Продукти

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

parabela
новобранец
новобранец

Продукти

Мнение от parabela »

Харесвате ли новите продукти на PRESTON INNVATION ? Кажете си мнението за захранката на PELIKAN Fishing?
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Продукти

Мнение от kalinanimal »

parabela написа:Харесвате ли новите продукти на PRESTON INNVATION ? Кажете си мнението за захранката на PELIKAN Fishing?
За PELIKAN ми казаха че , е по лиценз на Sensas в което малко се съмнявам . Ползувал съм я веднъж и още не мога да си съставя окончателно мнение. Но ми се струва че , за тези пари става .
Ти кво мислиш ?
дай рибо рибо дай
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

PRESTON imat mnogo dobar inventar za platformi. Polzval sam tehni kuki i lichno mi haresvat, vlaknata sashto sa im chitavi. Za sega tolkova :wink: Shte vidim sled vreme dali otnovo shte e taka...
parabela
новобранец
новобранец

Re: Продукти

Мнение от parabela »

kalinanimal написа:
parabela написа:Харесвате ли новите продукти на PRESTON INNVATION ? Кажете си мнението за захранката на PELIKAN Fishing?
За PELIKAN ми казаха че , е по лиценз на Sensas в което малко се съмнявам . Ползувал съм я веднъж и още не мога да си съставя окончателно мнение. Но ми се струва че , за тези пари става .
Ти кво мислиш ?
Според мен работи много добре особенно на федер
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

www.***.com написа:PRESTON imat mnogo dobar inventar za platformi. Polzval sam tehni kuki i lichno mi haresvat, vlaknata sashto sa im chitavi. Za sega tolkova :wink: Shte vidim sled vreme dali otnovo shte e taka...
/offtopic не че нещо ама си има правила в тоя форум:
Изображение
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
kalinanimal
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kalinanimal »

Някои хора нямат възможност или не знаят как , не мисля че , е чак такъв проблем все пак това е рибарски форум и колкото повче мнения толква по-добре пък били те и на latinica, nali taka.
дай рибо рибо дай
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

/offtopic да де , но все пак .... няма значение :D
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
www.***.com
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от www.***.com »

Ribar написа:/offtopic да де , но все пак .... няма значение :D
Kato ti prechi nedei da chetesh!!! A i nevijdam da pishe literaturen forum i drugi podobni. Mnenie za PRESTON sashto ne si dal???
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”