Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Продукти
Модератор: bobopeli
Продукти
Харесвате ли новите продукти на PRESTON INNVATION ? Кажете си мнението за захранката на PELIKAN Fishing?
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Продукти
За PELIKAN ми казаха че , е по лиценз на Sensas в което малко се съмнявам . Ползувал съм я веднъж и още не мога да си съставя окончателно мнение. Но ми се струва че , за тези пари става .parabela написа:Харесвате ли новите продукти на PRESTON INNVATION ? Кажете си мнението за захранката на PELIKAN Fishing?
Ти кво мислиш ?
дай рибо рибо дай
-
- ще става разбирач
Re: Продукти
Според мен работи много добре особенно на федерkalinanimal написа:За PELIKAN ми казаха че , е по лиценз на Sensas в което малко се съмнявам . Ползувал съм я веднъж и още не мога да си съставя окончателно мнение. Но ми се струва че , за тези пари става .parabela написа:Харесвате ли новите продукти на PRESTON INNVATION ? Кажете си мнението за захранката на PELIKAN Fishing?
Ти кво мислиш ?
- Ribar
- ще става разбирач
/offtopic не че нещо ама си има правила в тоя форум:www.***.com написа:PRESTON imat mnogo dobar inventar za platformi. Polzval sam tehni kuki i lichno mi haresvat, vlaknata sashto sa im chitavi. Za sega tolkovaShte vidim sled vreme dali otnovo shte e taka...

Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
-
- вече хвърля и на тежко
-
- ще става разбирач