Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

"Не" на гуменярките!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Re: "Не" на гуменярките!
По-стабилна лодка за кльонк от надуваемите не съм виждал. Може и да има, я не видох

- pachosz
- сериозен играч
Тая дето VGS е показал и тя си е стабилна. На една подобна на нея (на вид), като се качвам на Ст. кладенец, редовно си стъпвам на борда й отстрани, хич не мърда. 4.50 е дълга, тая като гледам и тя е там някъде. Пък за цената, която пише VGS - направо без парички е, зависи от състоянието й разбира се. 

Ей т'ва е! В твърдите лодки, на които аз съм стъпвал се чувствам като в лиген. С изключение на кометата Варна-Бургас.pachosz написа:...редовно си стъпвам на борда й отстрани, хич не мърда.
- pachosz
- сериозен играч

Имах предвид Димане, че така се качвам- от понтона, стъпвайки на борда и хоп, в лодката

Опитвал съм и на мойта Лагуна така да правя, ама не става- гълта вода

- jovani
- научил се да хвърля

- krokibg
- учете се от него
Лодката е перфектна за един човек.Мои приятел я има и си троли с нея от няколко години.Има само проблем с високата вълна,иначе цепи мрака с нея.Тава бяха по морските клубове,ветроходни.Лодката е преправена но върши перфектна работа в тихо време.Пане на такава ми прилича,а може и да греша 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- jovani
- научил се да хвърля
Кроки както винаги си прав.Мисля да и вдигна задният борд с около 15см.с цел да не ме залива по голяма вълна.Лодката е немска /ветроходка/.
Аха, ми ти си кулак- понтон, к'ъф понтон при мене. Нагазвам до баджаците, скачам на левия борд, измивам краката, завъртам се и хоп на "овчата кожа". Мразя ботуши в лодка. Тва ако твърда лодка, ще ми се захлупи на главата, мисля. Сега Любо може да ме посара, затуй си слагам каската.pachosz написа:..Имах предвид Димане, че така се качвам- от понтона, стъпвайки на борда и хоп, в лодката...
- krokibg
- учете се от него
Да,ако е кекава,може и на дъното да отидеш с нея
Стабилна ли е обаче,може да бягаш по борда и да правиш обиколки на лодката

- krokibg
- учете се от него
Сложи си отпред стъкло от поликарбон и си готов.От зад трудно ще те залее,пък и по-добре,когато вдигне вълна,правиш беж да те няма към бивака и това еjovani написа:Кроки както винаги си прав.Мисля да и вдигна задният борд с около 15см.с цел да не ме залива по голяма вълна.Лодката е немска /ветроходка/.

Смея се якоЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Сложи си отпред стъкло от поликарбон и си готов.От зад трудно ще те залее,пък и по-добре,когато вдигне вълна,правиш беж да те няма към бивака и това еjovani написа:Кроки както винаги си прав.Мисля да и вдигна задният борд с около 15см.с цел да не ме залива по голяма вълна.Лодката е немска /ветроходка/.

-
- научил се да хвърля
Сещам се за едно индианско мъчение.............
Когато някой рибар от съседно племе, не казва на какъв воблер, цвят,дълбочина и т.н. хваща големи сомове на тролинг, Инките го връзвали на определено място. После пускат над него вода, но така че да тече капка по капка! Отначало пленниците го възприемали като забавление, но след 5 197-мия пост т.е. капка, последният/та се усеща като чук в главата!!!!!!!
Когато някой рибар от съседно племе, не казва на какъв воблер, цвят,дълбочина и т.н. хваща големи сомове на тролинг, Инките го връзвали на определено място. После пускат над него вода, но така че да тече капка по капка! Отначало пленниците го възприемали като забавление, но след 5 197-мия пост т.е. капка, последният/та се усеща като чук в главата!!!!!!!
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Ето някоя от снимките които писах, че ще кача на старата ми лодка :

С 40-те коня беше пълна лудница (като в спортна кола), супер удобна за кльонк с размери 4,20 на *1,65 ако не се лъжа да ширината*(седалките са подвижни и могат да се разместват , махат или разпъват). Двама човека е местят без проблем, когато е без мотор. Пробвана е и глисира с 3-ма и с 15 коня мотор без грижи.
Аз е джътнах за 1000 лв, не ми се раправяше и това да мъкна към БГ . Намират все по-трудно на пазара, отлична лодка, но за море само при спокойно време поради ниските бордове при ход не на глисаж.

С 40-те коня беше пълна лудница (като в спортна кола), супер удобна за кльонк с размери 4,20 на *1,65 ако не се лъжа да ширината*(седалките са подвижни и могат да се разместват , махат или разпъват). Двама човека е местят без проблем, когато е без мотор. Пробвана е и глисира с 3-ма и с 15 коня мотор без грижи.
Аз е джътнах за 1000 лв, не ми се раправяше и това да мъкна към БГ . Намират все по-трудно на пазара, отлична лодка, но за море само при спокойно време поради ниските бордове при ход не на глисаж.
VGS написа:... старата ми лодка ...

Какво значи това, все пак беше на 20 години до колкото знам.Diman написа:VGS написа:... старата ми лодка ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()