Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Сом на тролинг

Мнение от Troli Rapala »

Сетих се за нещо важно!Много по-малко са самотните тролингисти и от там идват големите разлики в мисленето! :idea: Често ми се налага да прибирам едната въдица,даже ето една случка! :wink:-"Решавам да събера ДВЕТЕ въдици и да обърна лодката в обратна посока!Прибрах дясната/неудобната/ и почвам да обирам втората и след три секунди-бум,удар и въдицата в ръката натежа!Мислех,че е едра бяла щот не се бореше много-много!Обаче след две-три минути разви аванс и тръгнах след Него! :roll: Спря на 60-70 метра,точно пред колата и аз съм над Него!Той дърпа,аз дърпам и изведнъж направи рязък тласък надолу,характерно за Сома и си замина със се воблер и вирбел"!Макарата беше Флюгер-25 с перфектен аванс,но явно след 5 години екстремално ползване и без да е смазвана профилактично,авансът не успя да сработи.Отнесох се немърливо с макарата и ГО отнесох от чичо Сом! :oops: :D :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Обикновенно постовете ти по това време на денонощието не са креативни, но карай...приема се. Винаги търсиш логика. И не я намираш. Аз също. Затова няма да хвана голям сом. Особено ти. И не трябва. За твое добро е. Ето едно мнение на човек, който им скъса дупенцата тази есен :arrow:
...."To не само че не съм майстор,ами съм и миналогодишен новобранец.Чета почти всички постове на някои определени колеги и в други форуми , където тъй и не съм писал все още защото няма какво за сега На последък се уверявам че когато следваш някъква логика ,и се опитваш да предскажеш поведението на този дзвер,все става обратното и точно нелогичните стратегии са печеливши.Та за тва ...."
Сега разбра ли? Не случайно ти подхвърлих преди време, че бай Стоян ги лови на бял воблер в мътна вода" Защото няма логика. Според нас- великите. И според теб.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

