Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Излагация
Модератор: dantho.mihov
-
- фен клуб-скобар
Излагация
Сега се връщам от Батенберг.Всичко беше чудесно докато свиреха групите.Щом свършиха Щурците и почна политиката .И настана едно униние и една апатия в хората
.На всичкото отгоре направиха фал,започна речта на президента ,а няма ни президент ,ни образ,ни картина
.До мен имаше един сръбски оператор и се чудеше накъде да си насочи камерата,ошашави се човекът.Винаги кагато съм ходил там е било три пъти по весело от сега.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Излагация
Изтрезней , ЕВРОПЧАНИНО !!!saksi написа:..........ни образ,ни картина......... три пъти по весело .......

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Re: Излагация
ама президента появи ли се вобще до края на речта
все пак сме си българи без значение каде ни приемат

все пак сме си българи без значение каде ни приемат

-
- сериозен играч
Абре ти още ли си на барирата бре...
нали ги дигнаха...не се ли нацелувахте с колегата Ходжов
каскети и антерий са раздавали твойте колеги на пътниците по капепетата...
...иам един познат ми звъни и вика оста ни от смяната 1 Тир с фанелки и капи дай на битака да ги отвържем....викам му от кво останаха бре...а той...ами
раздадох 50 от кумова срама, а прибрах Тира че ми се досвидя да гледам Румънски цигани с наши фанелки и шапки

Господ може всичко чада мой !
А тук съм си вече...в Бургас...
Малко почивка и риболов...хей живот здравей ... здравей...
Ти вземи ТИРа...на антерийките може да туриш по един надпис...с името на КАБЕЛАРКАТА хахаха....Нали си по икономиите...още гредаме "Прочутия Филм" за Несебър...
Абе костенурка стригал ли си...и от на ПОПа брадата косми скубал ли си...

Малко почивка и риболов...хей живот здравей ... здравей...

Ти вземи ТИРа...на антерийките може да туриш по един надпис...с името на КАБЕЛАРКАТА хахаха....Нали си по икономиите...още гредаме "Прочутия Филм" за Несебър...

Абе костенурка стригал ли си...и от на ПОПа брадата косми скубал ли си...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
еее...еххх... по 2,40 на кило ракийка с дебелия кочан в ръчичките ... ши къса батката "билетчета" ....а кой'т'ний учил за козиркаbatmilen написа:...хей живот здравей ... здравей...![]()

п.с. 'ко ма 'земеш ....

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и щумкарин ставам ... зарад'тебе...Батка...ааа...
...ши идем да му цунем сомовете на отчето ... и не само - бяло рибе нема да му оставим ...чак
..... негУ сън не го 'фаща кога ши тръгнем
.......... тъй чи ни ми са опъвай кат' магаре на мост, мискинино дърт
Той си каза човека - вземаш Мара Бора - стекчитУ ... шишичките сЪс синджирите - мезето виси на стената - водя гУ.
...Е ко' искаш повече маааммммм'у стара

...ши идем да му цунем сомовете на отчето ... и не само - бяло рибе нема да му оставим ...чак
..... негУ сън не го 'фаща кога ши тръгнем
.......... тъй чи ни ми са опъвай кат' магаре на мост, мискинино дърт

Той си каза човека - вземаш Мара Бора - стекчитУ ... шишичките сЪс синджирите - мезето виси на стената - водя гУ.
...Е ко' искаш повече маааммммм'у стара