Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Re: BG Рибалка
Разряд да,объркал съм се.timo1 написа:stoilkatastz написа: Какво искаш да кажеш с това 4 ниво.Четвърти разряд ли ???.
И още един въпрос,такава ли е иконката или аз не съм направил нещо как требва?
след като разерхивираш играта не е това иконата,един рибок е .
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Иди на Велека на Горното течение и хващаи мренки.Виж клевалката.kRaikkonen написа:Здравейте колеги![]()
От 2 дни играя рибалката и мога да кажа, че ми хареса много.
За сега играя само на Езерото-Кея, основно бабушки, каракуда и шаран ловя. Правят се парички , но много бавно.
Въпроса ми е коя е най-скъпата зачетна риба в играта и на коя локация да я търся. За сега сам 18 разряд![]()
Здраве и късмет колеги
аз имам един вапрос относно турнирите
срешту хора ли се састезавам или е срешту играта защото не може да се играе онлаин а ми пише горе некаф бот еди кои си хвана риба 

благодаря ти
за инфото а някои да ми каже за количество на ястребино каква страф е наи добре защото до сега сам печелил само на езерото турнири :Д

пффф тея ботове яко ме разцакват

-
- вече хвърля и на тежко
По принцип когато играеш на турнир за количество (ако става дума за количестово риби а не количество от точно определен вид), най-уместно е да използуваш червей или мотил.На тях кълве масово дребна риба, която хем вдига бързо бройката, хем се вади лесно и бързо.На Ястребино на това трябва да спечелиш без проблем с три въдички на дъно.

а на турнир могат ли да те гепят рибонадзора ?
-
- вече хвърля и на тежко
Колега може ли да ми ги пратиш теа неща на скайпа: angerfi_stbai_spas написа:Не,не е нужно.fizika01 написа:А за целта нужно ли е да имаш инсталирана руска рибалка.Ча аз нямам и нещо немога да подкарам това?
Требва само да имаш инсталирани на компа :
1. Windows XP SP2 или SP3
2. DirectX версия от Юни 2008 или по-нова
3. NET Framework 2.0 или по-нова
Ако имаш тия неща играта тръгва беа проблем и не се инсталира.
Успех!!
Играя руската версия 1.5.8 и ме зариби много,но видях тази българска версия и ми хареса много повече,като разархивирам фийла и цъкна на рибката няма никва реакция изобщо не тръгва,надявам се с тези неща да се оправи и да тръгне МЕРСИ.
-
- вече хвърля и на тежко
Ето тук:Иван Златев написа: Колега може ли да ми ги пратиш теа неща на скайпа: angerfi_st
Играя руската версия 1.5.8 и ме зариби много,но видях тази българска версия и ми хареса много повече,като разархивирам фийла и цъкна на рибката няма никва реакция изобщо не тръгва,надявам се с тези неща да се оправи и да тръгне МЕРСИ.
Windows XP Service Pack 3 Build 5512
Microsoft .NET Framework 3.5
DirectX 9.0c Redistributable (August 2009)
Най-напред се увери дали наистина ги нямаш тия неща и причината не е другаде!
Успех!!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:

Благодарение на моя добър приятел Миро-Радиста вече топя плувка и на Дебелец!
Подготвяме доста и реалистични дестинации за централна и северна България!
Спасе,предполагам не се сърдиш? Зарибих колегата на една от нощните си смени и ... разбира му момчето,пък аз имам много снимки и реална информация за водоемите!

Утре е на дневен ред Церова кория - само яки шарани ще и вкараме и протеини над 35мм!

Поздрави и благодарско за прекрасната идея!
Само ... дайте да помислим за сървърна игра!Можем да го направим!

-
- вече хвърля и на тежко
За какво сърдене говориш?sapuna написа:![]()
![]()
![]()
Благодарение на моя добър приятел Миро-Радиста вече топя плувка и на Дебелец!
Подготвяме доста и реалистични дестинации за централна и северна България!
Спасе,предполагам не се сърдиш? Зарибих колегата на една от нощните си смени и ... разбира му момчето,пък аз имам много снимки и реална информация за водоемите!
Утре е на дневен ред Церова кория - само яки шарани ще и вкараме и протеини над 35мм!![]()
Поздрави и благодарско за прекрасната идея!
Само ... дайте да помислим за сървърна игра!Можем да го направим!

Успехи!!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
ЦК,Кастел и няколко детинации по Янтра са вече готови!Остава само да се донатъкмят дълбочините/ама снега ми отвори работа/ и ще метна база данните на Спас! 

Много моля някой да помогне.Много се зарибих по вапросната игра "bg рибалка" 2.0.1.30 ,но ми се появи 1 проблем.докато играя постоянно ми излиза 1 надпис "Unhandled exception has occured in your application..... " .обикножено и давам продължи и няма проблем, но забелязах че се появява когато опитам да влезна в 'моите данни'' и от там идват куп други проблеми , не мога да си следя колко риби сам хванал , не мога да гледам забраните каде и кога,при турнирите също се затруднявам,до 30 разряд бяь без глоба сега ми праснаха няква и аз незнам за какво и не мога да влезна да си я платя,почнаха да ми зимат пари а аз имам да платя каквато и да е квитанция.вапроса е че не ми се започва на ново всичко сасипах си и карма и сичко ЩЕ САМ БЛАГОДАРЕН АКО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Току що хванах минокоп 51,155кг.
на равда и ми даде 242000 опит
и 202356 пари
.А си мислех,че лихията дава най-много(около 50кг.-60000 пари и толкова опит).

Доста опит дава и сарпа.

Доста опит дава и сарпа.
Чакаме ги с нетърпениеsapuna написа:ЦК,Кастел и няколко детинации по Янтра са вече готови!Остава само да се донатъкмят дълбочините/ама снега ми отвори работа/ и ще метна база данните на Спас!

И при мен излиза това съобщение,доста рибки изтървах заради него.А за моите данни съм имал проблем да не мога да вляза когато се записах в клуб на плувкаджиите,да не би от там да идва проблема?Ако е така направо скачаш в рибар-експерт.Дано сам помогнал.angerf1s7 написа:Много моля някой да помогне.Много се зарибих по вапросната игра "bg рибалка" 2.0.1.30 ,но ми се появи 1 проблем.докато играя постоянно ми излиза 1 надпис "Unhandled exception has occured in your application..... " .обикножено и давам продължи и няма проблем, но забелязах че се появява когато опитам да влезна в 'моите данни'' и от там идват куп други проблеми , не мога да си следя колко риби сам хванал , не мога да гледам забраните каде и кога,при турнирите също се затруднявам,до 30 разряд бяь без глоба сега ми праснаха няква и аз незнам за какво и не мога да влезна да си я платя,почнаха да ми зимат пари а аз имам да платя каквато и да е квитанция.вапроса е че не ми се започва на ново всичко сасипах си и карма и сичко ЩЕ САМ БЛАГОДАРЕН АКО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума