Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

ДА ПУСКАМЕ ЛИ СОМОВЕТЕ ?
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Значе трябва да ги пускаме ама ти ги ядеш.blesnar написа:колега моето лично мнение за малките сомове е че са много вкусни но трябва да се пускат за да не намаляваме излишно популацията!! макар че големите не са толкова вкусни колкото малките сомове!!така че колега ако искаш и поколението слет теб да хваща сомове вращай малките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()

-
- сериозен играч
Отче, да те питам ако на 1-во число хванеш сом 50кг. и го транжираш и прибереш / Дай боже всеки му / и на 15-то число отидеш за 3-4 дена на риба и хванеш един 45кг. , един 25кг. и един 20кг. - няма ли да пуснеш някоя от тия риби ей така просто , защото няма вече какво да ги правиш или се обади някакво христианско милосърдие в теб.
Не се заяждам, просто искам да разбера какво мислиш - понеже знам , че си привърженик на това да се прибират сомовете без малките , разбира се 

За зло куче - зъл прът!
-
- сериозен играч
Ще чадо...ще...дядо Ти го Нафърфорий има милосърдие...Господ е казал...като имаш две ризи дай една на ближния...не е казал върни я в магазина
знаеш ли сине колко мустакатковци съм раздал на приятели който никога не ще могат да си хванат за да заблажат
имам благо сърце чадо...раздавам
кат са ми повечко...фризерчето в църквицата ми поема малко...само 550 лт
другото всичко чадо го раздавам...
Амин...не мисли че си праим сушеница от сом...
той шефа и той милостив...нема нема па ме дари с нещо друго...кога елен...кога глигор....
дядя Ти го....си е добре....суче мустаче....и похапва....ноооо и много споделя....особено с добри приятели !
представи си ситуация....идваш на богослужение в параклисчето ми и след сужба аз да неам сом да пръжна за добри дружки....
ееее чадо....друг мое и да нема...ма аз съм длъжен целогодишно да имам
дедо ти не е полудял да излавя гьола...споко сине
водим си ги на склад...и отчет.... как вика вече и бае Петьо...бая ги разредихме тия пущини...
знаем кой къде е останал и си го вадиме при нужда....
Амин чадо...остани със здраве

знаеш ли сине колко мустакатковци съм раздал на приятели който никога не ще могат да си хванат за да заблажат

имам благо сърце чадо...раздавам

кат са ми повечко...фризерчето в църквицата ми поема малко...само 550 лт
другото всичко чадо го раздавам...
Амин...не мисли че си праим сушеница от сом...

той шефа и той милостив...нема нема па ме дари с нещо друго...кога елен...кога глигор....
дядя Ти го....си е добре....суче мустаче....и похапва....ноооо и много споделя....особено с добри приятели !
представи си ситуация....идваш на богослужение в параклисчето ми и след сужба аз да неам сом да пръжна за добри дружки....
ееее чадо....друг мое и да нема...ма аз съм длъжен целогодишно да имам

дедо ти не е полудял да излавя гьола...споко сине

водим си ги на склад...и отчет.... как вика вече и бае Петьо...бая ги разредихме тия пущини...

Амин чадо...остани със здраве
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
Ще ти се чадо...и на мене ми се ще...ма кат знам че идат тихо нощем едни други рибаре....и вече у гората седат и с гуменки пущат едни преградни съоръжения гръм да ги удари...и как да им остаим моя сомец а ???
а че съм пущал бебета вервай ми ..много са....
е...кое е глътнало Анално...палим му свещичка и за чорба ...бал съм го!
Господ значи тъй е преценил
Никито помниш ли кво зяеше Жоро Янев на Витиня.....Гоцоооов вземете му пръчкатаааа...не го пущайте на водоемааааа...вчера изкара 123 пъстърви тоя....
помниш ли а ?
а аз с костюм с пръчка за зимен риболов в ръкава...и от гората само се чуе...пшшшшъъътттт и след малко скок на пастърва у среди гьола
а оня оди с гега да ме издирва
мани па бех и с твойта шапка...кадемлийка

къде идем объркам представата за риболов и после...смут брате !
ма ако не бех фанал ...на стената готвача куро ли щеше да ми пекне за същите тия миряни...а чадо ???
а че съм пущал бебета вервай ми ..много са....
е...кое е глътнало Анално...палим му свещичка и за чорба ...бал съм го!
Господ значи тъй е преценил
Никито помниш ли кво зяеше Жоро Янев на Витиня.....Гоцоооов вземете му пръчкатаааа...не го пущайте на водоемааааа...вчера изкара 123 пъстърви тоя....
помниш ли а ?
а аз с костюм с пръчка за зимен риболов в ръкава...и от гората само се чуе...пшшшшъъътттт и след малко скок на пастърва у среди гьола

мани па бех и с твойта шапка...кадемлийка

къде идем объркам представата за риболов и после...смут брате !
ма ако не бех фанал ...на стената готвача куро ли щеше да ми пекне за същите тия миряни...а чадо ???
Господ може всичко чада мой !
отец Ми Го Нафърфорий написа:Мики...не чъхме нищо за Мирово...взе та се отплесна да пускаме или не сомчета...попитах те да ни обясниш и разясниш къде са тия камъни ???
чакаме инфо с добро описание на Мирово
Излизаш от П-в, минаваш Поповица - по пътя за Черпани ще видиш една много малка бензиностанция от ляво, продалжаваш и след 10-12км има една отбивка в дясно, влизаш в нея и след 2 минути каране си там.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ники,въпросът е правилно да се зададе най-напред на Тарзан!Защо?Защото той отвори тая тема!Той има най-много сомове тази година и не ги е пускал,нали?Или бъркам?Ако искате да убедите някой в нещо,не става с подигравка.Вие дадохте добър пример с пускането!Ако каузата е добра,рано или късно всеки ще я последва!Хубавото става бавно!