По логика първият път в "СУ" ми писаха 2-ДВЕ! :D После се впрегнах,та записах 6-ШЕСТ,та се надявам и в риболовът така да стане! :D От Лово прочете ли една реална случка в риболовът на сом? :shock: Аз не,и това апелирам,разкажете собствените си преживявания,без да се правите на умни и велики!Действителният разказ,дава много повече инфо за нещата,кой си,за къв се мислиш и до къде са ти възможностите,и най-вече,колко изненади те чакат със Сомът! :wink: :drinkers: Сещам се за едно предимство на "Самотният" и това е концентрацията му и истината,че всичко зависи от Него!Рекордът на Краси на кльонк,за мен е най-ценен точно заради Самотността,да се справиш Сам на тъмно или светло!Виж ти,ква прилика със сексът! :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Емо,питай твоя приятел,как фанах за 10минути на 5метра от него три каракуди за устата на блесната,на Жоро Токов,а Никулдена до мен извади три шарана.В устата,в устата,нема тармък при нас,всичко е светло!И към сома,и към каракудите/шараните/ отношението ни е спортсменско! :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:По логика първият път в "СУ" ми писаха 2-ДВЕ! :D После се впрегнах,та записах 6-ШЕСТ,та се надявам и в риболовът така да стане! :D От Лово прочете ли една реална случка в риболовът на сом? :shock: Аз не,и това апелирам,разкажете собствените си преживявания,без да се правите на умни и велики!Действителният разказ,дава много повече инфо за нещата,кой си,за къв се мислиш и до къде са ти възможностите,и най-вече,колко изненади те чакат със Сомът! :wink: :drinkers: Сещам се за едно предимство на "Самотният" и това е концентрацията му и истината,че всичко зависи от Него!Рекордът на Краси на кльонк,за мен е най-ценен точно заради Самотността,да се справиш Сам на тъмно или светло!Виж ти,ква прилика със сексът! :D :drinkers:
Като апелираш се обърни към толератния Магьосник.Той да е разказал една риболовна случка :!: :?: Прочети му постовете.....даже и язовир не е посочил....толкова е толерантен,че чак се чудя дали ходи на риба.
И не ми пиши всеки пост на инат.Говори на Български....разбираемо.Не всеки е луд за да те разбере.Сигурно по логика са ти писали 2 когато от учене не си бил откачил.....после си станал,като професора....отличник.Някой да е виждал в лудница,нормален доктор.Те се друсат повече от пациентите си.
За самотния Краси да ти спомена.Беше на 200м. от мене и му пазих страх.Добре,че видя как вадим сом....та остана да си изпуши последната цигара.Ако знаех,че ще стане така щях да глисирам за да му намокря кибрита. :D :D :D Сложно е да извадиш голям сом сам,но ми се е случвало с 3 въдици.Някъде бях описал как се прави всичко по ред без да се оплетеш,като пиле в калчища.Разказвал съм за реакцията на рибата и кога да започнеш същинското вадене.И не мога да разбера за постоянния ти страх от тъмното.На язовира е по безопасно от колкото в центъра на някое Пернишко село.Освен това не знаех,че секса го правиш сам. :roll: :shock: :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Емо,питай твоя приятел,как фанах за 10минути на 5метра от него три каракуди за устата на блесната,на Жоро Токов,а Никулдена до мен извади три шарана.В устата,в устата,нема тармък при нас,всичко е светло!И към сома,и към каракудите/шараните/ отношението ни е спортсменско! :idea:
Е да не ми кзваш нещо ново.Тази година и аз вадих шаран и бяла риба на Токовките.Само не ми изкарвай Краси тармъкчия....щото момчето си е риболовец със знания.И аз отивам на Струма за скобари....и те се ловят само за устата на тройка.Но не съм бракониер,защото всичко връщам....така си мисля аз обаче....по закон съм си. :wink:
Моля те друг път,като ме попиташ нещо и аз ти отговоря да получа ответно мнение.....,че бъркам например.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Емо,густо ми направи с тоя пост :lol: :lol: :lol: А Тролката,явно е открил и новата поза в секса ...Той от горе,а под него - никои :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е па щом ви аресва груповият,на!-събирайте се! :D Аз съм старомоден! :D :drinkers: Легат си редовно под мене,ма не моем ги съберем у лодката,толко желаещи!Ше чекам некой сом да го умота Кроки на кльонк,па да разкаже и аз да се похилим! :wink: :drinkers:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Е па щом ви аресва груповият,на!-събирайте се! :D Аз съм старомоден! :D :drinkers: Легат си редовно под мене,ма не моем ги съберем у лодката,толко желаещи!Ше чекам некой сом да го умота Кроки на кльонк,па да разкаже и аз да се похилим! :wink: :drinkers:
:D :D :D :D :D :D
И аз съм се въртел в началото....добре,че за парашут използвахме сезален чувал на късо въженце.Ама ми беше кофти сом хванат на двете въдици и между тях парашут.....баси смеха....само,като се сетя.Нямаше место по главата където да няма куки всякакви. 8) :oops: :shock:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Саше,не се бои,с достатъчно сомове съм се преборил и няма как да се омотам и ли да подскачам като абдал в лодката.Имам една броика 6-7кг на язовир и едно соме на Дунава.Аз не ходя целенасочено и като взема да бучкам,бързо ми минава мерака и хуквам по язовира.Особенно миналия сезон,само разни проби на примамки и маймунджулуци правих та от към риба нямам кои знае какви успехи,пък и малко ходих.Дано тази да имам повече време и риби разбирасе.Ще ти опиша първия голям сом на кльонк,и то така че все едно си в киното,няма да се притесняваш,ще останеш с впечатление че си бил с мен в лодката :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Troli Rapala написа:От Лово прочете ли една реална случка в риболовът на сом? :shock: Аз не,и това апелирам,разкажете собствените си преживявания,без да се правите на умни и велики!Действителният разказ,дава много повече инфо за нещата,кой си,за къв се мислиш и до къде са ти възможностите,и най-вече,колко изненади те чакат със Сомът!
Бат-Сандо,че аз да не-съм Мигел де Сервантес ,та изкаш да пиша разкази и случки.Кво да ти пиша :roll: За това как си счупих макарите ,или за това как изпуснах сома щото макарата ми не била смазана. :cry: Сори ама немам такива премеждия.Има хора дето добре разказват случки ,има и такива ,дето си ловят риба. :drinkers: Мисля ,че го казах преди да започна да пиша в тази тема,че практикувам друг вид риболов на сом,все още не-практикувам,тролинг :!: .Но въпреки всичко,не-е нужно да си настоящ,или бивш състезател,за да бъдеш добър треньор. :wink: Замалко да забравя,-вече имам и кльонк, :D и сигурно ще го пробвам тая година.Мислех да го покажа,ама ме фана страх :shock: щото очите,са голема работа-има и такива дето урочасват. :D Пък и де да та знам,може да се изцепиш ,че и на кльонк нема да фана нищо,и ще си потопиш ритуално -твърдата лодка. :D Не искам да оставаш без Рапали и без лодка,че като те знам какъв си емоционален,малко ти требе. :mrgreen: Така и не разбрах,някои знае-ли ,кои воблери са за сом на тролинг, и какви цветове са най-удачни. :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

