Въпрос за фидер въдица

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
koki

Re: Въпрос за фидер въдица

Мнение от koki »

Koleff написа:Какво се оказа обаче. Върховете, с които е комплектован моя Викинг са: 3/4 OZ; 1 1/2 OZ; 2 1/2 OZ и 4 OZ. Нищо общо с това което пише на страницата на Чичо Веско. Но въпреки това мисля, че покриват всички ситуации.
Определено :D :D :D
Оборудвана общо с четери върха с различна твърдост - 1/2 oz.; 1 oz.; 1,1/2 oz. и 2 oz. Съставена от 3+1 елемента плюс връх, като може да се работи на две дължини - 3,60 и 4,20 метра, в зависимост от това колко елемента се използват. Транспортна дължина - 146 см.

Благодаря за снимката и инфото :D :D
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

петко стоянов написа:
shekira написа:то това звучи малко като купуваш едно,получаваш две.а колкото до четерите върха замислял ли си се колко от тях стават за нещо,и още по зле,че са и къси.а ма то май е важна бройката и външния вид.
Шаки...на 100%процента съм сигурен,че дори не си се доближавал до Колмика :wink: ...Сръвнение НЯМА с Глобета и Адвенчъри!
...Абе кВо ги изкарахте тия марки....НЕПОБЕДИМИ????Среден и нисък клас сопи,а ги нареждате до мажъри и шимана.....
:mrgreen:
пеца,най-малко ти можеш да ми правиш сравнение.защото досега не съм видял нищо,уловено от теб на фидер,а само празни приказки. :mrgreen:
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:D ...Говоря за сръвненията ти,Шаки :wink:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

петко стоянов написа::D ...Говоря за сръвненията ти,Шаки :wink:
не си човека който ще ми анализира сравненията.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Не искам да те обидя,просто се изказваш за нещо дето не си го виждал дори :wink:
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

петко стоянов написа:Не искам да те обидя,просто се изказваш за нещо дето не си го виждал дори :wink:
даже съм го пробвал на водоем. :wink:
Тошко Африкански
новобранец
новобранец

Мнение от Тошко Африкански »

shekira написа:
петко стоянов написа:Не искам да те обидя,просто се изказваш за нещо дето не си го виждал дори :wink:
И какво като си го пробвал... :butthead:
Айде стига толкова. Това е върха на нахалството. Узорпирахте форума и го превърнахте в рекламна кампания на някакви фидери, дето още като го купиш първо му падне водач, после нещо друго... А ако недай боже се опиташ да се отървеш от него си яко назад. Стига. Справка тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=32138
Има много по-добри въдици, които ти пълнят душата не когато ги ремонтираш още първия ден.
Последно промяна от Тошко Африкански на Пет Яну 15, 2010 10:00 pm, променено общо 1 път.
raishauer
новобранец
новобранец

Мнение от raishauer »

да вземем да подкараме и москвичите
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Тошко Африкански написа:
shekira написа:
Айде стига толкова. Това е върха на нахалството. Узорпирахте форума и го превърнахте в рекламна кампания на някакви фидери, дето още като го купиш първо му падне водач, после нещо друго... А ако недай боже се опиташ да се отървеш от него си яко назад. Стига. Справка тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=32138
Има много по-добри въдици, които ти пълнят душата не когато ги ремонтираш още първия ден.
тоше,то добре че пишем няколко души тука,иначе ша умрем от скука.
koki

Мнение от koki »

Тошко Африкански написа:Има много по-добри въдици, които ти пълнят душата не когато ги ремонтираш още първия ден.
Кои са те? :D :D :D
Говорим за цена до 90 лв. Адвенчъра плюс два нови върха :D :D :D
Последно промяна от koki на Пет Яну 15, 2010 10:25 pm, променено общо 1 път.
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Тошко Африкански написа:
shekira написа:
Баце в грешка си за тези Фидери..ама в много голяма!Колегата се опита да се отърве..и веднага успя..защо ли?
За парите си..са направо уникални...имам честа да мятам един такъв...ми перфектен е,за Викинга нямам наблюдение..но е нормално да е класа!Все пак е съвсем друг ценови клас..и Името Колмик струва доста скъпо!Поздрав и успухи в риболова :drinkers:
Изображение
tihomir-68
новобранец
новобранец

Мнение от tihomir-68 »

Пичове Никаде няма да пише аз хванах рибата щото ловя сьс Шимано Корморан или Дайва . А аз хванах защото имах слука.Ден с ден няма еднакав.Аз имам Биг Бул 3,9 и Адвенчер 3,6 просто за мен са най-добрите с чичо Шак знаем защо.
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Не зная,сравнение ли се прави между глобетата и викинга,но ми се струва,че освен с цената и класът си се различават доста и по характеристики.Държал съм адвенчъра - лайт фидер,за парите си равен няма.Я някой да каже за викинга колко тежи на двете дължини и т.н.
Above us only sky
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Колеги, до тук се оформи едно единодушно мнение от почти всички писали по темата:

Адвенчъра (Биг Бул-а) - за парите си равен няма !!!!

Мисля, че е време темата да се заключи или дори да се изтрие, щото май само негативни емоции започна да поражда (лично мнение, той модератора си знае работата). Освен това колегата отворил темата отдавна се сдоби с фидер.

Ще ви припомня само какво беше казал идеолога на голяма част от почитателите на фидер риболова в тоя форум Бачо ви Илия:
IDA написа:По-важното е, да се овладее " метода" в детайли :idea: :idea: :idea: Аз имам фидери и пикер и в двете крайности на "ценови клас", и не се оплаквам от "този" или "онзи" :D 8) Фидера, като прът, е последната брънка от "метода фидер" :!: :idea:
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Koleff написа:Колеги, до тук се оформи едно единодушно мнение от почти всички писали по темата:

Адвенчъра (Биг Бул-а) - за парите си равен няма !!!!

Мисля, че е време темата да се заключи или дори да се изтрие, щото май само негативни емоции започна да поражда (лично мнение, той модератора си знае работата). Освен това колегата отворил темата отдавна се сдоби с фидер.

Ще ви припомня само какво беше казал идеолога на голяма част от почитателите на фидер риболова в тоя форум Бачо ви Илия:
IDA написа:По-важното е, да се овладее " метода" в детайли :idea: :idea: :idea: Аз имам фидери и пикер и в двете крайности на "ценови клас", и не се оплаквам от "този" или "онзи" :D 8) Фидера, като прът, е последната брънка от "метода фидер" :!: :idea:
на бачо ти му разбих всичките идеологии.проксимата замина в забвение. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”