Излагация

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
saksi
фен клуб-скобар

Излагация

Мнение от saksi »

Сега се връщам от Батенберг.Всичко беше чудесно докато свиреха групите.Щом свършиха Щурците и почна политиката .И настана едно униние и една апатия в хората :twisted: .На всичкото отгоре направиха фал,започна речта на президента ,а няма ни президент ,ни образ,ни картина :roll: .До мен имаше един сръбски оператор и се чудеше накъде да си насочи камерата,ошашави се човекът.Винаги кагато съм ходил там е било три пъти по весело от сега.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

"ЩО ТАКА БЕ EUROМИМЕ"???
П.П.Ами без алкохол няма как иначе да е! :D :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Излагация

Мнение от durumov »

saksi написа:..........ни образ,ни картина :roll: ......... три пъти по весело .......
Изтрезней , ЕВРОПЧАНИНО !!! :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Излагация

Мнение от biserpp »

ама президента появи ли се вобще до края на речта :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
все пак сме си българи без значение каде ни приемат :oops: :oops:
Изображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

EUROспиритизъм някакъв... от сега ще е тъй... духът ще се възвиси над образа...нъл тъй ПОПе Нафърфорие...ти по-ги отбираш тия работи... :lol:

Кво е казал народа...не гледай кви и върша...а слушай кво говоря...казал попа и посегнал към дамаджаната с ракията...хахаха.. :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Абре ти още ли си на барирата бре... :lol: :lol: :lol: нали ги дигнаха...не се ли нацелувахте с колегата Ходжов :lol: :lol: :lol: каскети и антерий са раздавали твойте колеги на пътниците по капепетата... :idea: ...иам един познат ми звъни и вика оста ни от смяната 1 Тир с фанелки и капи дай на битака да ги отвържем....викам му от кво останаха бре...а той...ами :oops: :oops: раздадох 50 от кумова срама, а прибрах Тира че ми се досвидя да гледам Румънски цигани с наши фанелки и шапки

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

А тук съм си вече...в Бургас... :lol:

Малко почивка и риболов...хей живот здравей ... здравей... :lol:

Ти вземи ТИРа...на антерийките може да туриш по един надпис...с името на КАБЕЛАРКАТА хахаха....Нали си по икономиите...още гредаме "Прочутия Филм" за Несебър... :lol:

Абе костенурка стригал ли си...и от на ПОПа брадата косми скубал ли си... :wink:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

batmilen написа:...хей живот здравей ... здравей... :lol:
еее...еххх... по 2,40 на кило ракийка с дебелия кочан в ръчичките ... ши къса батката "билетчета" ....а кой'т'ний учил за козирка :smt119 ши мине на уиски - Батка за един "кратичък" курс - "опреснителен" ...'земаш ли ма :lol: :lol: :lol: :?:

п.с. 'ко ма 'земеш .... :wink: аз ща'зема да прекосим заедно Странжата и познай 'де ши идем ....кого ши нападнем :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

аз ща'зема да прекосим заедно Странжата и познай 'де ши идем ....кого ши нападнем

Шъ нападнеш...МАНДРАТА...и ти се извъди един доморасъл ШУМКАРИН... :lol: най-много до софрата да долазиш... :lol: и гледай да седнеш по-напред, че да не остане само гердана от мехурчета...на дъното на шишето с УСУКАНИЦАта... :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

и щумкарин ставам ... зарад'тебе...Батка...ааа... :lol: :lol: :lol:

...ши идем да му цунем сомовете на отчето ... и не само - бяло рибе нема да му оставим ...чак

..... негУ сън не го 'фаща кога ши тръгнем

.......... тъй чи ни ми са опъвай кат' магаре на мост, мискинино дърт :lol:

Той си каза човека - вземаш Мара Бора - стекчитУ ... шишичките сЪс синджирите - мезето виси на стената - водя гУ.

...Е ко' искаш повече маааммммм'у стара :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”