Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Въпрос за арендуваните водоеми
Модератор: sapuna
Въпрос за арендуваните водоеми
Здравейте, интересува ме имат ли право инспекторите от ИАРА да налагат глоби и да конфискуват въдици по време на пролетната забрана за риболов на арендуваните водоеми ? Такава практика имаше на арендуваните водоеми в околностите на Перник през миналата пролет. Предварително благодаря!

Re: Въпрос за арендуваните водоеми
ама колко пъти да ви кажа че тия в иара си правят каквото си изкат
колега може някои от шефоветв да е имал ЧРД и да са минавали за подарък

колега може някои от шефоветв да е имал ЧРД и да са минавали за подарък

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Тъй начи , ако арендуваният водоем е от типа на местноста Радибош на Лобош с пълно право могат да ти скъсат шушоните
Тъй освен това би трябвало да се риболовства с билет на платените ( арендовани ) гьолове ама засега никой не го спазва !!!
biserpp прегледах ти няколко поста и се зачудих - ти билет изобщо имаш ли и имал ли си ?!?

biserpp прегледах ти няколко поста и се зачудих - ти билет изобщо имаш ли и имал ли си ?!?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Уеуе ся ще създам грешна представа че съм ПР на ИАРА
Значи намираш телефона на местният клон на ИАРА или на централата в София ( телефоните ги има в сайта им ) и им задаваш въпроса какъв е статута на съответните водоеми и при какви условия може да се лови там ! Откак се смени ръководството гледам са станали доста отзивчиви ( на какви дупки дойдоха хората да прогонят местните бракониери ширнали се да си рибовършеят
) та предполагам ще ти бъде обърнато внимание и ако неправомерно са налагали санкции то ще отреаргират своевременно ! Наистина от известно време насам се опитват да се стараят хората и да вършат работата на която са назначени !

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- ще става разбирач
Моля ви даите ми адреса на ИАРА(в смисал саита)Павел Иванов написа:Уеуе ся ще създам грешна представа че съм ПР на ИАРА![]()
![]()
Значи намираш телефона на местният клон на ИАРА или на централата в София ( телефоните ги има в сайта им ) и им задаваш въпроса какъв е статута на съответните водоеми и при какви условия може да се лови там ! Откак се смени ръководството гледам са станали доста отзивчиви ( на какви дупки дойдоха хората да прогонят местните бракониери ширнали се да си рибовършеят
) та предполагам ще ти бъде обърнато внимание и ако неправомерно са налагали санкции то ще отреаргират своевременно ! Наистина от известно време насам се опитват да се стараят хората и да вършат работата на която са назначени !

Който го може го може,останалите гледат!
- Павел Иванов
Хааааааааааааааааа
Е тия ми еааа мамата
Улетели са неколко дена по-рано у Юръпа и сайта им е чистак бърсак кат новородено бебенце без грам информейшън
ТЕ!!!
Ма незнаят че мноо уесно ш излизат на светло От Алеко
Сал на Занков не дзвънете щот не(го) вдига

Е тия ми еааа мамата

Ма незнаят че мноо уесно ш излизат на светло От Алеко

Сал на Занков не дзвънете щот не(го) вдига

Павел Иванов
Павел Иванов