река Въча и яз.Кричим

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Жоро 599
новобранец
новобранец

Re: река Въча и яз.Кричим

Мнение от Жоро 599 »

Супер! А как се стига да това място преди стената, което сте описали! Не че ще имам възможност скоро въобще да ходя за риба, но след месец-два бих отишъл с удоволствие . Може и на ЛС да не досаждаме на колегията. Отново благодаря предварително!
shoplandeca
новобранец
новобранец

Мнение от shoplandeca »

Жоро 599 написа:Супер! А как се стига да това място преди стената, което сте описали! Не че ще имам възможност скоро въобще да ходя за риба, но след месец-два бих отишъл с удоволствие . Може и на ЛС да не досаждаме на колегията. Отново благодаря предварително!
Ще попиша тука и за другите заинтересувани колеги.Преди стената на яз.Антон Иванов има пресечка от главния път в началото на която има табела и пише,че влизането е забранено както и риболова.Тази табела стои още от Татово време,така че може да не и обръщаш внимание.Та пресечката е асфалтирана(да не объркаш,че преди нея има друга,но е черен път) и слиза доста стръмно надолу.По нея минава персонала,който се занимава с подръжката и там каквото има по стената на Антона.Точно когато свърши спускането започват хубавите места за улов на пъстърва :wink: .Ако има нещо което не е станало ясно на някой мераклия и мога да бъда полезен пишете ЛС.Успех.
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
Жоро 599
новобранец
новобранец

Мнение от Жоро 599 »

Благодарско Шопландец! дай боже да имам скоро възможност да посетя местото, ще пиша за инфо. Весели празници!
debaser
новобранец
новобранец

Мнение от debaser »

Здравейте колеги,

Утре смятам да ходя на Кричим (малкия Антон).
Някой можели да даде инфо струвалиси да бия толкова път.За първи път ще ходя там. Благодаря на "shoplandeca" за изчерпатеното обяснение.
Цел пъстърва.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Виж на лични
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Вчера срещнах един съсед,да се връща,от река Въча.Няколко наистина хубави кефали показа.Каза,че на червени червеи ги хващал.
feniks84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от feniks84 »

Колега,ловихме американка,която я пуска в язовира собственика на тамошните садки,та същия има договор да пуска по 15000 хиляди бройки всяка година в язовира. :wink: :wink: :wink:

За снимки въобще не сетих да направя :axe: ,хем имам възможност,но другия път няма да пропусна и ще ги имате.Успех на всички в риболова. :D[/quote]

колега тук малко се бъркаш, че има в язовира пастърва има ама всяка година да зарибяват :smt018
няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
shoplandeca
новобранец
новобранец

Мнение от shoplandeca »

feniks84 написа:Колега,ловихме американка,която я пуска в язовира собственика на тамошните садки,та същия има договор да пуска по 15000 хиляди бройки всяка година в язовира. :wink: :wink: :wink:

За снимки въобще не сетих да направя :axe: ,хем имам възможност,но другия път няма да пропусна и ще ги имате.Успех на всички в риболова. :D
колега тук малко се бъркаш, че има в язовира пастърва има ама всяка година да зарибяват :smt018[/quote]

Така бях информиран колега, а не вярвам баща ми да ме лъже съзнателно.Така ми каза,така ви го препредавам.
Какво е по-хубаво от едно бурканче с мед?Две бурканчета с мед.-Мечо Пух
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”