяка година да зарибяват

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
-
- новобранец
колега тук малко се бъркаш, че има в язовира пастърва има ама всяка година да зарибяватfeniks84 написа:Колега,ловихме американка,която я пуска в язовира собственика на тамошните садки,та същия има договор да пуска по 15000 хиляди бройки всяка година в язовира.![]()
![]()
За снимки въобще не сетих да направя,хем имам възможност,но другия път няма да пропусна и ще ги имате.Успех на всички в риболова.

Така бях информиран колега, а не вярвам баща ми да ме лъже съзнателно.Така ми каза,така ви го препредавам.
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух