Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Шаранджийска макара Mitchel vs TICA? Заслужава ли си?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Шаранджийска макара Mitchel vs TICA? Заслужава ли си?
За Мичъла не знам, но Абиса е доста тежка. От Тиките съм въртял, Абис и Скиптър и повече ми харесват Скиптърите. За мен лично не си заслужава само заради байтрънъра да се купува такъв кютук (Абис).
Любишь медок – люби и холодок.
-
- разбира нещата
Колега Spatia,от толкова отговорили ти,колко ПРЕПОРЪЧВАТ Мичел?Скоро не съм виждал читава макара на фирмата,те не редят влакното както трябва,какво остава за работата им...
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз притежавам 2 бр. от модел 7500 на 2 сезона комплектовани с пръти 3.90м
За цената си от 120лв. бройката са си супер без забележки при работа.
Но все пак има нещо което ме бърка. При дистанции над 200м . се уморяваш от въртене при прибиране.
За цената си от 120лв. бройката са си супер без забележки при работа.
Но все пак има нещо което ме бърка. При дистанции над 200м . се уморяваш от въртене при прибиране.
- Spatia
- вече хвърля и на тежко
А какво смятате за тази макара BYRON IKURA 10000??? По-добра ли е от Mitchell-a?

Наслука!
Ти си се заблудил.Добре си редят Мичелите.riibok написа:Колега Spatia,от толкова отговорили ти,колко ПРЕПОРЪЧВАТ Мичел?Скоро не съм виждал читава макара на фирмата,те не редят влакното както трябва,какво остава за работата им...
-
- разбира нещата
Е нека АЗ да съм в заблуда,колега!Собственик съм на два броя/но не горд/макари от въпросната фирма,че и сопа си имам даже/щот съм мазохист сигурно/,а на мой приятел само като му погледна мача,как са му наредени водачите на зиг-заг и едвам се сдържам да не се разсмея-да не го обидя човека.p4elata написа:Ти си се заблудил.Добре си редят Мичелите.
Както и да е,това е последното ми мнение в темата,тя и без това доста се отклони...
Айде със здраве

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
- ivelin_1976
- разбира нещата
От скоро имам този модел на Мичел и е поне една класа над тази тика
, която за мен лично е като чакрък, дърво, китюк. Ако накой ги е гледал и въртял и двете, не мисля че изобщо може да ги сравнява. Така, че колеги не изказвайте мнение за макара която не сте виждали. Мичела си реди много добре, все още не ми е влизало влакното зад шпулата, върти много стегнато и мазно
п.п. На язовир овчарица, вече няколко пъти засичам колеги /майсторчета/ да работят точно с този модел на Мичел, не знам защо

п.п. На язовир овчарица, вече няколко пъти засичам колеги /майсторчета/ да работят точно с този модел на Мичел, не знам защо

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ами сигурно защото се продава в Ямбол!!! 

Аз мога да кажа,че от 2 години ловя с ТИКА и съм приятно изненадан от тези макари,не казвам,че Мичелите са лоши,но от Тиката съм очарован
Говоря за този модел.За другите модели не мога да кажа нищо,защото не съм ги използвал

-
- и господ не е толокова добър
Наистина не могат да се сравняват, тиката е светлинни години напредivelin_1976 написа:От скоро имам този модел на Мичел и е поне една класа над тази тика, която за мен лично е като чакрък, дърво, китюк. Ако накой ги е гледал и въртял и двете, не мисля че изобщо може да ги сравнява. Така, че колеги не изказвайте мнение за макара която не сте виждали. Мичела си реди много добре, все още не ми е влизало влакното зад шпулата, върти много стегнато и мазно
![]()
п.п. На язовир овчарица, вече няколко пъти засичам колеги /майсторчета/ да работят точно с този модел на Мичел, не знам защо![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ivotatos
- ще става разбирач
определено тиките са по добри ползвал съм мичел същия модел жив ташак са даже тук в хасково са намалени на 110лв абсолютно същите ако искате мога да ви свържа но не са хубави.
Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
- ivelin_1976
- разбира нещата
Извинявам се за спама, но това да не е анкета или гласуване бе колеги, един глас за, едн против
Няма ли да бъдем по-полезни, ако конкретизираме мненията си, какво точно не харесваме и какво харесваме в даденият модел, предимства и т.н.???

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- и господ не е толокова добър
В мичела не харесвам малката и дълбока шпула.Не харесвам как върти, не харесвам аванса-засича.Най важното, след 1,5г. вътре сурка, трака и т.н.Мой приятел ги има Мичелите а аз тиките, рядко се изказвам за такъми, но тука съм убеден в твърдението си.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма по коментирана макара от ТИКА Скиптър/не Абис/.Мисля,че поне ти си запознат с тези дискусии!ivelin_1976 написа:...това да не е анкета или гласуване бе колеги, един глас за, едн против![]()
![]()
Няма ли да бъдем по-полезни, ако конкретизираме мненията си...
Някой ще рекне сега "наредили се само модератори и вещи лица и натрапват мнение"!
Ами не е така!Всеки,който търси информация може да я намери!Стига да знае обаче дали иска да я намери!
Ако някой ми покаже в който си иска форум,в която си иска тема,анкета,коментари в онлайн магазин или каквото и да е съревнование едно единствено преимущество на Мичела пред Скиптъра...ще му купя трио Мичеляги по избор!

п.п. Пояснявам-фен съм на Дайва,не на Тика!

-
- ще става разбирач
Сапуна е прав, + това Скиптъра е с червячна предавка... къде отиваш ти, може би
... абе тиката си е тика.
п.с. колега Spatia, успех с избора на правилната макара

п.с. колега Spatia, успех с избора на правилната макара