Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с фотоапарат
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Проблем с фотоапарат
Много са издържали все пак.Shankulov написа:Те и батериите са ми вече на 2.5 години може би, но това ме притеснява че е застанал накриво обективът. Дано да е от батериите
Смени ги,мисля че е от тях,а и не ти пречи първо това да провериш.
Така или иначе,нови батерии ще ти трябват.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имам един Самсунг, който се прецака, обектива блокираше при вадене и прибиране. Занесох го в сервиз, казаха ми че ремонта струва 80-90 лева. Отидох в Метро и си купих един Пентакс на промоция. След 3 месеца случайно сложих нови батерии в повредения Самсунг. Оказа се че въобще не е повреден и всичко работи перфектно! Проблема е бил в батериите, защото и новия Пентакс не искаше да работи с тях. Говоря за акомулаторни батерии 1,2 волта, напълно заредени!
Сега имам два апарата
Сега имам два апарата

нямам живарник
-
- разбира нещата
Благодаря Ви много за бързите отговори. Заредих наново батериите(акумулаторни са), но пак не става с тях. Уж имат ток във тях... Ами сега остава да пробвам както викате с други батерии и ако не стане евентуално ще ходи на ремонт 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
На мен за ремонт на старото Сони ми искаха 190 лв. ,та реших направо да взимам ново.Ако ти поискат повече от 70-80 лв. просто няма смисъл да го поправяш.Всичко ,което е ремонтирано,не е вече същото.Сега при този наситен пазар ,цените на апаратите,взеха да падат много и между 120 - 200 лв. има прилични любителски фотоапарати.Все пак успех и дано е от батериите,че да ти се спести някой лев. 

TICA FAN
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Минах по този път,затова те посъветвах да ги смениш.Shankulov написа:Благодаря Ви много за бързите отговори. Заредих наново батериите(акумулаторни са), но пак не става с тях. Уж имат ток във тях... Ами сега остава да пробвам както викате с други батерии и ако не стане евентуално ще ходи на ремонт
Иначе,много бързо се зареждат,ама не държат и секунда.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И на мен и на мен!Все още си стои в кутията!SONY написа:На мен за ремонт на старото Сони ми искаха 190 лв....
-
- разбира нещата
Фотоапаратът замина на ремонт 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- pachosz
- сериозен играч
Очакваме хепиендShankulov написа:Фотоапаратът замина на ремонт

- Моряка
- кандидат преподавател
Дано, и дано бързо се оправи.Напоследък фотото може да се причисли към риболовното оборудване.Моята прогноза е 50 и нагоре,ако е лицензиран сервизpachosz написа: Очакваме хепиенд![]()
![]()
20 лева и да стане като нов

А сега де? 

- krokibg
- учете се от него
Сапунче,наградата ли се прееба бе,уж го дадоха за много добър.Д..ба и миндилите,ще ги оправя аз,като ида в магазинаsapuna написа:И на мен и на мен!Все още си стои в кутията!SONY написа:На мен за ремонт на старото Сони ми искаха 190 лв....

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
То малко въртяно в пералнятаЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:
Сапунче,наградата ли се прееба бе,уж го дадоха за много добър.Д..ба и миндилите,ще ги оправя аз,като ида в магазина![]()
![]()
Я виж,имаше ли гаранция и колко беше
![]()
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Така е Любаче!Хората не са ми виновни-жената го понамокри!Три месеца се мъчих да го поправя,но е невъзможно!
Въпреки всичко си ми е спомен и ще си остане в кутията!
Въпреки всичко си ми е спомен и ще си остане в кутията!
-
- разбира нещата
Оправен е вече и си работи. Добре, че имах един от същия модел, който си беше счупен отдавна и от него взехме части и ги сложихме на този. Ремонтът е 40 кинта 

- pachosz
- сериозен играч
A, честито!
Сравнително тънко си минал.
Моряка, по-близо беше от мен от правилната цифра за ремонта, печелиш 1 водка за моя сметка

Моряка, по-близо беше от мен от правилната цифра за ремонта, печелиш 1 водка за моя сметка