ДА ПУСКАМЕ ЛИ СОМОВЕТЕ ?

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

пич ти не виждаш ли че тук нито един не пише на латиница...???

тва мирово къде е ??? ти си знаеш и мислиш че всички го знаят..я дай по подробно инфо ???

и нека е на кирилица :idea:
Господ може всичко чада мой !
Miki-Fox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Miki-Fox »

blesnar написа:колега моето лично мнение за малките сомове е че са много вкусни но трябва да се пускат за да не намаляваме излишно популацията!! макар че големите не са толкова вкусни колкото малките сомове!!така че колега ако искаш и поколението слет теб да хваща сомове вращай малките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
Значе трябва да ги пускаме ама ти ги ядеш. :evil: :evil: :evil:
gogi1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogi1 »

Малките сом4ета мисля.4е би трябвало да се пускат,но това е ли4но мое мнение и не натоварвам никого с него-всеки си има глажа на раменете!Говоря за риби до около 1.5-2 кг!!!
BULGARY
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мики...не чъхме нищо за Мирово...взе та се отплесна да пускаме или не сомчета...попитах те да ни обясниш и разясниш къде са тия камъни ???
чакаме инфо с добро описание на Мирово
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Отче, да те питам ако на 1-во число хванеш сом 50кг. и го транжираш и прибереш / Дай боже всеки му / и на 15-то число отидеш за 3-4 дена на риба и хванеш един 45кг. , един 25кг. и един 20кг. - няма ли да пуснеш някоя от тия риби ей така просто , защото няма вече какво да ги правиш или се обади някакво христианско милосърдие в теб. :D Не се заяждам, просто искам да разбера какво мислиш - понеже знам , че си привърженик на това да се прибират сомовете без малките , разбира се :D
За зло куче - зъл прът!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Ще чадо...ще...дядо Ти го Нафърфорий има милосърдие...Господ е казал...като имаш две ризи дай една на ближния...не е казал върни я в магазина :idea:

знаеш ли сине колко мустакатковци съм раздал на приятели който никога не ще могат да си хванат за да заблажат :?: :?: :?:

имам благо сърце чадо...раздавам :idea:

кат са ми повечко...фризерчето в църквицата ми поема малко...само 550 лт

другото всичко чадо го раздавам...

Амин...не мисли че си праим сушеница от сом... :idea: :idea: :idea:

той шефа и той милостив...нема нема па ме дари с нещо друго...кога елен...кога глигор....

дядя Ти го....си е добре....суче мустаче....и похапва....ноооо и много споделя....особено с добри приятели !

представи си ситуация....идваш на богослужение в параклисчето ми и след сужба аз да неам сом да пръжна за добри дружки....

ееее чадо....друг мое и да нема...ма аз съм длъжен целогодишно да имам :idea:

дедо ти не е полудял да излавя гьола...споко сине :idea:

водим си ги на склад...и отчет.... как вика вече и бае Петьо...бая ги разредихме тия пущини... :lol: :lol: :lol: знаем кой къде е останал и си го вадиме при нужда....

Амин чадо...остани със здраве
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

Приемам го за верен отговор , ама съм сигурен , поне така ми се ще , че ако фризера е фулмакс и приятелите са заблажили доволно и нямаш на кого да даваш все едната риба ще я пуснеш :D
За зло куче - зъл прът!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Ще ти се чадо...и на мене ми се ще...ма кат знам че идат тихо нощем едни други рибаре....и вече у гората седат и с гуменки пущат едни преградни съоръжения гръм да ги удари...и как да им остаим моя сомец а ???

а че съм пущал бебета вервай ми ..много са....

е...кое е глътнало Анално...палим му свещичка и за чорба ...бал съм го!

Господ значи тъй е преценил

Никито помниш ли кво зяеше Жоро Янев на Витиня.....Гоцоооов вземете му пръчкатаааа...не го пущайте на водоемааааа...вчера изкара 123 пъстърви тоя....

помниш ли а ?

а аз с костюм с пръчка за зимен риболов в ръкава...и от гората само се чуе...пшшшшъъътттт и след малко скок на пастърва у среди гьола

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: а оня оди с гега да ме издирва :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

мани па бех и с твойта шапка...кадемлийка :idea: :idea: :idea:

къде идем объркам представата за риболов и после...смут брате !

ма ако не бех фанал ...на стената готвача куро ли щеше да ми пекне за същите тия миряни...а чадо ???
Miki-Fox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Miki-Fox »

отец Ми Го Нафърфорий написа:Мики...не чъхме нищо за Мирово...взе та се отплесна да пускаме или не сомчета...попитах те да ни обясниш и разясниш къде са тия камъни ???
чакаме инфо с добро описание на Мирово

Излизаш от П-в, минаваш Поповица - по пътя за Черпани ще видиш една много малка бензиностанция от ляво, продалжаваш и след 10-12км има една отбивка в дясно, влизаш в нея и след 2 минути каране си там. :rolleyes: :smt117 :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ники,въпросът е правилно да се зададе най-напред на Тарзан!Защо?Защото той отвори тая тема!Той има най-много сомове тази година и не ги е пускал,нали?Или бъркам?Ако искате да убедите някой в нещо,не става с подигравка.Вие дадохте добър пример с пускането!Ако каузата е добра,рано или късно всеки ще я последва!Хубавото става бавно! :wink: :D
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

То мойто беше "Думам ти дъще - сещай се снахо" ама снахата /Тарзан / нещо никаква я няма , май? :D
За зло куче - зъл прът!
Аватар
Никито
новобранец
новобранец

Мнение от Никито »

:supz:
За зло куче - зъл прът!
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

Айде и аз малко да :supz: И по темата:Само едно знам,че този дето е пуснал темата никога няма да пусне сом над 4кг.
Добре е да си добър
тарзан
новобранец
новобранец

Мнение от тарзан »

Над 4 кг. НЕ . Но АКО хвана над 60 кг. СЪС СИГУРНОСТ ще го пусна и една от причините да го направя е че хамалогията по чистенето си е доста сериозна - така е чиста работа : хем си много хуманист , хем не се омазваш в слуз , хем се биеш в гърдите колко си велик - АМА не съм хванал ...
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

ако трябва да сме честни и аз бих пуснал големия то малко си е грехота да убиеш нещо или някои които е живял толко години
яжте по малките
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”