Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпрос за фидер въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Въпрос за фидер въдица
приятелю,въобще не ми е проблем гроздето.я земи обясни какво е превъзходството на викинга,щото замен е само цената.нека колегите пробват новите придобивки и да изкажат мнение за тях.и ако съм те убидил се извинявам.А за колегата shekira само ще припомня една от басните на Лафонтен за Лисицата и гроздето
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- разбира нещата
Аз например си падам по по скъпичките неща защото вярвам че поне в някое отношение са по добри от по евтините
Не можеш да ме убедиш в обратното
Да, може би съотношение цена качество е оптималния вариянт за тези биг бул и т.н НО мисля че поне в някой отношения Викинга ще ги превъзхожда... а и човек се чувства по готино като знае че има по скъпа вещ в ръката си (поне аз съм така)
По твоята логика всички да караме Опел Инсигниа защото е най- добра цена /качество ама който може да си позволи лиготийка и гъзарийка като Е-класа например не вярвам да си купи Инсигниа... въпреки че има параметри доближаващи се до Е класата например, не носи същия статус и удоволствие със себе си... а в крайна сметка Риболовът за мен е едно ГУСТО !
Ама нека не забравяме че всеки се простира според чергата си... което е най-правилния избор във всяко едно отношение
Ах... това Мерло.... 

По твоята логика всички да караме Опел Инсигниа защото е най- добра цена /качество ама който може да си позволи лиготийка и гъзарийка като Е-класа например не вярвам да си купи Инсигниа... въпреки че има параметри доближаващи се до Е класата например, не носи същия статус и удоволствие със себе си... а в крайна сметка Риболовът за мен е едно ГУСТО !
Ама нека не забравяме че всеки се простира според чергата си... което е най-правилния избор във всяко едно отношение

Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Къде отиде бе,нямам права иначе щеше да играе гумата.Станимир Христов написа:Аз например си падам по по скъпичките неща защото вярвам че поне в някое отношение са по добри от по евтинитеНе можеш да ме убедиш в обратното
Да, може би съотношение цена качество е оптималния вариянт за тези биг бул и т.н НО мисля че поне в някой отношения Викинга ще ги превъзхожда... а и човек се чувства по готино като знае че има по скъпа вещ в ръката си (поне аз съм така)
![]()
Ама нека не забравяме че всеки се простира според чергата си... което е най-правилния избор във всяко едно отношение![]()
Ах... това Мерло....
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- tsvetkoff
- ще става разбирач
......Приятелю,най-вероятно ти с твоите скъпи такъми хващаш няколко пъти повече риби,отколкото ние "простолюдието" с нискобюджетните пръчки.Станимир Христов написа:Аз например си падам по по скъпичките неща защото вярвам че поне в някое отношение са по добри от по евтинитеНе можеш да ме убедиш в обратното
![]()
Ама нека не забравяме че всеки се простира според чергата си... което е най-правилния избор във всяко едно отношение![]()
Ах... това Мерло....
Крайно време е Гучи и Армани да спретнат и риболовни колекции.Сигурен съм,че в твое лице ще намерят най-верния си клиент.Пожелавам ти успехи...!!!!
Сори за спама ама не се сдържах......
-
- сериозен играч
Няма какво да се спори,имам въдици от висок ценови клас,имам и Адвенчера.Специално Адвенчера след смяната на върховете(на мен не ми харесват)става великолепна въдица за 100лв

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
НИКИ ДОНЧЕВ написа:Няма какво да се спори,имам въдици от висок ценови клас,имам и Адвенчера.Специално Адвенчера след смяната на върховете(на мен не ми харесват)става великолепна въдица за 100лв

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Станимир е написал неща много встрани от темата и неприемливи, но няма да ги трия. Нека си ги чете. 

- ivelin_1976
- разбира нещата
Не малко колеги имат в оборудването си продукти от високия клас на шимано и дайва, в което са инвестирали не малко средства. Нека те да кажат защо не лашкат с корморанки за по 50лв. и др. нискобюджетни макарки и въдици? Там е верният отговор. Качеството си има цена. 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

"Приятелю", едва ли ще ме разбереш, като си спомням за какви фидери се изказа ( ЦЪК ) , че са "все сапове", а притежателите на други нарече "балъци", но все пак ще се опитам да ти обясня с прости думи какви са предимствата за мен - балъка (макар че няма да кажа нещо по различно от написаното в презентацията на официалния сайт, която явно за теб не е достатъчно ясна):shekira написа:приятелю,въобще не ми е проблем гроздето.я земи обясни какво е превъзходството на викинга,щото замен е само цената.нека колегите пробват новите придобивки и да изкажат мнение за тях.и ако съм те убидил се извинявам.
1. Ново поколение висок клас фидер пръчка от хай-модулен карбон, специално създадена за постигане на далечни дистанции със средно тежки хранилки.
2. Съставена от 3+1 елемента плюс връх, като може да се работи на две дължини - 3,60 и 4,20
3. Оборудвана общо с четери върха с различна твърдост - 1/2 oz.; 1 oz.; 1,1/2 oz. и 2 oz.
4. Транспортна дължина - 146 см.
5. Това, че когато я хванеш в ръката си усещаш качеството на изработка, което стои зад името на производителя (без да кометирам ценовата политика на вносителя му за България).
6. Лови си с твойте пръчки и се научи да зачиташ мненията и на останалите потребители във форума.
7. Жив и здрав!!!
8. И аз се извинявам ако съм те обидил!
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
то това звучи малко като купуваш едно,получаваш две.а колкото до четерите върха замислял ли си се колко от тях стават за нещо,и още по зле,че са и къси.а ма то май е важна бройката и външния вид.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Колеги,купих го адвенджъра,навихте ме,кажете сега някое място около София да го сефтосам.Или по това време не си заслужава?Да не се разочаровам от фидер-риболова.
-
- сериозен играч
Пънчаusmiwka написа:Колеги,купих го адвенджъра,навихте ме,кажете сега някое място около София да го сефтосам.Или по това време не си заслужава?Да не се разочаровам от фидер-риболова.

Шаки...на 100%процента съм сигурен,че дори не си се доближавал до Колмикаshekira написа:то това звучи малко като купуваш едно,получаваш две.а колкото до четерите върха замислял ли си се колко от тях стават за нещо,и още по зле,че са и къси.а ма то май е важна бройката и външния вид.

...Абе кВо ги изкарахте тия марки....НЕПОБЕДИМИ????Среден и нисък клас сопи,а ги нареждате до мажъри и шимана.....

Може ли да постнеш снимка подобна на тази по-долу, с въховете на Колмика.Koleff написа: 3. Оборудвана общо с четери върха с различна твърдост - 1/2 oz.; 1 oz.; 1,1/2 oz. и 2 oz.
Благодаря предварително!!!

Воала. Извинявам се за закъснениетоkoki написа: Може ли да постнеш снимка подобна на тази по-долу, с въховете на Колмика.
Благодаря предварително!!!![]()
![]()
![]()

Какво се оказа обаче. Върховете, с които е комплектован моя Викинг са: 3/4 OZ; 1 1/2 OZ; 2 1/2 OZ и 4 OZ. Нищо общо с това което пише на страницата на Чичо Веско. Но въпреки това мисля, че покриват всички ситуации.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко