4 X 4

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: 4 X 4

Мнение от bkd »

Колегията ,решил съм да закупя последният модел/ 2009 г./Рено Кангуу,ама версия с 2 ролетни странични врати и 4по 4 изпълнение/задна единична врата- вертикално вдигаща се/ .Ако някой попадне на такава кола /молбата ми е /,на момента да ми се обади :smt023 :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Ице благодаря ти ,но става въпрос за последната версия на Кангуу/модела е 2009г./.Много е нова пущината и сигурно на пазара за употребявани автомобили ще е рядкост.Но знаели човек .Иначе нова /базова цена/е около 30 000лв..............бая ми е солено.........пък и за купчина желязо за пред блока............,нещо не ми се връзва :smt107
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

нямам живарник
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Преди да скоча на "Сузуки"сан,им проучих всичките на "Рено",ама да ти кажа не видях да има"Канго с 4х4...
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

INCUBUS написа:Канго с 4х4...
Има има... просто не си търсил! Даже го имам налично... :wink:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Добре де,AL,коя година е туй чудо,щото сега,пък и миналото година го нямаше в асортимента?Иначе се сещам за RS им,ама то онва не е "Канго" и поддръжката му е "дебела".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

На последната версия Кангуу не съм виждал "на живо" 4 по 4,но изхождайки че предходните имат .................на това се надявам :wink: :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:oops: Не съм Ви прочел нагоре какво сте писъли :oops: Старото купе е 06.2009 1.5 DCI
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Предполагам........... ДО 06.2009 г. :roll:
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

chanio написа:Смятам в най-скоро време да се присъединя,към притежателите на 4x4.Замислил съм нещо таквоз,дизел или бенц-незнам
Нека,ако има колеги притежаващи rav4 след 2001г. да споделят тва-онва.Не съм луд,кат вас и никъв екстрем офроуд 8) просто да стигам по язовирите и през дебелата кал :D
Нямам такава, не искам и да имам... 'що точно на РАВ си се спрял? Някаква специална причина?
Като оставим факта, че е "дамска" кола, защото е точно "кола", как ще стигаш с нея до язовирите и "дебелата кал"??? не знам. Ако те кефи формата или искаш малка 'жипка, търси нещо с раздатъчна кутия - варианти бол: Сузуки, Черокита всякакви /тук съм пристрастен :mrgreen: /, Дайхатцу ... и така.
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Rav-а си е кола отвсякъде.

Относно Кангото. Боби остави го това Рено малко ли проблеми имаш със сегашното :!:
Тези 4х4 са с окачване на Нисан доколкото знам и подръжката си е сериозна. Иначе са издръжливи. :wink:

Потърси някоя Шкода Октавия 4х4 дизел след 1999. Не виждам някакъв тест по който да отстъпва на рено.
Пък и са с повече кончета :D
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

Ivak сравняваш чушки с домати - какво е общото между Шкодата и Кангото?

Пък с РАВ4 ако не можеш да стигнеш до язовира... Не знам тия с кадетите и пасатите как ходят за риба... Аз със Санта Фе-то не съм закъсвал никъде... дори съм теглил закъсали в калта коли... Даже да е с "асфалтови" гуми, 4х4 и големия просвет правят СУВ-а значително по-проходим от нормална лека кола... Разликата в проходимостта с "класическите" джипове става много тънка и се усеща само на места, където не би се заврял, ако си тръгнал наистина за риба, а не на офроуд разходка...
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

Тедо написа:Ivak сравняваш чушки с домати - какво е общото между Шкодата и Кангото?

Пък с РАВ4 ако не можеш да стигнеш до язовира... Не знам тия с кадетите и пасатите как ходят за риба... Аз със Санта Фе-то не съм закъсвал никъде... дори съм теглил закъсали в калта коли... Даже да е с "асфалтови" гуми, 4х4 и големия просвет правят СУВ-а значително по-проходим от нормална лека кола... Разликата в проходимостта с "класическите" джипове става много тънка и се усеща само на места, където не би се заврял, ако си тръгнал наистина за риба, а не на офроуд разходка...
Така еТедо, прав си разбира се, почти няма място, където съм ходил с Джипа, от където преди това не съм минавал с реното си /клио/. Просто удоволствието да се изкаляш е друго :mrgreen: Във всеки един случай обаче, бих предпочел СУВ-а да е с раздатка и на шаси ... не като моя дори :wink: РАВ- а обаче си е кола за мен и винаги ще си остане такава, при това ДАМСКА ! :lol: Това си е мое мнение, не го налагам.
chanio написа: просто да стигам по язовирите и през дебелата кал :D
За дебелата кал, повтарям-не става, не само РАВ-а
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

това което за обикновената кола е дебела кал, за джипара е "магистрала"...

Обаче, нали говорим за автомобил, който ще върви предимно по асфалт - поне аз като тръгна за риба, имам 50-150км асфалт и след това 1-3км черен път...

По магистралат с някой Ленд крузер или паджеро за 10 000лв си е мъка... Виж с някой V8-мак дето вдига 200кмч ще е по-приятно... ама са бая скъпички...
Та затова по-добре "паркетник" - върви почти като лека кола, а и не закъсва на черния път...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”