Въпрос за арендуваните водоеми

Информация за риболовния билет

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Dichootd2
новобранец
новобранец

Въпрос за арендуваните водоеми

Мнение от Dichootd2 »

Здравейте, интересува ме имат ли право инспекторите от ИАРА да налагат глоби и да конфискуват въдици по време на пролетната забрана за риболов на арендуваните водоеми ? Такава практика имаше на арендуваните водоеми в околностите на Перник през миналата пролет. Предварително благодаря! :partyman: :supz:
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Въпрос за арендуваните водоеми

Мнение от biserpp »

ама колко пъти да ви кажа че тия в иара си правят каквото си изкат

колега може някои от шефоветв да е имал ЧРД и да са минавали за подарък :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Dichootd2
новобранец
новобранец

Мнение от Dichootd2 »

Колега biserpp, байя дълаг рожден ден искараха към месец и половина. :roll:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Тъй начи , ако арендуваният водоем е от типа на местноста Радибош на Лобош с пълно право могат да ти скъсат шушоните :idea: Тъй освен това би трябвало да се риболовства с билет на платените ( арендовани ) гьолове ама засега никой не го спазва !!!

biserpp прегледах ти няколко поста и се зачудих - ти билет изобщо имаш ли и имал ли си ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Dichootd2
новобранец
новобранец

Мнение от Dichootd2 »

Става въпрос за колеги които са били глобени на микроязовир "Бегуновци" и няколко микроязовирчета в околностите на гр. Радомир. Те и двамата притежават риболовни билети!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Уеуе ся ще създам грешна представа че съм ПР на ИАРА :lol: :lol: :lol: Значи намираш телефона на местният клон на ИАРА или на централата в София ( телефоните ги има в сайта им ) и им задаваш въпроса какъв е статута на съответните водоеми и при какви условия може да се лови там ! Откак се смени ръководството гледам са станали доста отзивчиви ( на какви дупки дойдоха хората да прогонят местните бракониери ширнали се да си рибовършеят :twisted: ) та предполагам ще ти бъде обърнато внимание и ако неправомерно са налагали санкции то ще отреаргират своевременно ! Наистина от известно време насам се опитват да се стараят хората и да вършат работата на която са назначени !

Павел Иванов
Dichootd2
новобранец
новобранец

Мнение от Dichootd2 »

Мисля че това е правилния път, стига да не злоупотребяват с властта дадена им от закона. :axe:
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

Мисля че това е правилния път, стига да не злоупотребяват с властта дадена им от закона.

Да но за съжаление те точно това правят и неможем да им хванем процедурата на тях.За едни можеа за други не и ако това не е шури-баджинащина пък си и на.Но и ние не сме от лесните без бой се не даваме :axe:
pehoo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pehoo »

Павел Иванов написа:Уеуе ся ще създам грешна представа че съм ПР на ИАРА :lol: :lol: :lol: Значи намираш телефона на местният клон на ИАРА или на централата в София ( телефоните ги има в сайта им ) и им задаваш въпроса какъв е статута на съответните водоеми и при какви условия може да се лови там ! Откак се смени ръководството гледам са станали доста отзивчиви ( на какви дупки дойдоха хората да прогонят местните бракониери ширнали се да си рибовършеят :twisted: ) та предполагам ще ти бъде обърнато внимание и ако неправомерно са налагали санкции то ще отреаргират своевременно ! Наистина от известно време насам се опитват да се стараят хората и да вършат работата на която са назначени !
Моля ви даите ми адреса на ИАРА(в смисал саита)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Който го може го може,останалите гледат!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Хааааааааааааааааа :shock: :shock: :shock:
Е тия ми еааа мамата :lol: :lol: :lol: Улетели са неколко дена по-рано у Юръпа и сайта им е чистак бърсак кат новородено бебенце без грам информейшън :lol: :lol: :lol: ТЕ!!! :lol: :lol: :lol:

Ма незнаят че мноо уесно ш излизат на светло От Алеко :wink:
Сал на Занков не дзвънете щот не(го) вдига :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Dichootd2
новобранец
новобранец

Мнение от Dichootd2 »

От две седмици се опитвам да се регистрирам във форума на ИАРА но не ме допускаха, исках и там да си задам въпроса. А от днес с обновен сайт, да им е честит. :supz:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовен билет и документи”