За Рапалата разбрах,ако нема други,да преминаваме към следващото важно нещо.Скороста на движение на лодката,и каква трябва да бъде тя,за да се хване сомчо. :!:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бай Стоене,вчера ме караше един приятел да тръгвам за испания,тои утре си пътува :lol: :lol: :lol: Имам си проблеми на главата иначе щях да те видя тия дни.Таман щях да ти покажа цветовете и да ме водиш да ги видим Спанските сомища :lol: :lol: :lol: Размина се,щеше да ти трябва отпуска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink:

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да,знаеме доста хора и цветовете,и скороста,и всичко за рибовът на сом с воблер по реки и езера,тролинг или спининг! :idea: Само не разбрах що питаш,като не ползваш воблери? :rolleyes: И как знаеш повече от нас за сома,че и за тренер се стегаш? :rolleyes: Според Айнщайн всичко е предвидимо/Теория на относителността/,а за Хайзенберг/Теория на квантовите частици/ всичко е непредвидимо и движено от хаоса на субатомите! :idea: Аз лично съм "Щайнист" отсекъде,па ти си за Хайзенберг и Нилс Бор! :D Сомовете в Испания и България са различни и мога да го докажа с "Естествен подбор"-теорията на Дарвин! :idea: Ако можеш дай да поговориме за нещата в риболовът на по-високо ниво!Но със знания,а не с хипотези! :wink: :D :drinkers: Кроки,ше чекам само да не се надуеш,ей! :wink: :D :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Троли,никога не съм се надувал и5 нямам намерение да го правя.Ще съм си същия,какъвто съм и сега.Обещавам чинно да ти разясня ситуацията при удара,ваденето и т.н,без да се надувам :lol: :wink:

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Погледнете реално! :idea: Без светлина,къф ще е живота?-Тегъв,труден,почти невъзможен!Светлината е важна за живота на растенията,РИБИТЕ и хората!На 1000м. дълбочина в оушъна,не би требало да има живот щот нема светлина,има налягане и други екстремни екстри!Но има живи риби и даже сами произвеждат светлина-биолуминисценция! :idea: Значи,дори и в пълен мрак,рибите използват очите си! :idea: Номерът е това,което види до какъв ефект води!Нас ни интересува да агресираме рибата,а не да пасува на видяното!11-месечно бебе,като му крясна и се обръща уплашено,но виждайки лицето ми разбира,дали се шегувам или съм сериозен.Очите,са средството за анализ на ситуацията.При рибите е същото. :idea: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”