"Не" на гуменярките!

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: "Не" на гуменярките!

Мнение от Diman »

По-стабилна лодка за кльонк от надуваемите не съм виждал. Може и да има, я не видох :? :?
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Тая дето VGS е показал и тя си е стабилна. На една подобна на нея (на вид), като се качвам на Ст. кладенец, редовно си стъпвам на борда й отстрани, хич не мърда. 4.50 е дълга, тая като гледам и тя е там някъде. Пък за цената, която пише VGS - направо без парички е, зависи от състоянието й разбира се. :D
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

pachosz написа:...редовно си стъпвам на борда й отстрани, хич не мърда.
Ей т'ва е! В твърдите лодки, на които аз съм стъпвал се чувствам като в лиген. С изключение на кометата Варна-Бургас.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Имах предвид Димане, че така се качвам- от понтона, стъпвайки на борда и хоп, в лодката :D
Опитвал съм и на мойта Лагуна така да правя, ама не става- гълта вода :ANAL:
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

ИзображениеМного съм доволен от мойта лодка.Според мен става за всичко.4.1 е дъга 1.35 широка и тежи около 90кг.Задната пейка е подвижна и я махам когато съм сам.Все пак бих уважил вашето мнение.На пролет ще и направя някой подобрения и ако е казъл Господ мотор 10к.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Лодката е перфектна за един човек.Мои приятел я има и си троли с нея от няколко години.Има само проблем с високата вълна,иначе цепи мрака с нея.Тава бяха по морските клубове,ветроходни.Лодката е преправена но върши перфектна работа в тихо време.Пане на такава ми прилича,а може и да греша :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
jovani
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jovani »

Кроки както винаги си прав.Мисля да и вдигна задният борд с около 15см.с цел да не ме залива по голяма вълна.Лодката е немска /ветроходка/.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

pachosz написа:..Имах предвид Димане, че така се качвам- от понтона, стъпвайки на борда и хоп, в лодката :D...
Аха, ми ти си кулак- понтон, к'ъф понтон при мене. Нагазвам до баджаците, скачам на левия борд, измивам краката, завъртам се и хоп на "овчата кожа". Мразя ботуши в лодка. Тва ако твърда лодка, ще ми се захлупи на главата, мисля. Сега Любо може да ме посара, затуй си слагам каската.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да,ако е кекава,може и на дъното да отидеш с нея :lol: :lol: :lol: Стабилна ли е обаче,може да бягаш по борда и да правиш обиколки на лодката Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

jovani написа:Кроки както винаги си прав.Мисля да и вдигна задният борд с около 15см.с цел да не ме залива по голяма вълна.Лодката е немска /ветроходка/.
Сложи си отпред стъкло от поликарбон и си готов.От зад трудно ще те залее,пък и по-добре,когато вдигне вълна,правиш беж да те няма към бивака и това е ИзображениеИзображениеИзображение

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
jovani написа:Кроки както винаги си прав.Мисля да и вдигна задният борд с около 15см.с цел да не ме залива по голяма вълна.Лодката е немска /ветроходка/.
Сложи си отпред стъкло от поликарбон и си готов.От зад трудно ще те залее,пък и по-добре,когато вдигне вълна,правиш беж да те няма към бивака и това е ИзображениеИзображениеИзображение
Смея се яко :lol: :P :D :wink: На това дето си написал ....беж към брего или бивако :wink: Защо трябва да треперя,когато съм отишал да си почивам.Живота ми е ценен,а такъмите скъпи....Любе хареса ми това дето Диман споделя за ботушите и понтона.И не зная как ги плашиш хората,че слагат каски при разговор с теб.А бе баце да не им пишеш 1-во на лични. :lol: :D :P :lol: :D :P ....продължавам да се смея. :rolleyes:
Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Сещам се за едно индианско мъчение.............
Когато някой рибар от съседно племе, не казва на какъв воблер, цвят,дълбочина и т.н. хваща големи сомове на тролинг, Инките го връзвали на определено място. После пускат над него вода, но така че да тече капка по капка! Отначало пленниците го възприемали като забавление, но след 5 197-мия пост т.е. капка, последният/та се усеща като чук в главата!!!!!!!
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ето някоя от снимките които писах, че ще кача на старата ми лодка :

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

С 40-те коня беше пълна лудница (като в спортна кола), супер удобна за кльонк с размери 4,20 на *1,65 ако не се лъжа да ширината*(седалките са подвижни и могат да се разместват , махат или разпъват). Двама човека е местят без проблем, когато е без мотор. Пробвана е и глисира с 3-ма и с 15 коня мотор без грижи.
Аз е джътнах за 1000 лв, не ми се раправяше и това да мъкна към БГ . Намират все по-трудно на пазара, отлична лодка, но за море само при спокойно време поради ниските бордове при ход не на глисаж.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

VGS написа:... старата ми лодка ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Diman написа:
VGS написа:... старата ми лодка ...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Какво значи това, все пак беше на 20 години до колкото знам.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”