Работещи студенти

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Romanista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Работещи студенти

Мнение от Romanista »

Пич ходи си за раби и не се занимай с глупости бе :D Не знам кой фиолог, кой астролог ама едно ще Ви кажа- висшето образование в България като цяло е под всякаква критика.Завършвам си магистратурата сега, ходя си на работа и от толкова много учене и изпити мога най-отговорно да го заявя.Всичко друго са празни приказки. Ако искаш да си в час ходи да учиш навън. Тук могат да те научат само на неща, които нямат приложение от много години ( икономист съм и говоря за моята специалност) А колегите дето чакат на някой прясно завършил медицина да им спасява живота...айде моля ви се, нали не го мислите сериозно? Практика и пак практика- нищо друго!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Аз на сегашната работа си взимам 500 лв. с премии става към 550-600 лв. а ако почна работа по специалноста си ще започна от 300 лв. и след някоя друга година стаж може и да ми я вдигнат на 400-500 лв. и аз 4 години за какво съм учил ........ за оня дето духа ....... много хора ми казаха още в началото да се откажа докато е рано защото в България в здравеопазването пари няма, но аз тогава не ги послушах и сега се чуда какво да правя ама вече късно.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

Аз уча и работя, но не случайно хората са създали задочното и дистанционно обучение ;) А това, че няма пари в здравеопазването.......лъжат :) И аз като бях 1-ви курс ми викаха да се откажа, докато е време, но сега не съжалявам и за секунда: работя за 3-4 пъти повече от това, което взимаш сега ;) Така, че......който ти е казал, че няма пари, не е прав...Е, много зависи къде работиш де :)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Amarena написа:Аз уча и работя, но не случайно хората са създали задочното и дистанционно обучение ;) ................ Е, много зависи къде работиш де :)
Зависи каде и какво работиш. Примерно една мед. сестра в спешното взима 500 лв. ама там знаеш ли какво става ....... лудница ..... направо акъла ти взимат. А на сегашната ми работа само седя в магазинчето и си говоря за риболов с клиентите ....... за същите пари, а и медицинска специалност задочно няма.

п.п. Един случай от спешното. Колега лекар завършил тая година започва на работа в спешното и точно ние като бяхме там на практика на него му беше първи работен ден там. Та значи отиваме ние 8:00 часа и 10:30 въпросния колега напусна работа :D :D :D. Представете си как е !!!!
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

dunavski написа:
Amarena написа:Аз уча и работя, но не случайно хората са създали задочното и дистанционно обучение ;) ................ Е, много зависи къде работиш де :)
Зависи каде и какво работиш. Примерно една мед. сестра в спешното взима 500 лв. ама там знаеш ли какво става ....... лудница ..... направо акъла ти взимат. А на сегашната ми работа само седя в магазинчето и си говоря за риболов с клиентите ....... за същите пари, а и медицинска специалност задочно няма.

п.п. Един случай от спешното. Колега лекар завършил тая година започва на работа в спешното и точно ние като бяхме там на практика на него му беше първи работен ден там. Та значи отиваме ние 8:00 часа и 10:30 въпросния колега напусна работа :D :D :D. Представете си как е !!!!
Медицинска сестра в реанимация в "пирогов"- 1400 лв. не знам за кой спешен център говориш :) Иначе слава Бого не работя в подобно спешно отделение хаха Е, при мен пак е спешно, но поне е готино......и дя, задочно медицинско образование няма, но не ми побира акъла защо си се насочил точно към медицината, имайки предвид, че предпочиташ да висиш зад някой щанд и да вдебилясваш :) Все пак след като те устройва да работиш за 500 лв. и да бездействаш по цял ден, ОК :) има и такива хора..... :) Нищо лично ;)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Насочих се към медицината защото това ми се работеше ама като видях какво е отношението, а да не говорим за заплащането вече започнах да се замислям дали има смисъл ........ относно работата аз не съм предпочел да работя просто така се налага. А този случай е в Стара Загора поне старшата на отделението ми каза, че толова взимали а в другте отделения взимат още по-малко :finga: :finga:
Изображение
Аватар
kkiryazov
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от kkiryazov »

Докато работите, колегите ви учат. После те като работят, вие ще учите. А тези, които учат за да не работят - накрая работят, но не каквото са учили :)
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

kockopm написа:Докато работите, колегите ви учат. После те като работят, вие ще учите. А тези, които учат за да не работят - накрая работят, но не каквото са учили :)
Еми аз правя 2 в 1 :mrgreen: :mrgreen: иначе ще е само едното или другото ...... няма друг начин ....... мами и тати като не дават пари щеш нещеш работиш

п.п. Абе между другото тая сесия ми тръгна на "всичко или нищо" на изпитите изкарвам или 6 или 2 :D :D
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

saksi написа:В тая връзка ...колко от лекарите си спомнят Хипократовата клетва.
Много по-интересно е , дали я СПАЗВАТ :smt086
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Amarena »

kockopm написа:Докато работите, колегите ви учат. После те като работят, вие ще учите. А тези, които учат за да не работят - накрая работят, но не каквото са учили :)
:lol:
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

http://vbox7.com/play:9a17a373
Поздрав за всички дето бачкат и учат :smt082 :smt082 :smt081 :smt081
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”