Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпрос за фидер въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за фидер въдица
Владо,ако ти направи впечатление тези фидери са с акция до 55гр.
Beast Master cx allround на две дължини335см и 365см и съответно с гр.184гр и 211гр. Другият модел е за по-тежък бой-специализиран BX BARBEL от 9 части-6 пръчки във две дължини,5 върха,като трите са стандартни фидер върхове а двата са на нормална дължина ,като на мач въдиците.За ANTARES BARBEL няма нужда от коментар-най-високия клас.Новото е и един нов Winklepicker на Speedmaster-a.Шимано пак ни изненадват с нови технологии-TRI-DRAG система при Twinpower-a,нов материал за корпусите-Сi 4 сплав от карбон и полиамид.

Последно промяна от butnik на Пон Яну 25, 2010 6:23 am, променено общо 1 път.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
всяка марка има за речен риболов виждал съм от 0.75lb до 2lb неказвам че няма други но това не са само фидери има и други начини за риболов Ицо знаеш добре...факт въдици за речен риболов съществуват
Виждал съм по магазините Barbel пръчки двуколенни без сменяеми върхве и съм съгласен,че са си за река,но аз имах предвид ,че фидер спезиално създаден за река не съм виждал.Ray-Ban написа:всяка марка има за речен риболов виждал съм от 0.75lb до 2lb неказвам че няма други но това не са само фидери има и други начини за риболов Ицо знаеш добре...факт въдици за речен риболов съществуват
Above us only sky
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Няма и да видиш
Barbel-бялата мряна живее и по язовирите ,поне в Испания я имаше.

А, 3.00 м съществува ли изобщо?shekira написа:има бре на 3.30,3.60,3.90.кой са вреди печели.

Above us only sky
-
- научил се да хвърля
използват barbel rod и за фидер и за pva торби и за всякакъв риболов на бяла мряна поне това сам виждал и чел затова и няма фидер barbel rod -а изпълнява тази функция..lfc_boy написа:Виждал съм по магазините Barbel пръчки двуколенни без сменяеми върхве и съм съгласен,че са си за река,но аз имах предвид ,че фидер спезиално създаден за река не съм виждал.Ray-Ban написа:всяка марка има за речен риболов виждал съм от 0.75lb до 2lb неказвам че няма други но това не са само фидери има и други начини за риболов Ицо знаеш добре...факт въдици за речен риболов съществуват
Да, и аз съм чел в английските форуми,че ловят мряната с barbel пръчките на приципа на фидера.Ти щом си там,даже си ги и гледал как го правят.Сега се сещам,че съм виждал (в Бг магазин) фидер двуколенен с 3 сменяеми върха + допълнително коляно,на което не се поставят върхове.Предполагам,че се използва точно за риболов на мряна.Или пък това е било някаква двуфункционална пръчка фидер и мач в комплект.Ray-Ban написа: използват barbel rod и за фидер и за pva торби и за всякакъв риболов на бяла мряна поне това сам виждал и чел затова и няма фидер barbel rod -а изпълнява тази функция..
Above us only sky
Колеги,посъветвайте ме сега каква стойка да си купя за фидера
Аз съм ей тази най-горе в ляво:usmiwka написа:Колеги,посъветвайте ме сега каква стойка да си купя за фидера
вземаш си и едни телескопично колче с винт пасващ на стойката и си супер.
За отзад към дръжката ползвам обикновена,а можи ей тази.

Above us only sky
колега от каде си я купувал тази глава
Не помня,от къде точно,но е от софийските магазини.Има ги навсякъде.Просто са на разлизни марки-Миди,Престън,Зебкоabugarsia написа:колега от каде си я купувал тази глава
и др.
Above us only sky
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Имам същата като на колегата - на Миди от Майсторски риболов.abugarsia написа:колега от каде си я купувал тази глава
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Гребена е най-удачния вариант,този на Миди,като на снимката.Отзад каквото и да сложиш е с не особено голямо значение.
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз за отпред ползвам това

А отзад това

Със ей тия колчета

А отзад това

Със ей тия колчета

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

не,няма на 3.00мlfc_boy написа:А, 3.00 м съществува ли изобщо?shekira написа:има бре на 3.30,3.60,3.90.кой са вреди печели.
ако искаш на три метра мога да измисля нещо,ама ще е пикер.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